Hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum...

Ne kadar güzel düşünüyorsun çokta haklısın ama ah o hormonlar annelik ateşi düştü bi kere içime çıkmıyor hergün rüyalarımda bebeğim olduğunu görüyorum ama hayırlısı

Yok ya öyle şeymi olur eşim istemeden asla hileyle hurdayla olmaz o iş

Kesinlikle öyle baba olmak istediğinde yapıcaz artık nasip oldu

Eşim çok dikkatli o konuda o yüzden kalmadım galiba zaten tüm arkadaşlarım da bu yöntemle korunuyor

korunma yontemi degil su andaki hamileligim bi kere su geri cekilme isini deneyim herkeste ise yariyor mantigiyla oldu.

korunma yontemi degil su andaki hamileligim bi kere su geri cekilme isini deneyim herkeste ise yariyor mantigiyla oldu.
Kaçırmıştır eşin canım mutlaka becerememiştir çekmeyi tam benim eşim çok dikkatli hiç kaçırmıyor

istenmeyen bir bebegi dunya getirme bebegine haksizlik yaparsin adam hazir degil demekki ileride maddi olarakda zora girdiginde hep bebege baglar cocugundan nefret eder sevgi gostermez.

istenmeyen bir bebegi dunya getirme bebegine haksizlik yaparsin adam hazir degil demekki ileride maddi olarakda zora girdiginde hep bebege baglar cocugundan nefret eder sevgi gostermez.
Öyle yapacağım konuyu açmayacağım artık huzurumu bozmayacağım teşekkür ederim zaten o isteyince söylücekmiş bana öyle dedi:))

size evlenmeden önce çocukla ilgili görüşlerini söyledi mi? şu kadae zaman istemiyorum şu kadarlık birikimim olmadan istemiyorum çocuk gibisinden?

Öyle yapacağım konuyu açmayacağım artık huzurumu bozmayacağım teşekkür ederim zaten o isteyince söylücekmiş bana öyle dedi:))

Ben bazen karsi taraftan bir hadi bekledigimde sisiyorum. Ha simdi istedi ha bi ay sonra soyledi... umarim siz sakinliginizi muhafaza eder sabirla bekleyebilirsiniz.

Ben 7yıldır geri çekme yöntemiyle korunuyorum hiç kazayla gebeligim olmadı planlı bir gebelik ile bir kızım var iş birazda erkeğin iradesine ve tabiki allahın takdirine bakıyor.benim kocamda yeni evliyken yanaşmıyordu çocuk olayına benim çok istemem arkadaşlarının hadi hadileriyle oldu ve olunca eşim benden çok heveslenlendi,sevindi birazda erkekler çocuk olayına cesaret edemiyorlar korkuyorlar her açıdan.kızım 5yaşında birde düşüğüm oldu 3ay önce 2.ye cesaretlendiremiyorum beyfendilerin egosu bizi ya çocuk hasretiyle bırakıyor yada çocuklarımızı kardeşsiz ah bu erkekler

benim esimde 2 sene sonra yapam dedi sen buyu gencligimizi yasayalim felen ama ben naptim hamile kaldim suan her isten geldiginde direk karnimi opuyor seviyor bak sen kal nasil seviyo yavrusunu

benim esimde 2 sene sonra yapam dedi sen buyu gencligimizi yasayalim felen ama ben naptim hamile kaldim suan her isten geldiginde direk karnimi opuyor seviyor bak sen kal nasil seviyo yavrusunu
Ayy ne güzel çok sevindim canım kendine güveni yokmuş özel sektör olduğu için bilmiyorum ki napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…