Ahhh canım ahhhh seni o kadar iyi anlıyorum ki inş. Allah tez zamanda seni, beni ve tüm isteyenleri bebeklerine kavuşturur. Dr git gel hamile kaldım diye Sevin bebeğini düşur kürtaj ol tekrar tedavi ol tekrar hamile kal yine düşur çok ama çooook yorucuBence anne olmak dünyanın en güzel şeyi olsa gerek ben 4 yıla bir dış gebelik 3 düşük 4 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek sığdırdım..en son ağustosta düşürdüm..doğal yolla kalıyorum ama düşüyolar...o yüzden aşılamada yaptık tüpte onlar hiç tutmadı...bazen diyorum şu ölümlü dünyada bende anne olabilecekmiyim...gözlerim yavrumun gözleriyle buluşacak mı onun o mis cennet kokusunu duyabilecekmiyim bana da nasip olur mu diyorum...bende kan pıhtılaşması var..şu an dinleniyorum araştırılıyo düşüklerimin nedeni...inşallah allah kimseyi evlatla sınamasın...hayatımın en zor sınavı bu ve ben ne zaman geçerim bu sınavı bilmiyorum...bildiğim tek şey inancım...bem allahtan dilerim verirse yüceliği vermezse imtihanım...
Gzl diyosunuz da arkadaşım, aramasın sormasın bu duruma kendim getirmedim ki, adım attıkça saygı gösterdikçe tepeme çıktı, baktım baş edemiyom, anladığı dilde konuştum bana mısın demedi, görüşmeme kararı aldım. Doğurdu diye ben de bi ananın evladıyım benim annemin günahı ne, gelmesin görmesin nefret ediyorum ondan, ettirdiBiyolojik veya fizyolojik bilmiyorum neden korkuyorsunuzda benim icinde hamilelik paranoya nasil desem 1 saglikli gebelik gecirdim sanki nefes almadan geçti nasil ifade etsem 1 tanede 4 aylik kaybim oldu sanki hamilelik dogurana kadar cisini tutmak gibi bisi :) ama dogurdum hatta yakinda yeniden gebbecute olmayi düşünüyorum yine ayni dusuncedeyim
ailesi konusuna gelince kac yasinda insansiniz nasil boyle düşünüyorsunuz anlamiyorum zira siz bi dogurum buyutum aramayin sormayin bakalim oluyormu
Aynen zaten dış gebelikten sonra kadınlar klübüne üye oldum tanıştım..topiğimiz var tüp bebek topiği gelmek istersen bekleriz...Ahhh canım ahhhh seni o kadar iyi anlıyorum ki inş. Allah tez zamanda seni, beni ve tüm isteyenleri bebeklerine kavuşturur. Dr git gel hamile kaldım diye Sevin bebeğini düşur kürtaj ol tekrar tedavi ol tekrar hamile kal yine düşur çok ama çooook yorucu
sende zamanı gelince belli kurallar koyarsın,, ben şimdi hamileyim ailem çok meraklı ama şımarık bir çocuk istemiyorum annem ile konuşuyorus geçen gün,,, annem dedi ki o benim torunum walla anne dedim benim de çocuğum ben şımarık istemiyorum hayır ı öğrensin diyorum aileme bile bu denli çemkirdiğime göre kv de söylerim diye düşünüyorum,,,,Arkadaşlar eşimle bebek düşünüyoruz, ben korkuyorum ama neden mi; eşimin ailesi ile aram hiç iyi değil, herşeye müdahale olmaya bayılıyorlar. Bebeğim olunca iyice gelip gitme yapıcaklar ve bu da beraberinde herşeye karışmaya daha çok ortam hazırlıycak ve bunun düşüncesi beni iyice korkutup bunaltıyo. Ikincisi ben hamile kalmanın biyolojik etkilerinden korkuyorum düşünsenize içinizde bi canlı tamam senin canın ciğerin ama ürperti veriyo bi tuhaf bi de doğum korkusu, sizde de oldu mu arkadaşlar bu durumlar.
Sadece ailesi karissa iyi konu komsu gelen giden herkes kendinden ornekler vererek biseyler yaptirmaya yada yaptirmamaya calisiyor.herkeste bir bilmislik sorma gitsinMesafeliyiz zaten, ama onlara karışmak için sanki bi bahane olucak bebek
Tabiki gelirimAynen zaten dış gebelikten sonra kadınlar klübüne üye oldum tanıştım..topiğimiz var tüp bebek topiği gelmek istersen bekleriz...
Bana link atabilirmisinAynen zaten dış gebelikten sonra kadınlar klübüne üye oldum tanıştım..topiğimiz var tüp bebek topiği gelmek istersen bekleriz...
Ayy ne gzl sizin adınıza çok sevindim, sağlıklı gzl doğumlar olsun:) darısı başıma
İçimdeki o canlı suan kıpır kıpır karnımı delicek kiprasmaktan ama ben çooook mutluyum. Tuhaf değil harika birsey ilk hamileliktede bunda korkmadım ben.yaşamadan bilemezsin korkulacak bişey değil heyecan vericiArkadaşlar eşimle bebek düşünüyoruz, ben korkuyorum ama neden mi; eşimin ailesi ile aram hiç iyi değil, herşeye müdahale olmaya bayılıyorlar. Bebeğim olunca iyice gelip gitme yapıcaklar ve bu da beraberinde herşeye karışmaya daha çok ortam hazırlıycak ve bunun düşüncesi beni iyice korkutup bunaltıyo. Ikincisi ben hamile kalmanın biyolojik etkilerinden korkuyorum düşünsenize içinizde bi canlı tamam senin canın ciğerin ama ürperti veriyo bi tuhaf bi de doğum korkusu, sizde de oldu mu arkadaşlar bu durumlar.
Çok güzel bi duygu o senin canından ote can olacak hele kıpırdayınca karnında çook mutlu olacaksın ben sürekli yatardım her fırsatta rahat etsin oynasın diye kaynananları takma onların yüzünden doğurmayacak mısın şimdiden doğumu duşınme her doğum bir değil korkutan doğum hikayelerini okuma rabbim kucağını doldursun benim oğlum 17 aylık univ 3 teyim mezun olup atanayım ikinciyi yapayım diye sabırsızlanıyorumArkadaşlar eşimle bebek düşünüyoruz, ben korkuyorum ama neden mi; eşimin ailesi ile aram hiç iyi değil, herşeye müdahale olmaya bayılıyorlar. Bebeğim olunca iyice gelip gitme yapıcaklar ve bu da beraberinde herşeye karışmaya daha çok ortam hazırlıycak ve bunun düşüncesi beni iyice korkutup bunaltıyo. Ikincisi ben hamile kalmanın biyolojik etkilerinden korkuyorum düşünsenize içinizde bi canlı tamam senin canın ciğerin ama ürperti veriyo bi tuhaf bi de doğum korkusu, sizde de oldu mu arkadaşlar bu durumlar.
Arkadaşlar eşimle bebek düşünüyoruz, ben korkuyorum ama neden mi; eşimin ailesi ile aram hiç iyi değil, herşeye müdahale olmaya bayılıyorlar. Bebeğim olunca iyice gelip gitme yapıcaklar ve bu da beraberinde herşeye karışmaya daha çok ortam hazırlıycak ve bunun düşüncesi beni iyice korkutup bunaltıyo. Ikincisi ben hamile kalmanın biyolojik etkilerinden korkuyorum düşünsenize içinizde bi canlı tamam senin canın ciğerin ama ürperti veriyo bi tuhaf bi de doğum korkusu, sizde de oldu mu arkadaşlar bu durumlar.
Emin derken?eşinden emin olmadan bence çocuk yapma.
Emin derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?