- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.361
kendılerınce onlar da kızıo hatta bıtanesıne sımarıklık yapıosun dedım de sonra anladı hatasını yhaa hamıle hergun işio bı teste resmını koyuyo ama rahat 5 6 gun koymus cızgının koyulaşmasını takıp edıyolar nıye boyle yapıosun dedım bı dusugum var korkuom dedı yaptıgın tam sımarıklık madem korkuon gıt kan testı yaptır tum testlerı yaptır bı sorun varsa onlemını al ne burda hergun test koyuyosun dıye kızdım sonra bana hak berdı koymadı daha ama naptı bıulmıom
ben 1,5 yıldır çabalıyorumKızlar siz ne kadar zamandır bebek için ugraşıyosunuz
Biz bişeyi eksik mi yapıyoruz yaaşaka bi yana da inşallah bu ay göbüşler dolar yabazı insanlar var bebek istiyorum diyor sonra da hemen kalıyor. kek mi yapıyoz ya nasıl oluyor bu iş?? biz mi beceriksiziz ya
Tedaviye başladın mi?ben 1,5 yıldır çabalıyorum
anlamadım ki kuju yaBiz bişeyi eksik mi yapıyoruz yaa
evet bir ay bi dr denedim olmadı..şimdi yeni dr'mla ocak ayndan beri takipteyiz..Tedaviye başladın mi?
Olacak inşallah canım, üzülme noluranlamadım ki kuju yadr sa dr, ilaçsa ilaç.. ilişki sonra hiç kalkmıyorum da anlamıyorummm
Ben de tedaviye başlıcam yazın.evet bir ay bi dr denedim olmadı..şimdi yeni dr'mla ocak ayndan beri takipteyiz..
yok hiç üzülmüyorum. olacak elbet.. demek daha vakti var ki bekliyoruz.. rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin de bekleriz..Olacak inşallah canım, üzülme nolur
Aminyok hiç üzülmüyorum. olacak elbet.. demek daha vakti var ki bekliyoruz.. rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin de bekleriz..
hadi inşallah.. iyi bi dr bul ama.. ben şuan ki dr'mdan o kadar memnunum ki inşallah hamiş olurum da ona doğurturum diyorum. çok güveniyorumBen de tedaviye başlıcam yazın.
Savruk ben de on tane gebelik testi alicam hergun iseyip paylasicam burdaAdre, hamile kalırsam hergün iseyip sana yollicam
Beni hic sorma cnm benimki karisikKızlar siz ne kadar zamandır bebek için ugraşıyosunuz
haha.. sabh öğlen akşamSavruk ben de on tane gebelik testi alicam hergun iseyip paylasicam burda
Ohhh ne guzel güldük gelsin pozitif enerji gelsin pozitif idrar testlerihaha.. sabh öğlen akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?