evet canım hasta oldum zatiihayırlısı artık 1 yıl doldu.hastalığım bitince gitcez doktora kocişi ikna ettimmm
hamile kalmak için ne yapmalıyım
adetim yeni bitti ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum yarrrdımmm
adetim yeni bitti ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum yarrrdımmm
canım adetliyken dr bakmıyor,suan dr a gidebilirsin bende gittim dr alttan muayne ettiği için temizken gitmen en dogrusu.kist varsa şayet adetliyken gitceksin...
2 yıldır hala çocuk yok çıdıracağım vallahi!14 doktora gittim rahim filmiydi tahlildi şuydu buydu herşey yaptık.sonuçlar iyi çıktı eşim için gittik doktora tahlilleri iyi çıktı .ve doktor ne dedi biliyormusunuz ikiniz iyiyseniz allahtan bekleyin dedi.ve eşime takviye olarak bir toz ilaç verdi onu kullanıyor .doktor gerek yok dedi ama takviye olsun hamile olma ihtimalini yükseltiyormuş.birinci ay olmazsa ikinci ay olması daha yüksekmiş
yumurta takibi yaptırdınız mı bu süreç içinde?
ewet yaptırdım hemde 3 - 4 ay boyunca
yumurta geliştirici ilaç ya da iğne ve çatlatma iğnesi yapıldı mı peki? doktor tam olarak hiç bir sorun söylemiyor mu? yani o kadar çok ayrıntısı varmışki bu işin. içine girince biraz biraz fikir sahibu olabiliyoruz. endometrium kalınlığı, yumurtaların boyutları, spermin morfolojisi hareketliliği hepsinin ayrı ayrı çok önemi var.. ben de aşılama düşünüyorum önümüzdeki dönemde, eğer doktorum tamam derse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?