- 23 Şubat 2015
- 157
- 100
- 38
- 36
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.381
aynen ya :) ama benim için gelsin pozitif kan testleri.. ben inanmıyorum artık idrar testine. geçen ay kandırdı benı hınzır :)Ohhh ne guzel güldük gelsin pozitif enerji gelsin pozitif idrar testleri
kız ben soylemedım sıze herhalde benı de kandırdıı kii cızgı cıktı koşa oşa kan verdım 0 cıktıaynen ya :) ama benim için gelsin pozitif kan testleri.. ben inanmıyorum artık idrar testine. geçen ay kandırdı benı hınzır :)
aynen :) onun yüzünden çalışmalara ara verdim. dr'mdan da bi güzel azar işittim :)kız ben soylemedım sıze herhalde benı de kandırdıı kii cızgı cıktı koşa oşa kan verdım 0 cıktı
ewet o testlerden bıda almıycaö bende bu ay catlatma IGNESI OLURSAM İĞNENİN 12. gunu yaptıracagım kan testınıaynen :) onun yüzünden çalışmalara ara verdim. dr'mdan da bi güzel azar işittim :)
ewet o testlerden bıda almıycaö bende bu ay catlatma IGNESI OLURSAM İĞNENİN 12. gunu yaptıracagım kan testını
canım tedavı olunca test yaptırmak gerekıo progestana devam etmek gerekıoben dayanacam (inşallah) adetim geciktikten 5 gün sonra yaptıracağım :)
ınsallahhh gecıkır en yakın adetınnn 9 ay gelmez bıdahaben dayanacam (inşallah) adetim geciktikten 5 gün sonra yaptıracağım :)
bana bu dr'm progestan vermiyor ki. geçen mesela sadece 5 gün klomen kullandım. sonrasında çatlatma iğnesi yaptı ve 14 gün sonra gel dedicanım tedavı olunca test yaptırmak gerekıo progestana devam etmek gerekıo
aynen! hem bebekiçin istiyorum hem kendim için.. adetim o kadar sancılı ve bulantılı geçiyor ki anlatamam. 9 ay dinlenirim ne güzel :)ınsallahhh gecıkır en yakın adetınnn 9 ay gelmez bıdaha
ohhhhh miss ınsallah beraber hamıle olalım bu ayaynen! hem bebekiçin istiyorum hem kendim için.. adetim o kadar sancılı ve bulantılı geçiyor ki anlatamam. 9 ay dinlenirim ne güzel :)
inşallah canım ya :) o zaman gün sayarız ne güzel ya.. oturduğum yerde üç aileyiz ve ikisi hamileohhhhh miss ınsallah beraber hamıle olalım bu ay
yhaa bılmıo o bence klomende belkı gerek gormuyo ama tedavı ıle olunca progestan kullanmak gerekıobana bu dr'm progestan vermiyor ki. geçen mesela sadece 5 gün klomen kullandım. sonrasında çatlatma iğnesi yaptı ve 14 gün sonra gel dedi
ınsallah yetısecez sımdı senın kaçıncı gununinşallah canım ya :) o zaman gün sayarız ne güzel ya.. oturduğum yerde üç aileyiz ve ikisi hamileikisi de beni bekliyor hadi hadi diye
4. günüm :) kaldı 3 günn :)ınsallah yetısecez sımdı senın kaçıncı gunun
benım de bugun adetımın 4. gunu bebısı öğrenmeye kaldı 22 gun4. günüm :) kaldı 3 günn :)
hadi ya aynıyız kız :) desene hamiş olursak aynı olacakbenım de bugun adetımın 4. gunu bebısı öğrenmeye kaldı 22 gun( sankı gelecekte ne umut doluyum ben bugun boyle )
ınsallahh yhaa ısteyen herkesın olsun ınsallah bızım de olsunnnhadi ya aynıyız kız :) desene hamiş olursak aynı olacakayy hadi bakalım hayırlısı..bir arkadaş daha vardı aynı gün olan kelebeck mi ne :) inşalah bu ay olurrrr
valla bu foruma iyi ki üye olmuşum. insana doping oluyor ya.. face'te de kadınlar kulübü sayfası ve grubu var sen üyemisin oralara da? çakma mı acaba onlar bilgin var mı?ınsallahh yhaa ısteyen herkesın olsun ınsallah bızım de olsunnn
bılmıom kı ben oranın varlıgından da habersızımvalla bu foruma iyi ki üye olmuşum. insana doping oluyor ya.. face'te de kadınlar kulübü sayfası ve grubu var sen üyemisin oralara da? çakma mı acaba onlar bilgin var mı?
evet olabilir:) ben sayfaya da gruba da katıldım bakalım neler var :)bılmıom kı ben oranın varlıgından da habersızımama ılerdxe feys grubu kurabılırız çok samımı guvendıgımız kişilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?