Doktor bey merhaba. Ben doğum yapalı 3,5 ay oluyor. Emziriyorum. Doğum kontrolü için spiral taktırmak istiyorum. Doğumdan sonra henüz adet görmedim. Spirali ne zaman taktırabilirim?
Hocam son 4 adetim:
16 mayıs-12 haziran-8 temmuz-1 ağustos
yaptığım ovulasyon testinde 2.çizginin en koyu olduğu günde 9.gündü.ondan sonra hep silik çıktı 2.çizgi.yani pek işe yaramadı bu testler sanırım:-(
bu ay 8.10.11.12 ve 14.günler ilişki yaşadım.
Sizce doğru zamanları değerlendirmiş miyim??ve ayın kaçına kadar değerlendirmeye devam etmeli miyim??
merhaba dr.bey,kuzenim 33 yaşında ve 5 aydır bebek düşünüyorlar.son adet tarihleri sırasıyla; 21 haziran, 19 temmuz ve en son adet başlangıcı 19 ağustos..buna göre adetleri düzensiz mi kabul ediliyor?ve bu ayki son adet tarihine göre acaba hangi günlerde hamilelik şansı en yüksektir?yanıtlarsanız çok seviniriz..teşekkürler şimdiden..
Tatil nedeni ile geç cevaplıyorum. 36 günde bir adet görüyorsunuz. 23 temmuzdan itibaren yapılacak gebelik testianlamlı olacaktır...
bora bey ben en son 17.temmuzda adet oldum.bugün 37gün gün oldu fakat gecen ay 34gün sürmüştü 34.gün yani beklenen adet günümde 20agustosda kan testi yapmıştım 2,00 cıkmıştı yani negatif peki sizce bu sonuc kesin dogrumudur ??? yoksa biraz daha bekleyip tekrarmı yapsam kan testi cünkü halen adet olmadımda???
Cuma gününe kadar adet görmezseniz tekrarlamanızı öneririm...
Tatil nedeni ile geç cevaplıyorum. 28-29. günde bir adet görüyor. 13-14-16. günlere dikkat...
17 haziran
16temmuz
11 ağustos
Benim adet düzenim çok mu bozuk bu tarihlere göre(
Hamile kalmam zormu olur???
Hımmm..Düzensiz değil. gebe kalmanızı zorlaştırmaz...
Doktor Bey merhabalar,
Ben 24 yaşınsayım ve 1,5 yıllık evliyim bebek düşünmeye yeni başladık şanslı günlerim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Son adet tarihlerim: 16 Haziran-20 Temmuz-18 Ağustos
Şimdiden teşekkürler...
Hımmm..
Peki bu tarihlere göre şanslı günlerim nelerdir???Teşekkürler.
17 haziran
16temmuz
11 ağustos
merhabalar dr. bey 3 yıllık evliyim ve bir buçuk yıl oldu korunmuyoruz rahşm filmi dahil bir çok test tahlil yapıldı noırmal yoldan olur denildi ama hala bir şey yok.adet tarihlerim şöylr acaba günleri mi ayarlayamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.12 haziran-11temmuz-12 ağustos
merhaba doktor bey ben 4 ay once bebegin karnimda olmesi sonucu kurtaj oldum ve sonrasinda adet duzenim bozuldu.son adet taihlerim sirasiyla soyle 8 temmuz 31 temmuz ve 26 agustos acaba hamile kalmam icin uygun gunler hangileridir.
Filizim sizin de adetleriniz erken olabiliyor. Doktor kontrolü veya yumurtlama testlerini öneririm...
Yakın olarak bişi söylemeniz mümkün değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?