Ahhh ahh bi kendine güveni gelse ister diyorum ama...Ben 7yıldır geri çekme yöntemiyle korunuyorum hiç kazayla gebeligim olmadı planlı bir gebelik ile bir kızım var iş birazda erkeğin iradesine ve tabiki allahın takdirine bakıyor.benim kocamda yeni evliyken yanaşmıyordu çocuk olayına benim çok istemem arkadaşlarının hadi hadileriyle oldu ve olunca eşim benden çok heveslenlendi,sevindi birazda erkekler çocuk olayına cesaret edemiyorlar korkuyorlar her açıdan.kızım 5yaşında birde düşüğüm oldu 3ay önce 2.ye cesaretlendiremiyorum beyfendilerin egosu bizi ya çocuk hasretiyle bırakıyor yada çocuklarımızı kardeşsiz ah bu erkekler
İnşallah bekleyebilirimBen bazen karsi taraftan bir hadi bekledigimde sisiyorum. Ha simdi istedi ha bi ay sonra soyledi... umarim siz sakinliginizi muhafaza eder sabirla bekleyebilirsiniz.
Bir sene sonra istiyorum diyordum tamam aşkım diyordu ama şimdi geçim derdi var fikrim değiştti dedisize evlenmeden önce çocukla ilgili görüşlerini söyledi mi? şu kadae zaman istemiyorum şu kadarlık birikimim olmadan istemiyorum çocuk gibisinden?
Nasıl yani ben pek anlamadımSabah sabah sesli güldüm ne diyeyim inşallah adamın biyolojik saati falan çalışır
gitsin çalışsın işi ne? bu ortak bi karar. baştan konuştuysa tamam ama eğer konuştuğunun dışında davranıyorsa haksız. sana karşı sorumlu.Bir sene sonra istiyorum diyordum tamam aşkım diyordu ama şimdi geçim derdi var fikrim değiştti dedi
guven felen degil sen yumurtlama donemini internetten hesapla o gunler iliskiye gir ve hamile kal tabi insAllah ondan sonra sabir etmesi zor ama cinsiyetini ogrendiginde o renkte bi corap al kocana ver yakinda geliyor de bak ne yapiyorAyy ne güzel çok sevindim canım kendine güveni yokmuş özel sektör olduğu için bilmiyorum ki napcam
Alsın özgürlüğümü o sorun değil çok gezdim çok tozdum artık onunla olmak kokusunu hissetmek istiyorum ama eşim malesef güvenmiyorum geleceğime diyor rıskıyla gelir lafına inanmıyor sıkıntı çekeriz diorBen hamile oldugumda aldirmak istemistim
Senin esinden de beter korkuyordum ben maddi açıdan
manevi olarak da hazir degildim...
simdi bakiyorum da fazla abartmisim...
maddi olarak esim çok daha iyi geliri olan bir ise girdi...
bebek masrafi pek yapmadık. ..hepsini gelen giden aldi zaten
manevi olarak zaten uyum sagliyorsun 1 aydan sonra
tek ozgurlugumu aldi bebek benden...ki bu benim icin cok onemliydi...ve cok koydu bana..bu kadar koycagini tahmin edemedim...ne olcak bilmiyorum cunku mutfaga giderken bile gozum arkada kaliyor...krese gidene kadar da bitti benim guzellim 20li yaslar...
Alsın özgürlüğümü o sorun değil çok gezdim çok tozdum artık onunla olmak kokusunu hissetmek istiyorum ama eşim malesef güvenmiyorum geleceğime diyor rıskıyla gelir lafına inanmıyor sıkıntı çekeriz diorBen hamile oldugumda aldirmak istemistim
Senin esinden de beter korkuyordum ben maddi açıdan
manevi olarak da hazir degildim...
simdi bakiyorum da fazla abartmisim...
maddi olarak esim çok daha iyi geliri olan bir ise girdi...
bebek masrafi pek yapmadık. ..hepsini gelen giden aldi zaten
manevi olarak zaten uyum sagliyorsun 1 aydan sonra
tek ozgurlugumu aldi bebek benden...ki bu benim icin cok onemliydi...ve cok koydu bana..bu kadar koycagini tahmin edemedim...ne olcak bilmiyorum cunku mutfaga giderken bile gozum arkada kaliyor...krese gidene kadar da bitti benim guzellim 20li yaslar...
Canım eşim çok uyanık içine hiç kaçırmıyor kiguven felen degil sen yumurtlama donemini internetten hesapla o gunler iliskiye gir ve hamile kal tabi insAllah ondan sonra sabir etmesi zor ama cinsiyetini ogrendiginde o renkte bi corap al kocana ver yakinda geliyor de bak ne yapiyor
Kavga etmiyoruz da 30 yaşındada anne olmak istemiyorumBir taraf istemiyorsa zorlamanın alemi yok.
Bence ikiniz de gerçekten küçüksünüz.
Hayırlısı demek lazım.
Kavga etmeye değmez gerçekten.
Aynen söylüyorum ama işin içine girince değişti fikrim dio aslında bi ara baya istedi doktora gittik folic asite başladım sonra korunma dediğimde istemedi vazgectim dedigitsin çalışsın işi ne? bu ortak bi karar. baştan konuştuysa tamam ama eğer konuştuğunun dışında davranıyorsa haksız. sana karşı sorumlu.
İki ay sonra 29um bitecek ilk bebeğime hamileyim, incilerim dökülmedi.Kavga etmiyoruz da 30 yaşındada anne olmak istemiyorum
Sen 40 yaşındayken o çocuk 10 yaşında olacak bide kardeş yaparsan düşün yani yaş geçecek sen 50 yaşına gelince 20 yaşında bence çok geç çocuğumla birlikte büyümek genç anne baba olmak her zman daha iyi bence tabi bu benim fikrim seninkine de saygım varİki ay sonra 29um bitecek ilk bebeğime hamileyim, incilerim dökülmedi.
Hatta çoğu insandan daha donanımlı, bilgili olduğumu görüyorum.
Bende tam olarak inanmiyordum bu lafa biliyormusun?Alsın özgürlüğümü o sorun değil çok gezdim çok tozdum artık onunla olmak kokusunu hissetmek istiyorum ama eşim malesef güvenmiyorum geleceğime diyor rıskıyla gelir lafına inanmıyor sıkıntı çekeriz dior
Ahh bi anlasa onun o minicik ayakları elleri ne güzeldir kimbilirBende tam olarak inanmiyordum bu lafa biliyormusun?
O yuzden ya zaten hep bu korkular...
ama o kadar da degilmis...
Ee Nolmuş benim annem de 53 yaşında şu an. Çocuğum ben yaşındayken de ben 59 olucam. Yaşlılık açısından fark yok.Sen 40 yaşındayken o çocuk 10 yaşında olacak bide kardeş yaparsan düşün yani yaş geçecek sen 50 yaşına gelince 20 yaşında bence çok geç çocuğumla birlikte büyümek genç anne baba olmak her zman daha iyi bence tabi bu benim fikrim seninkine de saygım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?