Hamile kalmaktan korkuyorum

Ahhh canım ahhhh seni o kadar iyi anlıyorum ki inş. Allah tez zamanda seni, beni ve tüm isteyenleri bebeklerine kavuşturur. Dr git gel hamile kaldım diye Sevin bebeğini düşur kürtaj ol tekrar tedavi ol tekrar hamile kal yine düşur çok ama çooook yorucu

Gzl diyosunuz da arkadaşım, aramasın sormasın bu duruma kendim getirmedim ki, adım attıkça saygı gösterdikçe tepeme çıktı, baktım baş edemiyom, anladığı dilde konuştum bana mısın demedi, görüşmeme kararı aldım. Doğurdu diye ben de bi ananın evladıyım benim annemin günahı ne, gelmesin görmesin nefret ediyorum ondan, ettirdi

Saygi duyamazmisin dovuyorlarmi seni uada namusuna hakaretmi ediyorlar bak kac yasinda kadinsin ben senin yasina geldigimde 13 yasinda olacak nerdeyse oglum sapla samani karistirmayin birbirine
cocuk sahibi olmaktandan gelip gitcekler diye korktuğunuzu yazmissiniz konunun başına.
Bu kadar mi yani
Hadi bu kadar diyelim Allah size bir cocuk nasip ederse sizde büyütün sizde gidip gelmeyin bu nasil bir beklenti
keske anasiz babasiz birini bulsaydinix kendinize
yoksa herkez ayri anadan babadan oldu farkli seyler yasadi herhalde kendi aileniz gibi olmasini beklemek biraz 18 yasindaki ergen kiz modu olmuyormu

Aynen zaten dış gebelikten sonra kadınlar klübüne üye oldum tanıştım..topiğimiz var tüp bebek topiği gelmek istersen bekleriz...

Bende çok korkuyordum hamilelikten. Ürkütücü gelirdi içimde bir canlı olduğunu düşünmek. Hamile kaldım bu seferde bebek ne zaman kıpırdamaya başlayacak diye aklım giderdi. Sonra alışıyorsun ama. Senden bir parça oluyor. Hatta karnındayken sana tepki bile veriyor

Annelik muhteşem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

sende zamanı gelince belli kurallar koyarsın,, ben şimdi hamileyim ailem çok meraklı ama şımarık bir çocuk istemiyorum annem ile konuşuyorus geçen gün,,, annem dedi ki o benim torunum walla anne dedim benim de çocuğum ben şımarık istemiyorum hayır ı öğrensin diyorum aileme bile bu denli çemkirdiğime göre kv de söylerim diye düşünüyorum,,,,
hoş gerçi kv ve görümcelerin pek umrunda değil bebeğim,,,, bazen üzülüyorum bebeğim için halası babaanesi ilgilenmeyecek diye ama ,,, neyse bu ayrı bir konu,,,
yani demem o ki 35 yaşındasın sanırsam genç değilsin ne isteyip istemediğini açıklıkla söyleyebilirsin,,, ve çocuğunla ilgili kurallar koyarsın,,, bu sonuçda senin ve eşinin bir parçası onların değil ,,, onların tek sorumluluğu torunlarını sevmek,,
içinde bir canlı olması düşüncesi bana şimid bile tuhaf geliyor ama geçen gün düşündüm ve dedim ki hamileliği içimdeki bu kıpırtıyı özleyeceğim,,,, evet çok tuhaf bşr duygu içinde bir can bir beden ama bir o kadar da büyülü,,,, eşim bana bakarken sana mucizeye bakıyormuş gibi oluyor cidden,,, ikimizde ne kadar tuhaf ama bir o kadarda muhteşem bir şey olduğunu söylüyoruz,,,,

Mesafeliyiz zaten, ama onlara karışmak için sanki bi bahane olucak bebek
Sadece ailesi karissa iyi konu komsu gelen giden herkes kendinden ornekler vererek biseyler yaptirmaya yada yaptirmamaya calisiyor.herkeste bir bilmislik sorma gitsin
Ama anne olmak tarifsiz bir mutluluk
Hamilelik zaten ayri bir mucize Rabbim isteyen herkese nadip eder insallah
Sizde bence bukadar olumsuz dusunmeyin,kendinizi korkutmayin dua edin Rabbim bu mucizeyi sizede nasip etsin

samimi canım linki attım bekleriz biz topikte kardeş gibi olduk her acıyı mutluluğu paylaşıyoruz...

İçimdeki o canlı suan kıpır kıpır karnımı delicek kiprasmaktan ama ben çooook mutluyum. Tuhaf değil harika birsey ilk hamileliktede bunda korkmadım ben.yaşamadan bilemezsin korkulacak bişey değil heyecan verici

Çok güzel bi duygu o senin canından ote can olacak hele kıpırdayınca karnında çook mutlu olacaksın ben sürekli yatardım her fırsatta rahat etsin oynasın diye kaynananları takma onların yüzünden doğurmayacak mısın şimdiden doğumu duşınme her doğum bir değil korkutan doğum hikayelerini okuma rabbim kucağını doldursun benim oğlum 17 aylık univ 3 teyim mezun olup atanayım ikinciyi yapayım diye sabırsızlanıyorum

Panik atak olabilir misin?
Ben de gebeliği çok istiyorum ama dediğin gibi içimde bir can taşıma fikri çok korkutuyor.
Doğum ayrı korkutuyor o konuya girmiyorum bile.

Hamile olduğumu biliyordum.dün doktor soyle eşim sakinlestirmese agliycaktim.ben onunla konuşuyorum birde günlük alican bugün.bende eşimin ailesinden korkuyorum gelipte başıma biterler diye.kb dünden razı zaten.köye gitmemeye bahane ariyo kendisi.yazın koydeler kışın burdalarmis.

eşinden emin olmadan bence çocuk yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…