Testler var cnm ovulasyon testi alabilirsin. Bi de sagliksiz gebelikti demissin ya nasil anlasildiEylulde 6 haftalıkken kurtaj oldum saglıksızdı 3 ay gecti acaba hamile kalablr mym yarın adetimin son gunu adetlerim zaten cok duzensiz yumurtlma gunumu hesaplayamıyorum nabmam lazım lütfen yardım
Doktorum gelişmedgni soyledi kurtaj dedi ordan bliyodum cok uzulmştm inş bida yasamamTestler var cnm ovulasyon testi alabilirsin. Bi de sagliksiz gebelikti demissin ya nasil anlasildi
Ins cnm ya. Gelismemesinin sebebi vardif mutlaka ama arastirinDoktorum gelişmedgni soyledi kurtaj dedi ordan bliyodum cok uzulmştm inş bida yasamam
Benden kaynaklanıyodu cunku hep kist sorunu yasadım bide yumurtalıklar tembelmiş adetlerim hep duzensiz doktorum 6 ay deneyn olmazsa tedavi dediIns cnm ya. Gelismemesinin sebebi vardif mutlaka ama arastirin
Anladim cnm. Ins gonlune gore olur yaBenden kaynaklanıyodu cunku hep kist sorunu yasadım bide yumurtalıklar tembelmiş adetlerim hep duzensiz doktorum 6 ay deneyn olmazsa tedavi dedi
Nasıl yani son adetin 11 17 aralık arası mı anlayamadm cnmKizlar ya bugun erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti. Yalniz adetim sonuncusu gecikmisti simdikinin tarihini tam bilemiom o yuzden. Son adetim 11-17 aralikti. Sizce belli olur mu simdiden ya . Bugun de hast ye gittim idrar yolu enfeksiyonu varmis ilaclari kullanmadim henuz emin olamadim. Hastanede dr a dedim bthcg baktirmk istiom die daha belli olmaz dedi tarihi soyleyince
Cok merak ediosan bence gt acile test yaptrcam de adet tarihini falan da soleme bi dene bakalımNasıl yani son adetin 11 17 aralık arası mı anlayamadm cnm
Evet cnm adet tarihim o gunler 11 nde basladi 17 de bitti. Carsamba fln saglik ocagins gideyim diomCok merak ediosan bence gt acile test yaptrcam de adet tarihini falan da soleme bi dene bakalım
Ben az once okudum kan testi için yumurtlamadan sonra 8 10 gun içinde belli olurmuş yani kan testi yapılırsa cıkarmış adeti beklemek gerekmiyomuş bilmiyorum ne kadar dogruEvet cnm adet tarihim o gunler 11 nde basladi 17 de bitti. Carsamba fln saglik ocagins gideyim diom
Amin inş tedavi goruyon muArkadaşlar bende 2,5 yıllık evliyim ama benimde bebeğim yok çok istiyorum allah isteyen herkese ve içinde bizede versin.
MERHABA :) kesinlikle öncelikle doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim. Ancak doktordan önce kendiniz bir çözüm bulmak isterseniz, bir adet döngüsü yani bir ay boyunca muhtemel yumurtlama tarihinize yakın ovulasyon testini uygulayın. Hatta bu sitede konu başlığı olarak var.Hanimlar bisey sormak istiyorum 5 ay once spiralimu cikarttirdim ve ogunden beri korunmuyoruz fakat ne yaptiksa hamile kalamiyorum. Bu ayin 7 sinde adet oldum 10unda bitti. Fakat son 3 gundir asiri kasiklarim agriyor neden olabilir acaba bilgisi olan varmi
Bende 1,5 senedir istiyorum ama gebe kalamadım. Bugün kan tahlil sonucum çıkacak inş hamileyimdir diyorum ama hiç umudum yok bu seferde olmadı çünki adet söktürücüye başlıycam adet olduğumda da tüp bebek uzmanına gidicem aşılama hazırlıklarına başlamak için gerçekten çok zor bir süreç bende pko var oyüzden hamile kalmam zor oluyor rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin mıtlaka dr kontrolü ve tahlilleri yaptırın Allahım bu yolda olan herkese önce sabır sonrada bebiş versin inş
Teşekkür ederim darısı sana olsun inş. Evet pkoyum. Adetlerim düzensizdi. Aşılama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda tuttucnm hamılesın hayırlı olsun cok sevındım.bende pkoyum.bende 1 senedır ıstıyorum cnm.asılama ıle mı hamıle kaldın cnm sen ? bırde regıl duzenı varmıydı senın?
Teşekkür ederim darısı sana olsun inş. Evet pkoyum. Adetlerim düzensizdi. Aşılama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda tuttu
İlaç kullanmadan genelde olamıyordum. 2 defa klomen kullandım bende bi etkisinolmadı aşılama yapılırken gonal f iğne kullandımne guzel cnm.pekı sen reglını kendın olabılıyor muydun?bırde hangı ıgnelerle oldun asılamayı?yada klomenle falanmı oldun?
İlaç kullanmadan genelde olamıyordum. 2 defa klomen kullandım bende bi etkisinolmadı aşılama yapılırken gonal f iğne kullandım
3 tane yumurtam oldu 2 tanesi 10mmdi bitanesi 13mm di hafta sonundan önce çatlatmamı oldum hafta sonu aşılamam yapıldı bu süre içerisinde ilişki yasak zaten dr aşılama yapıyorAynen cnm bendede klomen ise yaramadi.ben ilacsiz regl olamiyorum.bende asilama olucam puregon igneyle nasipse.peki senin kac yumurtan oldu?boyutlarini hatirliomusun?birde catlatma ignesi oldugun gun birliktelik oldumu cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?