hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Kimlere derdimi anlatayım napayım bilmiyorum. Buraya yazıyorum, napacagimi şaşırdığım için... napayım ne edeyim ben yaaaa. Olmuyor işte olmuyor

Bize anlat kuzum yhaa bizi bizden baskasi anlamaz ki benim de oliyor herseye aglayasim geliyor sanredicez biraz daha napalim kendimize mesgale bulmamiz lazim

Kimlere derdimi anlatayım napayım bilmiyorum. Buraya yazıyorum, napacagimi şaşırdığım için... napayım ne edeyim ben yaaaa. Olmuyor işte olmuyor
allah beterinden korusun ama gerçekten çok zor dört gözle bekliyoruz adetgününü gelmesin diye ama gelince insan yıkılıyor , sanki hiiç ömür boyu olmayacak gibi geliyor ama inşallah olacak bir gün bizim de bebeklerimiz olacak inşallah sağlıklı sihattli olmazsa da ne yapalım ama adet olunca insan bir iki gün şoku atamıyor üstünden sabır canım sabır

başka sayfalarda mesela bir derdim vara falan bakarken altta o kaç aylık hamile olduğu falan yazıyor ya içim gidiyor bir gün bende böyle yazabilecek miyim (( hepimiz için hayırlısı.........

başka sayfalarda mesela bir derdim vara falan bakarken altta o kaç aylık hamile olduğu falan yazıyor ya içim gidiyor bir gün bende böyle yazabilecek miyim (( hepimiz için hayırlısı.........
Yazacaz biz de canim merak etme sabredicez gelecek o gunler

Ama acikcasi ben hamile kalinca o takvimi yapmayacagim benimle ayni gun olan birisini bulursam onu takip edecegim ben gorunce uzuluyorum benim gibi ugrasanlar uzulmesin diye yapmayacagim onu

açıkçası balta vuruldu çabalarıma mantar oldum.en az bir hafta uzak durmam lazım bu işlerden

Selam kizlar bende uzuuun bir aradan sonrz KK ye geri dondum baktim sizin topik ilginc geldi yillardir Anne olmaya calisan biri olarak bilgi alisverisinde bulunmak istedim...

Selam kizlar bende uzuuun bir aradan sonrz KK ye geri dondum baktim sizin topik ilginc geldi yillardir Anne olmaya calisan biri olarak bilgi alisverisinde bulunmak istedim...
Gel buyur aramiza hosgeldin anlat bakalim kac zamandir ugrasiyorsun ben 4 yildir ugrasiyom 4 hamileligim var 2si kimyasal ikisi buyuk nasip degilmis onlar simdi yeniden kollari sivadik bebek yapmak icin

Hosbuldum canim,5 sene olcak benimde bir kimyasalim var benimse iki asilama negativ bitkisel bir takim seyler denedim ama olmuyor dusuncesi beni cok yipratti uzdu ....bir senedir ara verdim siteye bile girmedim aglama krizleri falan filan heleki gebelik haberleri duyunca gunlerce yatiyordum cok sukur atlattim.yine buralardayim.buarada iki rahim filmi cekildim,temiz.hormon tahlilleri temiz sperm tahlilleride cok cok iyi,bende yumurtlama sorunu var yani kalitesiz yumos oluyor

protein agirlikli beslensen nasil olur yogurt peynir yumurta et balik karbonhidrat tuketme yulaf kepegi ya da bulgur ye bep boyle et balik tavuk beslen yumus kalitesini arttirdigini duymustum

Merhaba kızlar :) savruk zeynep ne oldu kujum sana. Uzmeyin kızlar kendinizi inşallah olacak bizim de bebislerimiz. Bu süreçte sabir motivasyon ve stresten uzak olmamız gerekiyor kızlar.
Aynen burjucum sabir dua sabir dua azmi cektik aglama krizlerini azmi yasadik ama artik vardir bir bildigi diyip elimizden geleni yapip gerisini O na birakacagiz

protein agirlikli beslensen nasil olur yogurt peynir yumurta et balik karbonhidrat tuketme yulaf kepegi ya da bulgur ye bep boyle et balik tavuk beslen yumus kalitesini arttirdigini duymustum
Tatlim zaten o yumurta sut yogurt peynir yemeye bayiliyorum ama balik yiyemiyorum maalesef. Bal tarcin corek otunu cok duydum ama yapmak nasip olmadi bu ayki adetimle tekrardan asilama deniycez klomen progestan ovitrelle bakalim heycanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…