Hamile kalmak..

Canim burasi kucuk bi ilce doktor sadece bugun varmis ilk acile gittim poliklinige yonlendirdiler hem muayene olursun diye kani verdim yine israrla acilden, sirama da az kaldi bekleyim bari dedim, nasilsa bir saat beklicem

hayrlıısı bakalm 4 e bellı olrherhalde

Kizlar yine ayni deger cikti burdaki doktor da hic aciklayici bisey soylemedi bir hafta sinra tekrarla dedi. Deger ayni yani 5,18 hic bi yukselme yok. Hayirlisi olsun

Kizlar yine ayni deger cikti burdaki doktor da hic aciklayici bisey soylemedi bir hafta sinra tekrarla dedi. Deger ayni yani 5,18 hic bi yukselme yok. Hayirlisi olsun
Umudunu kaybetmeden 1 hafta daha bekle o zaman hiç uzulme hayırlısı herşeyin bak onca senedir beklemissin 1 haftada geçer ben seni takibe devam edicem umarım herşey gönlünce olur...

Umudunu kaybetmeden 1 hafta daha bekle o zaman hiç uzulme hayırlısı herşeyin bak onca senedir beklemissin 1 haftada geçer ben seni takibe devam edicem umarım herşey gönlünce olur...
Beklemedeyim zaten canim. Her seyin hayirlisi tabi. Hic biseye canimi sikmiyirum da doktor odasinin onunde koyden insanlarla karsilastik bi dunya laf soz olacak simdi ona canim sikiliyo. Malum kucuk yer bir suru dedikodu olur...

4 5 gun var canim. Ben de anlamadim. Doktor bende de bilgisiz cikti. Kendi doktorumu aradim baska bi yerde baktir dedi. Artik kendi evime gidince ordaki hastanelerde baktiririm

canm sakın ol sıkma kendnı fzla.. farzetkı hc baktrmadın nrmal hayatna devam et bence adet gnn gelncede gecerse test yaparsın.. öbr trlu gnler gecmez cnku.. rabbım hakknda enn hyrlısını versn ınsaaalllahhh. amınn

Insallah canim , takmiyorum zaten olursa olur olmazsa vardir zamani. Hayirlisi olsun diyorum canim hep. Zaten ben bu ay bitakmistim istemeyi olursa da Allahtan olmazsa da.

Arkadaslar biz de bebek düşünüyoruz ancak iliskiye girdikten sonraki gün hareketleri kısıtlamak gerekir mi ?(hoplayip zıplamak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…