Canım ilk öğrendiğimde oyle garip hisler içindeydim ki resmen karnımda kelebekler uçuşuyordu ve ben uyuyamıyorum mutluluktan insan esininde oyle hissetmesini istiyor ama onda mutluluk göremeyince buyuk hayal kırıklığı yaşıyor. Iki defa aynısı olunca insan gercekten soğuyor hem esinden hem hamilelikten. Insallah yakında anlarsın ne demek istediğimi karnında kelebekler ucunda :)Kıyamam ya neden öyle bişey yaptı. milyonlarca insanın çocuğu olmuyor evlat hastretıyle yanıp tutuşuyor. Rabbimin verdiği bir can. inan çok üzüldüm. Rabbim yardımcın olsun. sen yinede ben istemıyorum deme aratmasın Rabbim. o duyguyu tadınca eski isteğin yerine gelir ben inanıyorum buna
AMİN İNŞALLAH SAĞLIKLI SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN BİZE :) İSTEYEN HERKESE .... RABBİM KİMSEYİ ARATMASIN ÇOK ZOR
Canım ilk öğrendiğimde oyle garip hisler içindeydim ki resmen karnımda kelebekler uçuşuyordu ve ben uyuyamıyorum mutluluktan insan esininde oyle hissetmesini istiyor ama onda mutluluk göremeyince buyuk hayal kırıklığı yaşıyor. Iki defa aynısı olunca insan gercekten soğuyor hem esinden hem hamilelikten. Insallah yakında anlarsın ne demek istediğimi karnında kelebekler ucunda :)
ÜzüldümCanım yaşadım bende hamile kaldım ama kalp atışı duyulmayınca kürtaj olmak zorunda kaldımBenim anlayamadığım 2 kez nasıl böyle bişey yaptırabildi sana. Sende gerçekten büyük sabır varmış. İnşallah o duyguyu yıne tadarsın ve sorun yaşamadan bebeğin olur :)
ÜzüldümHayırlısı ile insallah bu defa kucağına alırsın, olabiliyor boyle durumlar sonrası kucağına sağlıkla alan cok var canım. Benimkine gelince yaptırdı iste bir gün hamile kalırsam sanki ayni tepkiyle karşılaşacağım gibi psikolojik olarak yer etti içime. Insallah farklı olur artık Hayırlısı
Allah razı olsun Allahım hepimizin güzünü güldürücü haberler almayı nasip etsin Bebiş isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah Allahım kimseyi evlat hastrtiyle sınamasınAmin canım dua et hepimiz edelim inşallah hamilesindir. Gönlüne göre versin Rabbim
Allah razı olsun Allahım hepimizin güzünü güldürücü haberler almayı nasip etsin Bebiş isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah Allahım kimseyi evlat hastrtiyle sınamasınçok zor bi süreç çok
Amin inşallahAmiin canım Amiinnn inşallah. Bu ay inşallah bende bebek haberini alırım artık. Rabbim güzel Allah'ım yaşatsın bu duyguyu bizlere.
Stres yapma. Stres olumsuz etkiler. Hem daha önce olmuş. Olmaması için neden yok. Ben 2 yıldır evliyim bir kere bile hamile kalamadım. Eşim de sorun var.Canım ben 1 senelik evliyim. Evlendıkten hemen 1 ay sonra gebe kaldım ilk denememizde yani. sonra 8 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları duyulmadı çünkü6 ay bekledik. 6ay sonunda bütün testlerım yapıldı sorun çıkmadı. 4 aydırda başladık çalışmalara ama şimdi olmuyor İnşallah hepimizin sağlıklı dünya tatlısı bebekleri olur
Stres yapma. Stres olumsuz etkiler. Hem daha önce olmuş. Olmaması için neden yok. Ben 2 yıldır evliyim bir kere bile hamile kalamadım. Eşim de sorun var.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı evlatlar versin bize.
Cnm bnde aynen 9 haftada kalp atisi qlamadik kurtaj oldum. Senin sebep olarak ne dediler peki ya merak yani bebegin kromozom bozuklugu fln mi dediler
Canım ben de evlendim bir ay sonra gebe kaldım.. Kalp atışını alamadık 9 haftalıkken alındı kürtaj olmuştum... 2 ay korunma süreci vermişti doktorum... Korunduk sonra denedik şükürler olsun ilk ayda gebe kaldım... Rabbim hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum etmesin... Hep dua ettim.. O kadar korkmuştum ki hiç sağlıklı gebelik yaşayamayacağım diye... Doğum anında da çok dua ettim.. İnşallah isteyen herkese nasip olur..
Cnm senin kalp atisi duyulmama sebebi neydiiCanım yaşadım bende hamile kaldım ama kalp atışı duyulmayınca kürtaj olmak zorunda kaldımBenim anlayamadığım 2 kez nasıl böyle bişey yaptırabildi sana. Sende gerçekten büyük sabır varmış. İnşallah o duyguyu yıne tadarsın ve sorun yaşamadan bebeğin olur :)
Cnm bos gebelik bnde gecirdim. Test fln yaptirdin mi sebep neymis ogrenildi miMERHABA KIZLAR :) Ben aranıza yeni katıldım size danışmak istedim şubat 2 de boş gebelikten kürtaj oldum mayıs 10 da kimyasal gebelik geçirdim 1 ay korunduk sonra bıraktık... Ama bebişş çok istiyoruz çok... Neyse 1 hafta önce rimel sürerken kirpiklerimin birbirine yapıştığını fark ettim aldırış etmemiştim sonrasında durduk yere müşterim hamilemisin dedi yine aldırış etmedim ama bugün 3. günü adet olmadım gerçi normalde de düzensiz ama beyaz akıntı,şişkinlik,aşırı baş ağrısı,uyku hali,ara ara bulantı ve bugün başlayan bel ve sırt ağrım var ha bide göğüslerim çok şişti ve ağrıyor... ancak ben test yapmaya korkuyorum... Gebe kalmak için korunmadım ama exra bişi yapmadım ilişkiden hemen sonra banyo ettim falan bu ay aklımda illa bebek olsun die birşey yoktu zevkime baktım.... Yardımcı olun lütfen.... Bide çok yorgunum ve kafam saçma sapan(
Kızlar Merhaba,
4 aydır deniyoruz hamile kalamıyorum.Bu ay inşallah kalmışımdır. Adetime son 5 gün var ve çok heyecanlıyım. bu sefer inşallah olmuştur. Sizlerle konuşup rahatlamak istedim birazda olsa. Benim için dua eder misiniz? Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah. Benim gibi bir çoğunuz bebek hasretiyle yanıyorsunuz. Allah'ım duysun sesimizi ve hepimizi sevindirsin.. Amiiinn
Kızlar Merhaba,
4 aydır deniyoruz hamile kalamıyorum.Bu ay inşallah kalmışımdır. Adetime son 5 gün var ve çok heyecanlıyım. bu sefer inşallah olmuştur. Sizlerle konuşup rahatlamak istedim birazda olsa. Benim için dua eder misiniz? Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah. Benim gibi bir çoğunuz bebek hasretiyle yanıyorsunuz. Allah'ım duysun sesimizi ve hepimizi sevindirsin.. Amiiinn
Cnm bnde aynen 9 haftada kalp atisi qlamadik kurtaj oldum. Senin sebep olarak ne dediler peki ya merak yani bebegin kromozom bozuklugu fln mi dediler
Anladim cnm.Canım bebeğime bişi yaptırmadık doktor da demişti zaten bişi çıkmaz ilk gebelik normal diye..
Ama ben kendim için bir çok test yaptırdım duramadım.. Sebebi varsa bileyim diye..
Hematoloji, tıbbi genetik bölümelerine gittim.. Biraz pembe yalan söyledim bi düşüğüm bi kürtajım var dedim gereken tetkikleri yaptılar hiçbişi çıkmadı şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?