Hamile kalmak istiyorum

Sorun ne canım sende. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

Bende ne sorun yokki çikolata kisti var iki tüpümde alındı yapışıklık nedeniyle şimdide rahmimde yapışıklık çıktı ayrıca rahim büyümeside varmış anlıycagın yok yok bende

Ben de deniyorum 6 ay oluyor olmuyor Allah hepimize nasip etsin kafaya taktığımız için gelmiyormuş

Rabbm isteyen herkese nasip etsin insallah..
allah buyuk. Bir zmani vardir onu bekliyorsunuzdur arkadasimin 3 yil cocuklari olmadi esiyle problemleri bardi cocuk olunca duzelir modundaydi hep, ama allah nasip etmedi ve bosandilar simdi yatiyo kalkiyo sukrediyo iyikiallah nasip etmedi diye umarim o guzel mujdeyi sizler tez zamanda alirsiniz, mutlu kalin

Rahat olmalisin oncelikle..surekli dusunup kendini yipratirsan zaten olmaz..hic dusunme ay gun takip etme..bir bakmissin bebisin hic beklemedigin bir anda cika gelmis..allahim isteyen ve hakeden herkesin kucagini dolu etsin..

Amin çok teşekkür ederim yüreklere su serpiliyor inanın.inşallah dediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…