hamile kalmak istiyorum yeter artık:((

evet canım olabiliyor bende geçen ay senin değin gibi oldum ilk defa ben kan testi yaptırdım tabi negatif çıktı dilerim senin bebişin göbeciğine düşmüştür

ümitlenmemi istemiyorsunuz anlıyorum,halden anlıyorsunuz hayal kırıklığını biliyorsunuz..teşekkür ederim canım
ee senin adet günün geçti mi de test yaptın yoksa öncesinde mi??

ümitlenmemi istemiyorsunuz anlıyorum,halden anlıyorsunuz hayal kırıklığını biliyorsunuz..teşekkür ederim canım
ee senin adet günün geçti mi de test yaptın yoksa öncesinde mi??

herşey allahtan tabikide canım ama stres en büyük düşman ama malesef heray neoldu stresi mahvediyo insanı.yok canım benim reglim bugun olması gerekiyo ama ben buay kusmalar mide bulantıları çok yaşadım 10 gün öncesinden beri evde hep test yaptım ama negatif hep dün akşamki işte silik ama deminkinde hiçbişe yokk çok bunaldım bugun artık valla olucaksamda olıyım rahatlıyım kendimi hiç ii hissetmiorummmmbuarada canım senin kaçıncı denemen bu?

İmpalantasyon kanaması adete 5 gün kala gibi oluyor bildiğim kadarıyla ve anlattığın özelliklere de uyuyor, bu nedenle ben yerleşme olabilir diyorum ama sonradan üzülmemek için fazla umutlanma canım. İstiyorsan bir kan testi yaptırırsan kesinleşir ama bence regl gününün geçmesini bekle ve sonra önce idrar testi yap. İnşallah hamilesindir

ayy canım benim inşallah evet yerleşme kanaması..benim üstüne görme dediğime bakma onu demek istedim işte eğerki adet olmassam test yapcam,umarım isteyen herkes bebeklerini alır kucağına

canım senin belirtilerin baya yoğunmuş,psikolojikte olabilir ama idrarda hemen çıkmaması çok normal ki silikte olsa bir umut var..neden olmasın tekrarla testi sabah,bir kaç gün daha olmassan kana baktırırsın.umarım dilediğin gibi olur..
benim bu 11.denemem..

inşallah tatlım allah gönlümüze göre versinn bu ay müjdeli haberlerimiz olsunnnn

benim başıma çok geldi ve aynı senin gibi düşündüm
adet olmaya yakın ilşkiye girince kahvemsi bir akıntı oluyor sonra da adet geliyo
peçeteye azcık bulaşıyor acaba kan mı diyosun ama renk belli olmadığı için karar veremiyorsun
ben de 1 gün sonra gelirdi o kahvemsi rengi görünce

Son düzenleme:
ahhh kızlr ben de hamiş olamyı istiyorum neden olmuyor onuda bilmiyorum içmediğim çay kalmadı ama
uzun süre içmedim hiçbirini acaba dikatli olarak hep içsek belki yararı olurdu

evet canım hasta oldum zatiihayırlısı artık 1 yıl doldu.hastalığım bitince gitcez doktora kocişi ikna ettimmm

4 aydır evliyim ve eşim çocuk istiyor lütfen bana yardım edin bende istiyorum ama olmuyor ne yapsak olmuyo yardım edin ya ne yapmam gerek

arkadaşlar lütfen bana yardım edin hamile kalmak istiyorum doktora gitmekten korkuyorum bu ay hamile kalmazsam eşim beni doktora götürecek ne yapmalıyım yardım lütfen

istemeyen insanların başına gelir demişsin gerçekten çok doğru.biz o kadar isteriz olmaz onlar da bi defa korunmamamkla yada bir damla ile bile hamile kalıverirler. İstemeyeyim bari diyorum ama olmuyor ki elde değil.isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlarımızla ve eşimizle yaşamamızı nasip eder inşalllah...

arkadaşlar lütfen bana yardım edin hamile kalmak istiyorum doktora gitmekten korkuyorum bu ay hamile kalmazsam eşim beni doktora götürecek ne yapmalıyım yardım lütfen

böyle stres yapmaya devam edersen hiç olmaz. doktora gitmekten korkmana da gerek yok. doktor sana bişey yapmaz. en fazla muayene eder sonra da daha endişelenmek için çok erken biraz daha çalışın der. biraz sakin ol akışına bırak..

Sanırım ilk on dakikadan sonra beliren ikinci çizginin bir hükmü yok,ben de test yaptığımda öyle okumuştum.Hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…