Hamile kalmak..

Sende bana dua et hayırlısıyla sağlıkla alayım evladımı kucağıma :) bak eğer istediğin gibi bi sonuç çıkmazsa lütfen umutsuzluğa kapılma Allah onun zamanını kararlamıştır ve şundanda emin ol eğer varsa zaten ne olursa olsun yavrunun yicek lokması varsa onu kucağına alıcaksın tevekkülü asla ihmal etme:)

Aynı sorunu yaşadım Can'ım dişle ilgili bi antibiyotik kullandım doktor bi etkisi olmaz hamile kalmaya dedi

Insallah her sey yolunda gider ve bebegin hayirlisuyla saglikla dogar kucagina verirler sagliklu hayirli bir omru olur canim. Yok kapilmam canim merak etme. 3,5 senedir her ay kapildim artik bi zamaninin oldugunun benim istemelerimin nefsten oldugunun farkindayim canim. Nasip... bakalim birlikte gorcezz

Ya gece sana çok dua ettim aslicim rabbim mutlaka hayirlisini verecek inanıyorum herşey güzel olacak 7 sene sonra olmuş benm anneannemin ilk bebeği hiç canini sıkma olmayanı oldurandir rabbim duani hiç eksik etme.inşallah daha uzun bekletmez rabbim.sağlıkla kal senden güzel haberleri beklemeye devam ediyorum ben...

Adetm 5 gün geçikti.ateslim 36.61 çıkıyo sizce varmı bişeyler.... 10 gğn geçmeden test yapmıycm bu arada o yüzdn yardmcı olack varmı ateş konusunda

Allah razi olsun canim. Ne dilegin varsa versin insallah. Hayat ne garip de mi, tanimadigin insanlar sana duaci oluyo. :) cok tesekkur ederim kuzum. Muhakkak haber vericem

Adetm 5 gün geçikti.ateslim 36.61 çıkıyo sizce varmı bişeyler.... 10 gğn geçmeden test yapmıycm bu arada o yüzdn yardmcı olack varmı ateş konusunda

nrmaldede cokmu gecrkde yapmıyorsun cnm 10 gn cok deglmı ates konusunda pek bı bılgım yok ama bnce bı kan ver sen belkı gebesndr ılac falan kullanma gerekeblr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…