- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.421
ayyyy ınsallah canım gel beraber bekleyelım adetın yakın mı ben de gonal-f ıgne vurunuyom bu ay bakalım ne olacak yumurta gelıseckmı benım de 15 20 tane yumurtam oluyo hıcbırı gelişemio maalesef bu durumda sana tup bebek uyguluycaz dıyorlar bakalım ınsAllah bu ay olur da gerek kalmazTatlim zaten o yumurta sut yogurt peynir yemeye bayiliyorum ama balik yiyemiyorum maalesef. Bal tarcin corek otunu cok duydum ama yapmak nasip olmadi bu ayki adetimle tekrardan asilama deniycez klomen progestan ovitrelle bakalim heycanla bekliyorum
kaç mmlık vurundun klomen bende ıse yaramıyor o yuzden gonal f e gectık kuvvetlı mı yumurtam gelısmıycek dıye korkuyorum bendeHadi yaa ne guzel insaALLAH tupe gerek kalmadan bebegin gelir .benim adetime 1 hafta var biran once baslamak istiyorum insaallah ikimiz burdan mutlu haberler veririz. Ben iki asilamamda gonal f kullandim yumurtam oluyor 16.ci gun kendiliginden catliyor arkadan gelenlet oluyor onlar icinde ovitrelle vuruluyorum ama yinede olmuyor
o gunden gune degısıyo kı adetın basında cok dusuk oluyo 21. gunde olçuuo dıye bılıom baska olçulecek sanırım sımdı persembe kontrolum var ınsallah benım de yumurtam olur yhaaaCanim ben 75lik vuruluyordum 16.gun 19 20 mmlik yumoslarim oluyordu onlarda kendiliginden catliyor bide 14 15 mmlik olanlar oluyordu ovitrelle vuruluyordum yinede ise yaramadi hic.klomen ilk defa kullanicam bakalim ne olcak.suan maddi sikintilarim oldugu icin gonal f alamiyorum mecburen klomen deniycem. Progesteron hormonun degeri kac biliyormusun irqfan belli oluyor yumurta kaliten ve yumurtlama durumun
21.gun hic baktirmadin mio gunden gune degısıyo kı adetın basında cok dusuk oluyo 21. gunde olçuuo dıye bılıom baska olçulecek sanırım sımdı persembe kontrolum var ınsallah benım de yumurtam olur yhaaa
yok bu ay ıste duzgun arastırma yapan bı yere denk geldım en sonunda bakacaklar21.gun hic baktirmadin mi
Bu cok onemli bir test yumurtluyormusun burdan belli olacak peki rahim filmi falan cektiler miyok bu ay ıste duzgun arastırma yapan bı yere denk geldım en sonunda bakacaklar
yha benım ıkı yıl oncesınde cekılmısıt ondan sonra ben 3 defa hamıle kaldım bı sorun olsa hamıle kalamazdın dusugum de rahımagzı yetmezlıgınden ıkı tane son kasımdakı kımyasal oldu onda da progestan ıcmemıstım benım ıcmem gerekıo bana bıraktı yanı olmassa bu ay cektırecegım bakalım ay buyur dı mı yumurtam hıc gonalf kullanmadım ne derece tesırlı sımdı tahmın edemıyorum ınsallah buyur de olur bebegımız gelırBu cok onemli bir test yumurtluyormusun burdan belli olacak peki rahim filmi falan cektiler mi
keçe zor yaaa ben youtubdan yapılışını ızledım deneyım gerektırıyor gercekten de benım vaktım olsa kurdelaya sarardımKızlar merhababugün iki tane yün aldım örüyorum basıma çorap keçe alana kadar bununla oyalanacam artik napim
bana kolay geldi ama tabi davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş :) havalar ısınsın da eminönüe gidip malzemeleri alacam. denemis olurum en azından :)keçe zor yaaa ben youtubdan yapılışını ızledım deneyım gerektırıyor gercekten de benım vaktım olsa kurdelaya sarardım
Allah yardımcımız olsunBende 11 aydır hamile kalmaya çabalıyorum. klomen kullandım olmadı. Hormon testleri rahim filmi eşimin testleri çok şükür hepsi temiz ama yinede olmuyor. Bazı aylar klomene rağmen yumurtam gelişmedi ama testlerde rezervlerim çok iyi çıkıyor. Doktorlar bile bir anlam veremedi. Aşılama denemeyi düşünüyorum.
Ben 10 aylık evliyim de düzgün çalıştığımız 8 ayAllah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?