hamile kalmam için en uygun günler hangisi....

Tatil nedeni ile geç cevaplıyorum. Doğrusunu yapmışsınız. Gebe kalmanız dileğiyle...

Tatil nedeni ile geç cevaplıyorum. 28-29. günde bir adet görüyor. 13-14-16. günlere dikkat...

Tatil nedeni ile geç cevaplıyorum. 36 günde bir adet görüyorsunuz. 23 temmuzdan itibaren yapılacak gebelik testianlamlı olacaktır...

bora bey ben en son 17.temmuzda adet oldum.bugün 37gün gün oldu fakat gecen ay 34gün sürmüştü 34.gün yani beklenen adet günümde 20agustosda kan testi yapmıştım 2,00 cıkmıştı yani negatif peki sizce bu sonuc kesin dogrumudur ??? yoksa biraz daha bekleyip tekrarmı yapsam kan testi cünkü halen adet olmadımda???

Cuma gününe kadar adet görmezseniz tekrarlamanızı öneririm...

17 haziran
16temmuz
11 ağustos
Benim adet düzenim çok mu bozuk bu tarihlere göre(
Hamile kalmam zormu olur???

Doktor Bey merhabalar,
Ben 24 yaşınsayım ve 1,5 yıllık evliyim bebek düşünmeye yeni başladık şanslı günlerim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Son adet tarihlerim: 16 Haziran-20 Temmuz-18 Ağustos
Şimdiden teşekkürler...

Adetleriniz gecikiyor veya erken olabiliyor. Doktor kontrolünde veya yumurtlama testleri ile daha iyi sonuç alabilirsiniz...

merhabalar dr. bey 3 yıllık evliyim ve bir buçuk yıl oldu korunmuyoruz rahşm filmi dahil bir çok test tahlil yapıldı noırmal yoldan olur denildi ama hala bir şey yok.adet tarihlerim şöylr acaba günleri mi ayarlayamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.12 haziran-11temmuz-12 ağustos

merhaba doktor bey ben 4 ay once bebegin karnimda olmesi sonucu kurtaj oldum ve sonrasinda adet duzenim bozuldu.son adet taihlerim sirasiyla soyle 8 temmuz 31 temmuz ve 26 agustos acaba hamile kalmam icin uygun gunler hangileridir.

30-32 günde bir adet görüyorsunuz. 14-16-18. günler uygun olabilir...

merhaba doktor bey ben 4 ay once bebegin karnimda olmesi sonucu kurtaj oldum ve sonrasinda adet duzenim bozuldu.son adet taihlerim sirasiyla soyle 8 temmuz 31 temmuz ve 26 agustos acaba hamile kalmam icin uygun gunler hangileridir.

Çok geçmiş olsun. Düzensiz olması nedeni ile Doktor kontrolünde veya yumurtlama testi ile belirlemek daha doğru olacaktır...

merhaba doktor bey şimdiden tşk ederim
geçen yıl bir düşük yaşadım 10 haftalıktı ve klomen le hamile kalmıştım
şuanda son adet tarihlerim 2 haziran 3 temmuz 2 ağustos ve son adetimin 3 gününden itibaren yine klomen kullandım(doktor kontrolünde )(ayrıca testlerimiz normal çıkmıştı eşiminde benimde) acaba nezman test yapsam kesin bi bilgiye ulaşırım hamilelik için. birde adetten önce progesteron değerlerine bakılıp yorum yapılabiliniyomuş bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…