evet canım olabiliyor bende geçen ay senin değin gibi oldum ilk defa ben kan testi yaptırdım tabi negatif çıktı dilerim senin bebişin göbeciğine düşmüştüranlatayım..2 gün önce adetime 4 gün kala yani ilişki sonrası çok az kanamam oldu 3 damla,ardından korktum ama 2 gündür açık kahve şeklinde peçeteye geliyor az az.kırmızı ve çok olmaması beni üstüne görüyorumdur diye ümitlendirdi..eylülün dediğine göre olabiliyormuş adet öncesi bakalım kısmet canım
ümitlenmemi istemiyorsunuz anlıyorum,halden anlıyorsunuz hayal kırıklığını biliyorsunuz..teşekkür ederim canım
ee senin adet günün geçti mi de test yaptın yoksa öncesinde mi??
11 aydır bebek için uğraşıyoruz,her ay aynı hevesler ve hüsranlar...ne otu kaldı ne günü kaldı denemediğim..şimdi regl olmama 4 gün var.ilk defa başıma gelen bişey oldu.dün ilişki sonrası az miktarda kanamam oldu bugünde açık kahve şeklinde çok az arada geliyor.hep dikkat ediyordum adete 1 hafta kala ilişkiyi bırakıyordum..koyverdim gitti dün.şimdi üzüntüm şu acaba vardıda ben mi yok ettim??? hiç başınıza geldi mi böyle birşey??
İmpalantasyon kanaması adete 5 gün kala gibi oluyor bildiğim kadarıyla ve anlattığın özelliklere de uyuyor, bu nedenle ben yerleşme olabilir diyorum ama sonradan üzülmemek için fazla umutlanma canım. İstiyorsan bir kan testi yaptırırsan kesinleşir ama bence regl gününün geçmesini bekle ve sonra önce idrar testi yap. İnşallah hamilesindir
herşey allahtan tabikide canım ama stres en büyük düşman ama malesef heray neoldu stresi mahvediyo insanı.yok canım benim reglim bugun olması gerekiyo ama ben buay kusmalar mide bulantıları çok yaşadım 10 gün öncesinden beri evde hep test yaptım ama negatif hep dün akşamki işte silik ama deminkinde hiçbişe yokk çok bunaldım bugun artık valla olucaksamda olıyım rahatlıyım kendimi hiç ii hissetmiorummmmbuarada canım senin kaçıncı denemen bu?
canım senin belirtilerin baya yoğunmuş,psikolojikte olabilir ama idrarda hemen çıkmaması çok normal ki silikte olsa bir umut var..neden olmasın tekrarla testi sabah,bir kaç gün daha olmassan kana baktırırsın.umarım dilediğin gibi olur..
benim bu 11.denemem..
hadi bakalım yarış edeliminşallah tatlım allah gönlümüze göre versinn bu ay müjdeli haberlerimiz olsunnnn
Her nekadar bazı insanlar yok desede adet döneminden bir iki gün öncede hatta adet dönemindeykende hatta adetten hemen sonrada hamile kalma olasılığı var bu nedenle hiçbir doktor takvim yöntemiyle korunmayı onaylamaz bilimsel olarak düşük bir ihtimalsede her dönemde hamile kalma olasılığı var. Ama böyle şeyler malesef istemeyen insanların başına gelir isteyenlerde zor hamile kalır gibi bir durumda mevcut
arkadaşlar lütfen bana yardım edin hamile kalmak istiyorum doktora gitmekten korkuyorum bu ay hamile kalmazsam eşim beni doktora götürecek ne yapmalıyım yardım lütfen
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varreglimi bugun yada yarın olmam gerekiyor dün evde idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı ama gece baktığımda ve şimdi baktığımda silik bi şekilde ikinci çizgi var şimdi birtanedaha test yaptım ama ondan ikinci cizgi malesef yok sizce bu durum nedir pofffffffff
Sanırım ilk on dakikadan sonra beliren ikinci çizginin bir hükmü yok,ben de test yaptığımda öyle okumuştum.Hayırlısı olsun...
doktora gitmekten çekiniyorum yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?