Hamile kalmak istiyorum..

Canım ilk öğrendiğimde oyle garip hisler içindeydim ki resmen karnımda kelebekler uçuşuyordu ve ben uyuyamıyorum mutluluktan insan esininde oyle hissetmesini istiyor ama onda mutluluk göremeyince buyuk hayal kırıklığı yaşıyor. Iki defa aynısı olunca insan gercekten soğuyor hem esinden hem hamilelikten. Insallah yakında anlarsın ne demek istediğimi karnında kelebekler ucunda :)

Canım yaşadım bende hamile kaldım ama kalp atışı duyulmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım Benim anlayamadığım 2 kez nasıl böyle bişey yaptırabildi sana. Sende gerçekten büyük sabır varmış. İnşallah o duyguyu yıne tadarsın ve sorun yaşamadan bebeğin olur :)

Üzüldüm Hayırlısı ile insallah bu defa kucağına alırsın, olabiliyor boyle durumlar sonrası kucağına sağlıkla alan cok var canım. Benimkine gelince yaptırdı iste bir gün hamile kalırsam sanki ayni tepkiyle karşılaşacağım gibi psikolojik olarak yer etti içime. Insallah farklı olur artık Hayırlısı

İnşallah canım bol bol dua et hayırlısı neyse o olsun hakkında.

Amin canım dua et hepimiz edelim inşallah hamilesindir. Gönlüne göre versin Rabbim
Allah razı olsun Allahım hepimizin güzünü güldürücü haberler almayı nasip etsin Bebiş isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah Allahım kimseyi evlat hastrtiyle sınamasın çok zor bi süreç çok

Amiin canım Amiinnn inşallah. Bu ay inşallah bende bebek haberini alırım artık. Rabbim güzel Allah'ım yaşatsın bu duyguyu bizlere.

Stres yapma. Stres olumsuz etkiler. Hem daha önce olmuş. Olmaması için neden yok. Ben 2 yıldır evliyim bir kere bile hamile kalamadım. Eşim de sorun var.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı evlatlar versin bize.

Amin canım mubarek cuma günü duysun Rabbim sesimizi hayırlısıyla evlat nasip etsin bize

Kızlar Merhaba bizdr bes ayfr korunmuyoruz ama sknuc yok doktira gittim rahmin ters oldugunu ama sorun olmadigini söyledi detayli tetkik icin biraz daha bekleyelim dedi ama zaman grctikce moralim cok bozuluyo bu ay incir kuru havuc kuru yaptim bi hafta kadar faydasi olur diye ovulasyon testi yaptim ilk kez koyu cizgi sonrası gunleri degerlendik adetime 3gun var ama hic belirti olmadigindan miratech erken gebelik Testi aldim cokda umutluydum bu ay heyecanla sabah yaptim testi ama negatif yine cok moralim bozuk

Cnm bnde aynen 9 haftada kalp atisi qlamadik kurtaj oldum. Senin sebep olarak ne dediler peki ya merak yani bebegin kromozom bozuklugu fln mi dediler

Cnm senin kalp atisi duyulmama sebebi neydii

Cnm bos gebelik bnde gecirdim. Test fln yaptirdin mi sebep neymis ogrenildi mi

Merhaba ben de yeni katıldım. Evlenip çocuk isteyince haliyle bu gibi siteler konular konuşmalar ilgi çekici gelmeye başlıyor:) iki aylık evliyim 34 yaşındayım korunmuyoruz. Gerekli testleri yaptırdım bi sorun yok değerlerim normal ve adetlerim düzenli. Bakalım hayırlısı inş sen de güzel bi haber almışsındır:) ben de bekliyorum bakalım..

Cnm bnde aynen 9 haftada kalp atisi qlamadik kurtaj oldum. Senin sebep olarak ne dediler peki ya merak yani bebegin kromozom bozuklugu fln mi dediler

Canım bebeğime bişi yaptırmadık doktor da demişti zaten bişi çıkmaz ilk gebelik normal diye..
Ama ben kendim için bir çok test yaptırdım duramadım.. Sebebi varsa bileyim diye..
Hematoloji, tıbbi genetik bölümelerine gittim.. Biraz pembe yalan söyledim bi düşüğüm bi kürtajım var dedim gereken tetkikleri yaptılar hiçbişi çıkmadı şükür..

Anladim cnm.

Eylulde 6 haftalıkken kurtaj oldum saglıksızdı 3 ay gecti acaba hamile kalablr mym yarın adetimin son gunu adetlerim zaten cok duzensiz yumurtlma gunumu hesaplayamıyorum nabmam lazım lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…