yani bilemedim, belki iğne ile devam edebilir doktorun. aslında iyi bir doktorda karar kılıp değiştirmesen daha iyi olur bence senin için. çünkü doktorlarında hastalarıyla ilgili kısa orta ve uzun vadede planları oluyor. Allah yardımcın olsun. inşallah daha çok beklemeden gelir bebeğin...
selam,baştan beri tüm msjları okudum,pemilin canım sen evlendiğin ilk aydan itibaren çok stres yapıyorsun bence rahatla ne kadar kafana takarsan o kadar zorlaşır her şey. alternatif tıb denedin mi ?
bebeğim herkes bişey söylüyor işte,bende en garantisi olsun diyorum ilişkiyi kesiyorum,oluşmuşsa hasar görmesin diye:26:ilk geldi başıma böyle ufak bir kanama...yerleşme kanaması desem tam da o zaman gelmez heralde.neyse beklicez bir kaç gün.Allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
ya yapamıyorum olmuyor acayip stresliyim 1 hafta var ve ben stresten kalp hastası oldum... tıbbı da denedim evlendiğimden beri gidiyorum doktora ve denemediğim yol kalmadı ne yapacağımı şaşırdım...artık kendimi neyle avutacağımı bilmiyorum her ay olacakmış umuduyla bakıyorum.her adet olduğumda eşime nasıl söylecem diye düşünürken ağlıyorum oda anlıyor.çok üzülüyorum.rahatlayamıyorum işte düşünmeden edemiyorum
4 yıla yakın evliyim çok uğraştım çok doktora gittim krizler geçirdim ama olmadı olmadı.çatlatma iğneside denendi.herşey denendi yine olmadı ne yapacağımı bilmiyorum.size danışmak istiyorum arkadaşlar bana yardım edin lütfen
Sizinde intihanınız zaman sanırım Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah
bu kadar zaman oldu neler neler yaptım saysam sayfa sığmaz üzüntümden ve kullandığım ilaçlardan kilo aldım piskolojik olarak çöktüm .ne yapacağımı şaşırdım başkasının kucağında bebek gördüğümde gözlerim doluyor ağlıyasım geliyor.dualarınız için teşekkür ederim umarım sizin içinde allah gönlünüze göre versin.ne yapmalıyım bunca çabadan sonra oturup beklemeye devam mı edeyimanne olmayı çok istiyorum yardım edin ne olursunuzz
canım benimmmm canım bu durumda ne diyebilirim ki moral verebilirimnerde oturuyosun arkadaş olmak istiyorum seninle görüşmek istiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?