hamile kalmak istiyorum yeter artık:((

gittiğim doktora 1 yıldan fazladır gidiyorum duaların için teşekkür ederim inşallah senin içinde allah gönlüne göre versin

ben idrarımı çok tutuyorum yani tutabildiğim kadar tutuyorum çok sıkışınca geçiyorum bu hamile kalmayı engeller mi

ya arkadaşlar çocuk istiyorum ama olmuyor yaa 2 yıldr evliym birçok doktora gittim ikiniizde iyisiniz dediler ne yapacam yaaa yardım ediinnn kalp sıkışması oluyo artık bende kalpten öllücem valla yardım edin lütfen:18::2:bebek istiyorum yardıııııııııııııııııııım edinnnn

arkadaşlar daha denemedim ama deneyenler iyi sonuç almışlar bende buna dayanarak denemeye karar verdim ve denemeden önce sizlerlede paylaşmak istedim..sebepsiz infertilite olan bir bayanda doktor bile bu durumu anlamıyor. bu çözümüde kayınannem buldu yarın beni ebeye götürecek ve karnımın alt kısmına bakacak ve masaj yapıyormuş. bu bebek yuvası yerinden dönüyrmuş bunu da ebe çözüyormuş.yarın deneyim size söylerim

arkadaşlar çok heyecanlıyım adetime 1 hafta kaldı ve hafif göğüslerim ağırıyor sizce nedir.adet mi.. hamilelik mi?
heyecandan yada stresten çatlıycam:18:

selam,baştan beri tüm msjları okudum,pemilin canım sen evlendiğin ilk aydan itibaren çok stres yapıyorsun bence rahatla ne kadar kafana takarsan o kadar zorlaşır her şey. alternatif tıb denedin mi ?

selam,baştan beri tüm msjları okudum,pemilin canım sen evlendiğin ilk aydan itibaren çok stres yapıyorsun bence rahatla ne kadar kafana takarsan o kadar zorlaşır her şey. alternatif tıb denedin mi ?

ya yapamıyorum olmuyor acayip stresliyim 1 hafta var ve ben stresten kalp hastası oldum... tıbbı da denedim evlendiğimden beri gidiyorum doktora ve denemediğim yol kalmadı ne yapacağımı şaşırdım...artık kendimi neyle avutacağımı bilmiyorum her ay olacakmış umuduyla bakıyorum.her adet olduğumda eşime nasıl söylecem diye düşünürken ağlıyorum oda anlıyor.çok üzülüyorum.rahatlayamıyorum işte düşünmeden edemiyorum

amin canım inşallah ama ilişkinin bi zararı olmaz merak etme

senle birbirimize okdr çok benziyoruzki kader arkdşım aynı şeyleri yaşıyorum bende 7 aydır 3 yıllık evliyim 7 aydır korunmayı bıraktı eşim ama her ay o kırmızılar yokmu beni öldürüyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ay 7 sinde olmam gerekiyo ama olmassam hamil olursam inşallah o kdr çok adağım varki Allahın izniyle

kızlar mrb yeni katıldım aranıza ocaktan beri korunmuyoruz ama bebiş gelmedi daha bende pko var en son 24 haziranda adet gördm şmdi yumurtlama dönemlerim sanırım ama benm belim 2 gündür agrıyo hamiş olabilirmym hamilelikte bel ağrısı çeken var mı lütfennnnn :2:

kızlar mrb yeni katıldım aranıza ocaktan beri korunmuyoruz ama bebiş gelmedi daha bende pko var en son 24 haziranda adet gördm şmdi yumurtlama dönemlerim sanırım ama benm belim 2 gündür agrıyo hamiş olabilirmym hamilelikte bel ağrısı çeken var mı lütfennnn

4 yıla yakın evliyim çok uğraştım çok doktora gittim krizler geçirdim ama olmadı olmadı.çatlatma iğneside denendi.herşey denendi yine olmadı ne yapacağımı bilmiyorum.size danışmak istiyorum arkadaşlar bana yardım edin lütfen

Sizinde intihanınız zaman sanırım Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah

Sizinde intihanınız zaman sanırım Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah

bu kadar zaman oldu neler neler yaptım saysam sayfa sığmaz üzüntümden ve kullandığım ilaçlardan kilo aldım piskolojik olarak çöktüm .ne yapacağımı şaşırdım başkasının kucağında bebek gördüğümde gözlerim doluyor ağlıyasım geliyor.dualarınız için teşekkür ederim umarım sizin içinde allah gönlünüze göre versin.ne yapmalıyım bunca çabadan sonra oturup beklemeye devam mı edeyim anne olmayı çok istiyorum yardım edin ne olursunuzz

Son düzenleme:

canım benimmmm canım bu durumda ne diyebilirim ki moral verebilirim nerde oturuyosun arkadaş olmak istiyorum seninle görüşmek istiyorum :26:

canım benimmmm canım bu durumda ne diyebilirim ki moral verebilirim nerde oturuyosun arkadaş olmak istiyorum seninle görüşmek istiyorum :26:

hatay antakyada oturuyorum moral werdiğin için teşekkür ederimm inan çok kötüyüm bazen intihar düşünüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…