- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi Portakalcicegi93
-
Insallah kizlar, bugun yarin ogrencem ben de, bakalim hayirlisi. Nasipte varsa olur. Cok tesekkur ederim ikinize de cok guzel destek oldunuz <3 :)
Bugun musait olabilirsem bugun yaptircam canim olamazsam yarin. Canim degerim zaten cok dusuk cikti kanda bile idrara gecmemistir daha. Erken diye dusunuyotumne zaman test yapcaksn bıdaha canm.. ıdrar test yapsna bıde varsa
Ll
Bugun musait olabilirsem bugun yaptircam canim olamazsam yarin. Canim degerim zaten cok dusuk cikti kanda bile idrara gecmemistir daha. Erken diye dusunuyotum
Ben de uyucam canim :) iyi uykular :)oda dru cnm. hayrlısıolsn.ben azcık yatp uyuypm aksm olmazyoksa
Sende bana dua et hayırlısıyla sağlıkla alayım evladımı kucağıma :) bak eğer istediğin gibi bi sonuç çıkmazsa lütfen umutsuzluğa kapılma Allah onun zamanını kararlamıştır ve şundanda emin ol eğer varsa zaten ne olursa olsun yavrunun yicek lokması varsa onu kucağına alıcaksın tevekkülü asla ihmal etme:)Ay canim benim yaaa <3 cok tesekkur ederim Allah razi olsun canim. Soylediklerini tahmin edebiliyorum hele benim gibi evhamli biri icin iyice evhamli gececektir. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Insallah degerim.yukselir ve bu kervana ben de katilirim. Tesekkurler canim :) :)
Aynı sorunu yaşadım Can'ım dişle ilgili bi antibiyotik kullandım doktor bi etkisi olmaz hamile kalmaya dediArkadaşlar ben 23 yaşındayım eylül gelirse 2 yıllık evliyim.2 aydır bebek düşüncemiz var.fakat ben bayramda 20 lik disimden rahatsız oldum ve antibiyotik kullandim ama bebek denemeye devam ediyoruz bu arada.bu ay da cene kaslarimda sorun vardı kas gevsetici kullandim.ama 3 4 gün falan sonra bıraktım tekrar aynı bu ay içinde denedik.ilac kullandigim aylarda bebek icin ara vermeme gerek var mi acaba yoksa ilaç kullanmış olsan bile bebek olur mu?k.bakmayin çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Insallah her sey yolunda gider ve bebegin hayirlisuyla saglikla dogar kucagina verirler sagliklu hayirli bir omru olur canim. Yok kapilmam canim merak etme. 3,5 senedir her ay kapildim artik bi zamaninin oldugunun benim istemelerimin nefsten oldugunun farkindayim canim. Nasip... bakalim birlikte gorcezzSende bana dua et hayırlısıyla sağlıkla alayım evladımı kucağıma :) bak eğer istediğin gibi bi sonuç çıkmazsa lütfen umutsuzluğa kapılma Allah onun zamanını kararlamıştır ve şundanda emin ol eğer varsa zaten ne olursa olsun yavrunun yicek lokması varsa onu kucağına alıcaksın tevekkülü asla ihmal etme:)
çok teşekkür ederim canim şu an en azından erteleme düşüncesi kalktı :) :)Aynı sorunu yaşadım Can'ım dişle ilgili bi antibiyotik kullandım doktor bi etkisi olmaz hamile kalmaya dedi
Ya gece sana çok dua ettim aslicim rabbim mutlaka hayirlisini verecek inanıyorum herşey güzel olacak 7 sene sonra olmuş benm anneannemin ilk bebeği hiç canini sıkma olmayanı oldurandir rabbim duani hiç eksik etme.inşallah daha uzun bekletmez rabbim.sağlıkla kal senden güzel haberleri beklemeye devam ediyorum ben...Insallah her sey yolunda gider ve bebegin hayirlisuyla saglikla dogar kucagina verirler sagliklu hayirli bir omru olur canim. Yok kapilmam canim merak etme. 3,5 senedir her ay kapildim artik bi zamaninin oldugunun benim istemelerimin nefsten oldugunun farkindayim canim. Nasip... bakalim birlikte gorcezz
Rica ederim Can'ımçok teşekkür ederim canim şu an en azından erteleme düşüncesi kalktı :) :)
Allah razi olsun canim. Ne dilegin varsa versin insallah. Hayat ne garip de mi, tanimadigin insanlar sana duaci oluyo. :) cok tesekkur ederim kuzum. Muhakkak haber vericemYa gece sana çok dua ettim aslicim rabbim mutlaka hayirlisini verecek inanıyorum herşey güzel olacak 7 sene sonra olmuş benm anneannemin ilk bebeği hiç canini sıkma olmayanı oldurandir rabbim duani hiç eksik etme.inşallah daha uzun bekletmez rabbim.sağlıkla kal senden güzel haberleri beklemeye devam ediyorum ben...
Adetm 5 gün geçikti.ateslim 36.61 çıkıyo sizce varmı bişeyler.... 10 gğn geçmeden test yapmıycm bu arada o yüzdn yardmcı olack varmı ateş konusunda
Allah razi olsun canim. Ne dilegin varsa versin insallah. Hayat ne garip de mi, tanimadigin insanlar sana duaci oluyo. :) cok tesekkur ederim kuzum. Muhakkak haber vericem
normalde 2 gün falan geçikir. Test yapmaktan bıktığım için baya bi geçikme olursa hastaneye gidicem test yapıcam anlamında demk istedimnrmaldede cokmu gecrkde yapmıyorsun cnm 10 gn cok deglmı ates konusunda pek bı bılgım yok ama bnce bı kan ver sen belkı gebesndr ılac falan kullanma gerekeblr
normalde 2 gün falan geçikir. Test yapmaktan bıktığım için baya bi geçikme olursa hastaneye gidicem test yapıcam anlamında demk istedim
Hastanedeyim canim simdi, sira bekliyorum gecen acilde yaptirmistim hemen, bugun poliklinige yonlendirdileryarnmı yapcaksn test cnm
Hastanedeyim canim simdi, sira bekliyorum gecen acilde yaptirmistim hemen, bugun poliklinige yonlendirdiler
Hastanedeyim canim simdi, sira bekliyorum gecen acilde yaptirmistim hemen, bugun poliklinige yonlendirdiler
Ayyyy bende heycan yaptim bende bekliyorum ve takipteyimHastanedeyim canim simdi, sira bekliyorum gecen acilde yaptirmistim hemen, bugun poliklinige yonlendirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?