canım ilk doğumun sorunlu mu geçti neden genişleme oldu vajinan da?Evet yanlis duymadiniz hamile kalmaktan korkuyorum
Ilk dogumdan sonra vajen daraltma amelyati oldum cok fazla genisleme oldugu icin neler gördum neler
Simdi tekrar bebek istiyoruz esimle ama ben birturlu cesaret edemiyorum daratltma amelyati olduktan sonra tekrar normal dogum yapan varmi aranizda ? asla sezeryan yapamam yanlisi degilim normal dogum varken benim tek korkum tekrar genisleme olmasi varmi aranizda kimse
doktor ne diyor peki bu durumun tekrarlaması gibi bir ihtaimal var mıymış?33 haftalik dogum yaptim bebegim sıkıstı falan birsürü şey yani vücüdumla alakalı sanıyorum genişleme cok oldu
Durum vahimdi yani bikaç çocuktan sonra yapılabilecek bişey değildi
Ameliyatı tr de oldum burdaki doktorlarda biz bişey diyemeyiz diyorlar bende kaldım arada
doğumdan kaç ay sonra ameliyat oldunuz?
doğumdan kaç ay sonra ameliyat oldunuz?
artık istenilse bile hayati tehlike söz konusu değilse sezeryan yapmıyorlar zaten ben kendim neler çektim ama doktor asla almadı sezaryen e normal doğum yaptım ama epidural le yaptım benBenim bildiğim doğum sonrası hemen dikim yapılıyo isteğe göre(daraltma) tabii kopnu sahibinin de böyle mi oldu bilmiyorum.
Ben olsam bundan bu kadar korkuyosam kesinlikle normal doğum yapmazdım ki ilerde bi'gün hamile kalırsam normal doğuramam gibi geliyo hep, feci korkuyorum:26:
Niye ille de normal doğum?
artık istenilse bile hayati tehlike söz konusu değilse sezeryan yapmıyorlar zaten ben kendim neler çektim ama doktor asla almadı sezaryen e normal doğum yaptım ama epidural le yaptım ben
Ciddi mi? Ben özeller hala yapıyo biliyorum:44:
Evet yanlis duymadiniz hamile kalmaktan korkuyorum
Ilk dogumdan sonra vajen daraltma amelyati oldum cok fazla genisleme oldugu icin neler gördum neler
Simdi tekrar bebek istiyoruz esimle ama ben birturlu cesaret edemiyorum daratltma amelyati olduktan sonra tekrar normal dogum yapan varmi aranizda ? asla sezeryan yapamam yanlisi degilim normal dogum varken benim tek korkum tekrar genisleme olmasi varmi aranizda kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?