- 6 Şubat 2015
- 43
- 26
- 88
- 32
- Konu Sahibi Portakalcicegi93
-
Yani ilaç kullanmış olsam bile denemeliyim değil mi ? Çok tesekkur ederim bu aradaCanim antibiyotik kullanimi ilk uc ayda dikkat gerektiriyo diye biliyorum. Gebe kalmani engellemeyecektir ama gebelik haberini aldigin zaman tum kullanacagin ilaclar doktorun kontrolunde olsun.
Çok tesekkur ederim ya 2 aydır bu konu kafama takılmıştı ☺❤Tabiki denersin canim. Dollenme farkli bisey. Bebegin rahmine yerlestikten sonrakiyeyip ictiklerin daha onemli . Onemli degil canim
Haklısınız sanırım psikoloji çok etkiliyor.sizin tavsiyeleriniz uyacagim.fakat hiç doktora gidip bebek için yumurtaliklarima b aktirmadim adetim düZgün oluyo diye sorun yoktur dusucesindeyim ama bu anlamda gitmek kontrol olmak mantikli mi acabaBiraz tecrubeli bir bebek sahibi olmak isteyen biri olarak sana tavsiyem canim, cok kafa\a takma. Hemdaha yeni evlisin. Sen bebegim olsun diye ne kadar takarsan o kadar olmuyo. Akisina birak bi problem yoksa zaten okacaktur. Dilerim her sey gonlunce olsun :)
Tabi kiiiii duamdasiniz hatta bu gece senin için özellikle dua okuyacağım senin ve insllah gelecek olan bebegin için rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤❤Ne demek canim paylasim sitesi burasi :) helal olsun lafi bile olmaz. Yalnuz ben de senden ufak busey isteyebilir miyim, 3,5yildir bebek istiyorum rahatsizligim var gunume bir hafta kala beta hcg(gebelik hormonu) 5,18 cikti(5 ve uzeri pozitif sayiliyo) ama kesin hamileyim demek icin cok dusuk bi rakam. Rica etsem benim icin dua edebilir misin degerim yukselsin bebegim bana tutunmus olsun...
Senden de allah razı olsun :)Amiiinn canim. Cok tesekkur ederim. Allah kabul etsin, razi olsun :)
İşte bu siteyi bu yüzden çok seviyorum belki bu arkadaşımızın edeceği duayı bekliyordur Rabbim ki sanada söyletti dua eder misin diye :) bende edicem sana ve isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah :) aslıcım çok güzel haberlerle bize geri dön inşallah:) ama inan yükseldi mi derdinden sonra kese gözükecek mi diye panik olucaksın sonra Bebek kese de mi kalbi atıcak mı :)) yani anneliğimiz hiç bir zaman sakin bir şekilde ilerleyemicek diye düşünüyorum :))Amiiinn canim. Cok tesekkur ederim. Allah kabul etsin, razi olsun :)
Ben bu siteye yaklaşık 1 senedir uyeyim ama kullanamamistir.hatta unutmuştum bile.Rabbim ne büyük ki bugün böyle rast geldik.Allahim mutlaka bebisi ni kucağına almayı nasip edecek pozitif olmak çok önemli aslında.ben inanıyorum herşey yoluna girecek.güzel haberlerini mutlaka bekliyoruz.İşte bu siteyi bu yüzden çok seviyorum belki bu arkadaşımızın edeceği duayı bekliyordur Rabbim ki sanada söyletti dua eder misin diye :) bende edicem sana ve isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah :) aslıcım çok güzel haberlerle bize geri dön inşallah:) ama inan yükseldi mi derdinden sonra kese gözükecek mi diye panik olucaksın sonra Bebek kese de mi kalbi atıcak mı :)) yani anneliğimiz hiç bir zaman sakin bir şekilde ilerleyemicek diye düşünüyorum :))
Ay canim benim yaaa <3 cok tesekkur ederim Allah razi olsun canim. Soylediklerini tahmin edebiliyorum hele benim gibi evhamli biri icin iyice evhamli gececektir. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Insallah degerim.yukselir ve bu kervana ben de katilirim. Tesekkurler canim :) :)İşte bu siteyi bu yüzden çok seviyorum belki bu arkadaşımızın edeceği duayı bekliyordur Rabbim ki sanada söyletti dua eder misin diye :) bende edicem sana ve isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah :) aslıcım çok güzel haberlerle bize geri dön inşallah:) ama inan yükseldi mi derdinden sonra kese gözükecek mi diye panik olucaksın sonra Bebek kese de mi kalbi atıcak mı :)) yani anneliğimiz hiç bir zaman sakin bir şekilde ilerleyemicek diye düşünüyorum :))
Insallah kizlar, bugun yarin ogrencem ben de, bakalim hayirlisi. Nasipte varsa olur. Cok tesekkur ederim ikinize de cok guzel destek oldunuz <3 :)Ben bu siteye yaklaşık 1 senedir uyeyim ama kullanamamistir.hatta unutmuştum bile.Rabbim ne büyük ki bugün böyle rast geldik.Allahim mutlaka bebisi ni kucağına almayı nasip edecek pozitif olmak çok önemli aslında.ben inanıyorum herşey yoluna girecek.güzel haberlerini mutlaka bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?