hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

aynen ya :) ama benim için gelsin pozitif kan testleri.. ben inanmıyorum artık idrar testine. geçen ay kandırdı benı hınzır :)
kız ben soylemedım sıze herhalde benı de kandırdıı kii cızgı cıktı koşa oşa kan verdım 0 cıktı

bana bu dr'm progestan vermiyor ki. geçen mesela sadece 5 gün klomen kullandım. sonrasında çatlatma iğnesi yaptı ve 14 gün sonra gel dedi
yhaa bılmıo o bence klomende belkı gerek gormuyo ama tedavı ıle olunca progestan kullanmak gerekıo

benım de bugun adetımın 4. gunu bebısı öğrenmeye kaldı 22 gun ( sankı gelecekte ne umut doluyum ben bugun boyle )
hadi ya aynıyız kız :) desene hamiş olursak aynı olacak ayy hadi bakalım hayırlısı..bir arkadaş daha vardı aynı gün olan kelebeck mi ne :) inşalah bu ay olurrrr

valla bu foruma iyi ki üye olmuşum. insana doping oluyor ya.. face'te de kadınlar kulübü sayfası ve grubu var sen üyemisin oralara da? çakma mı acaba onlar bilgin var mı?
bılmıom kı ben oranın varlıgından da habersızım ama ılerdxe feys grubu kurabılırız çok samımı guvendıgımız kişilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…