Hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum...

Ahhh ahh bi kendine güveni gelse ister diyorum ama...

size evlenmeden önce çocukla ilgili görüşlerini söyledi mi? şu kadae zaman istemiyorum şu kadarlık birikimim olmadan istemiyorum çocuk gibisinden?
Bir sene sonra istiyorum diyordum tamam aşkım diyordu ama şimdi geçim derdi var fikrim değiştti dedi

Bir sene sonra istiyorum diyordum tamam aşkım diyordu ama şimdi geçim derdi var fikrim değiştti dedi
gitsin çalışsın işi ne? bu ortak bi karar. baştan konuştuysa tamam ama eğer konuştuğunun dışında davranıyorsa haksız. sana karşı sorumlu.

Bir taraf istemiyorsa zorlamanın alemi yok.
Bence ikiniz de gerçekten küçüksünüz.

Hayırlısı demek lazım.
Kavga etmeye değmez gerçekten.

Ayy ne güzel çok sevindim canım kendine güveni yokmuş özel sektör olduğu için bilmiyorum ki napcam
guven felen degil sen yumurtlama donemini internetten hesapla o gunler iliskiye gir ve hamile kal tabi insAllah ondan sonra sabir etmesi zor ama cinsiyetini ogrendiginde o renkte bi corap al kocana ver yakinda geliyor de bak ne yapiyor

Ben hamile oldugumda aldirmak istemistim
Senin esinden de beter korkuyordum ben maddi açıdan
manevi olarak da hazir degildim...

simdi bakiyorum da fazla abartmisim...
maddi olarak esim çok daha iyi geliri olan bir ise girdi...
bebek masrafi pek yapmadık. ..hepsini gelen giden aldi zaten

manevi olarak zaten uyum sagliyorsun 1 aydan sonra

tek ozgurlugumu aldi bebek benden...ki bu benim icin cok onemliydi...ve cok koydu bana..bu kadar koycagini tahmin edemedim...ne olcak bilmiyorum cunku mutfaga giderken bile gozum arkada kaliyor...krese gidene kadar da bitti benim guzellim 20li yaslar...

Alsın özgürlüğümü o sorun değil çok gezdim çok tozdum artık onunla olmak kokusunu hissetmek istiyorum ama eşim malesef güvenmiyorum geleceğime diyor rıskıyla gelir lafına inanmıyor sıkıntı çekeriz dior

Alsın özgürlüğümü o sorun değil çok gezdim çok tozdum artık onunla olmak kokusunu hissetmek istiyorum ama eşim malesef güvenmiyorum geleceğime diyor rıskıyla gelir lafına inanmıyor sıkıntı çekeriz dior

guven felen degil sen yumurtlama donemini internetten hesapla o gunler iliskiye gir ve hamile kal tabi insAllah ondan sonra sabir etmesi zor ama cinsiyetini ogrendiginde o renkte bi corap al kocana ver yakinda geliyor de bak ne yapiyor
Canım eşim çok uyanık içine hiç kaçırmıyor ki

gitsin çalışsın işi ne? bu ortak bi karar. baştan konuştuysa tamam ama eğer konuştuğunun dışında davranıyorsa haksız. sana karşı sorumlu.
Aynen söylüyorum ama işin içine girince değişti fikrim dio aslında bi ara baya istedi doktora gittik folic asite başladım sonra korunma dediğimde istemedi vazgectim dedi

İki ay sonra 29um bitecek ilk bebeğime hamileyim, incilerim dökülmedi.
Hatta çoğu insandan daha donanımlı, bilgili olduğumu görüyorum.
Sen 40 yaşındayken o çocuk 10 yaşında olacak bide kardeş yaparsan düşün yani yaş geçecek sen 50 yaşına gelince 20 yaşında bence çok geç çocuğumla birlikte büyümek genç anne baba olmak her zman daha iyi bence tabi bu benim fikrim seninkine de saygım var

Bende tam olarak inanmiyordum bu lafa biliyormusun?
O yuzden ya zaten hep bu korkular...
ama o kadar da degilmis...

Ee Nolmuş benim annem de 53 yaşında şu an. Çocuğum ben yaşındayken de ben 59 olucam. Yaşlılık açısından fark yok.
Ama kendin çoluk çocukken büyütmek var olgunken büyütmek var.
Ayrıca erkekler için erken çocuk sahibi olmanın da iyi olduğuna katılmıyorum.

Neden agrasifisin ki ben saygı duyuyorum senin fikrine her insan farklı sonuçta bişey olduğundan değil fikrimi anlattım sana

Aslında yaş olarak 24normal bide bunun ikincisi var zaten 35yas gebelik Îçin risklerin arttığı yaşlar,düşük,anomoli doğum gb kızlar bence ideal bir yaşta konu sahibi annelik îçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…