Hamile kalmak istiyorum

35pisipisi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
98
280
8
Hamile kalmak istiyorum . ancak 4 ay oldu olmuyor . 8-9 ay önce doktora gitmiştim bir sorun yoktu . tabi o normal muayneydi . Şimdi olmadığı için piskolojik olarak çok etkileniyorum . Ayda 3-4 kere test yapıyorum . sonucun negatif olması artık beni delirme noktasına getirdi . Sizce ne yapmalıyım ??

Çok klişe ve çok zor biliyorum ama akışına birakmalisin canım.ben de adetimden önce en az 5 test yapar sonra oturur aglardim.tatile gittiğimiz ay umursamadan gezip dolaşırken meğer hamileymişim. Rafting,dalış,bungee jumping ne ararsan yaptım ve inanki hiç hiç hiç umudum yoktu.10 aydan sonra Allah nasip etti.

Inşallah hayırlısıyla sen de hamilelik haberi alacaksın allah'ın izniyle..Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor canım biz ne kadar çabalasak boş.

Baski olunca delirmemek elde olmuyor malesef tabi bu gunluk hayatada yansiyor . sanirim korkum hic olmazsa korkusu . neden olmuyor korkusundan ziyade korkuyorum ilerdede olmayacak diye birx

Baski olunca delirmemek elde olmuyor malesef tabi bu gunluk hayatada yansiyor . sanirim korkum hic olmazsa korkusu . neden olmuyor korkusundan ziyade korkuyorum ilerdede olmayacak diye birx

Evleneli 3 sene olmuş ama hala çocugu olmamış biriyim baskının ne oldugunu bilirim konu komşu ilk gördügünde sordugu soru bebek yokmu oluyo biraz sakin ol allah ne zaman nasip ederse o zaman elbet olur olmazsada allahın taktiri bu elden bişey gelmez.

Tabiki var defalarca tüp bebek deneyen insanları hiç duymadın mı tüp bebegin bi garantisi yokki doktor sana tüp bebek yapıcam yüzde yüz tutar diyemez ki böyle bir garanti yok

birx duymustum sanki ama boyle bir ornek taniyorum yillarca olmadi bir tanidigimizin 23 yil sonra ogullari oldu tup bebekle sende umitli ol hep tup bebekle en azindan denemis oluyorsun . kac kere denedin tup bebegi

daha çook yenisin 4 ay dan bahsediyorsun. ben 4 yıllık evliyım ve bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum, biraz sabır rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah

daha çook yenisin 4 ay dan bahsediyorsun. ben 4 yıllık evliyım ve bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum, biraz sabır rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah
Onemli olan 4 ay 4 sene degil . ya hic olmazsa korkusu sizede sabir dilerim hayirlisiyla allah nasip eder hepimze insallah

Bencede kaybetmeyin allah yillar sonra birden bire verebiliyor . ben böyle bir olaya tanik oldum . siz baya yol almissiniz buyuk bir sabirla umarim bende bu sabiri gosterebilirim aysegul11

Kafanıza takmayı bıraktığınızda hamile kalmanız daha kolaylaşır canım ben de ya olmazsa diye düşüne düşüne hep test yapardım olmazdı sonra artık düşünmeyeceğim dediğimde tesadüf öyle test yaptım belirtilerden sonra bir baktım hamileyim yani takmayın relax olun

Ben sana bu bebek konusunda neler yaşadıgımı neler atlattıgımı bi anlatsam kendi derdini unutup bana aglardın o yüzden sakin ol :)

Canım öncelikle hiç biriniz üzülmeyin Allah kadere yazmısa elbet olur ama Herseyin bi zamanı var ben 6 yıllık ewliyim çok zor bir evlilik yaşadım üstelik ve çocuğum yok

Canım benim halam 21 yıllık ewliydi çocuğu olmuyordu eşinden dolayı galiba. Sonra iki oğlu birden oldu düşün inanılır gibi değil. Ve oğulları arasında iki yaş var.

Halam tüp bebek mi yoksa tedaviyle mi anne oldu onu bilmiyorum işte. Bi çocuk dogurdktan sonra yine Tüp bebek yapılır mi bilmiyorum. ama veren Allahım veriyo. Eğer kader de varsa Allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olur. Evet hep gören çocuk var mı diye soruyor ben 6 send boyunca hep bunu duydum insanın yüreği kanıyor soranlar farkında değil. Yok demekten bıktım ama çok şükür hiç isyan etmedim etmeyeceğim. Ben Allahıma inanıyorum hayırlısıyla verecek diye zamanını bekliyorum

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…