hamile kalmak istiyorum yeter artık:((

hamıle kalmayı ısteyen bayanlar evvelen bu meseleyı kafalarına takmaktan vazgecsınler bence.. ben esımle cıddı sorunları oldugunu bılerek evlendım yanı bıle bıle anne olamamayı goze alarak,ama bunu hıc dert etmedım ve ınanın ılk hafta hamıle kaldım..oylekı ıstemedım bıle cocugu nasılsa olmaz dedık doktorlar oyle demıstı cunku esıme... sıtresten uzak durun yarın bebegınız olsa bıle bu evham hamıleyken de devam edecegınden cocugunuza da yansıyacaktır... ablam 2 kez bebegını kaybettı karnında.. ne kadar cok ıstedıyse o kadar acı cektı en son bıraktım kendı halıne dedı hıc ummadıgı bır anda hamıle kaldı ve anne oldu... sımdı dunyalar guzelı bır kızımız var hasretı buram buram ıcımde.

kolay degıl belkı ama baskada yolunuz olmayabılır.

kızlar ben 5 aydır evliyim ilk 2 ay hamile kalmamak için ilişki sonra kalkıyodum banyo yapıodum veya ertesi günü hapı kullanıyodum son 3 aydırda full ilişki sonrası yatıyorum,ama bir türlü olmuyor her ay aynı ızdırap adet oldugum an bütün hayallerim yıkılıyor.dr a gittim alttan baktı ve normal oldugumu söledi ama başka tahlil yapmadı...anlamadıgım ve merak ettiğim bir konu adetine 5 gün kala neden ilişkiye girmeyi bırakıyoruz onu anlamadım...banada dua edin kızlar çok bebek istiyorum ve artık eşime mahcup oluyor gibi hissediyorum nedense..

canım adetliyken dr bakmıyor,suan dr a gidebilirsin bende gittim dr alttan muayne ettiği için temizken gitmen en dogrusu.kist varsa şayet adetliyken gitceksin...

bu arada bende çok korkuyordum inanki gitim dr.a sana folik asit verecektir....bu arada dr sana hamile kalmak istiyorsan adetinin basladıgı günden itibaren say 12.günü ile 15.günü arasında ilişkiye girmeye başla der yumurtlama dönemi o zamanmışş...allah hepimizin gönlüne göre versin kızlr

2 yıldır hala çocuk yok çıdıracağım vallahi!14 doktora gittim rahim filmiydi tahlildi şuydu buydu herşey yaptık.sonuçlar iyi çıktı eşim için gittik doktora tahlilleri iyi çıktı .ve doktor ne dedi biliyormusunuz ikiniz iyiyseniz allahtan bekleyin dedi.ve eşime takviye olarak bir toz ilaç verdi onu kullanıyor .doktor gerek yok dedi ama takviye olsun hamile olma ihtimalini yükseltiyormuş.birinci ay olmazsa ikinci ay olması daha yüksekmiş

yumurta takibi yaptırdınız mı bu süreç içinde?

ewet yaptırdım hemde 3 - 4 ay boyunca

yumurta geliştirici ilaç ya da iğne ve çatlatma iğnesi yapıldı mı peki? doktor tam olarak hiç bir sorun söylemiyor mu? yani o kadar çok ayrıntısı varmışki bu işin. içine girince biraz biraz fikir sahibu olabiliyoruz. endometrium kalınlığı, yumurtaların boyutları, spermin morfolojisi hareketliliği hepsinin ayrı ayrı çok önemi var.. ben de aşılama düşünüyorum önümüzdeki dönemde, eğer doktorum tamam derse.

büyüklerimiz bilir onlara sorun onunda faydası oluyormuş ama bana olmadı .ebeye götürdüler beni oramı buramı çekiştirdiler kanamam arttı tabi ama rahmi temizliyormuş o yüzden bazılarına yarıyormuş bu şey.

ewet çok ama çok ayrıntısı war yumurtalarım çok iyiymiş hiç bir problem gözükmediği için ilk ay sadece takip edildim.ikinci ay klomen ve progesteron kullandım.sprem kalitesi falan hepsi iyi çıktı.ewet ondan bundan duyduklarımızla birçok şey öğrendim gerçekten . çatlatma iğnesi olmadım çünkü yumurtalarım iyi dedi doktor ve kardeşim .yada canm ablam ben aşılamayı önermiuorum

gitttiğim bütün doktorlar hiçbir sorun olmadığını söylediler hatta olabileceğinden iyi çıkıyormuş tahlillerim.o kadar yani...ben doktora dedim ki kilomdan dolayı olmuyor olabilirmi diye gerekirse zayıflarım dedim üstünüze afiyet birz kiloluyumda yok dedi doktor senden şişmanlar hamile kalıyor sende kalırsın dedi

yani bilemedim, belki iğne ile devam edebilir doktorun. aslında iyi bir doktorda karar kılıp değiştirmesen daha iyi olur bence senin için. çünkü doktorlarında hastalarıyla ilgili kısa orta ve uzun vadede planları oluyor. Allah yardımcın olsun. inşallah daha çok beklemeden gelir bebeğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…