- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.461
Canım benim bat da aldı başını gitti 35 gün oldu ne gebelik ne adet. Boşuna geçen günler. Çok yakın bi arkadaşım dua ederken benim için inş adet olmazsın diyo yeter dedim adetlerim sapıttı hayırlı sağlıklı hamile kal diye dua et artık. kimyasal geçirdim ben de canım malesef ama değerin anormal olduğunun bile farkında değildim düşüğümden daha çok üzülmüştümNie herkes susuyor? Batlariniz na zaman kızlar???
Teşekkürler oradan bakarım :) ya biz korunmayı bırakalı epey oldu da başta olur nasılsa diye önemsemedik 3 4 aydır rüyalarıma bile girer oldu inş siz de bi an önce beklediğiniz haberi alırsınızCanim 3 ay olmuş daha çok yenisiniz, inşallah bizim kadar beklemezsin. Ates ölçme yöntemi diye bi topik var, onun ilk sayfasında anlatılıyor
Canım 11 ayda nasıl yaptılar testleri ben yalvariyorum resmen test için test bağımlısı imajı veriyorum heraldeBende 11 aydır hamile kalmaya çabalıyorum. klomen kullandım olmadı. Hormon testleri rahim filmi eşimin testleri çok şükür hepsi temiz ama yinede olmuyor. Bazı aylar klomene rağmen yumurtam gelişmedi ama testlerde rezervlerim çok iyi çıkıyor. Doktorlar bile bir anlam veremedi. Aşılama denemeyi düşünüyorum.
Kimyasal gecirdiginde kaçtı beta hcg en? Bi de düsük mü yaşadın?Canım benim bat da aldı başını gitti 35 gün oldu ne gebelik ne adet. Boşuna geçen günler. Çok yakın bi arkadaşım dua ederken benim için inş adet olmazsın diyo yeter dedim adetlerim sapıttı hayırlı sağlıklı hamile kal diye dua et artık. kimyasal geçirdim ben de canım malesef ama değerin anormal olduğunun bile farkında değildim düşüğümden daha çok üzülmüştüm
Hcg 47 di canım ilk gebelik ti kimyasal falan bilmiyodum 5 gün sonra kanamayla öğrendim kimyasal olduğunu. 2. De bata 5 gün kala 96 idi o da 7 hflıkken kalp atışı anormal çıktı 1 hf bekledim durdu kalbi kürtaj oldum. 10 aydır da sapıtan adetlerimle başbaşayım gebelik olmuyoKimyasal gecirdiginde kaçtı beta hcg en? Bi de düsük mü yaşadın?
AhahahBizde cabaliyoruz hamilelik için.. Gun asiri kocamin gozunun içine bakiyom  biktiricam adami sonunda
Ahahahcanım ya eşim bazen yorgun oluyo kurlarımı görmemezliğe veriyo ben de ya bugün yumurtladıysam bak zaten zar zor yumurtluyorum boşa gitmesin diyorum
Hahhaha.. Aynen valla.. :) ne kadar cok.şey yasiyoruz biz kadınlar yaaaAhahahcanım ya eşim bazen yorgun oluyo kurlarımı görmemezliğe veriyo ben de ya bugün yumurtladıysam bak zaten zar zor yumurtluyorum boşa gitmesin diyorum
Olacak canm uzulme su prolaktinden bi kurtul acaba rahim filmi cektirsen belki parca felan kalmistir dusuklerdenHcg 47 di canım ilk gebelik ti kimyasal falan bilmiyodum 5 gün sonra kanamayla öğrendim kimyasal olduğunu. 2. De bata 5 gün kala 96 idi o da 7 hflıkken kalp atışı anormal çıktı 1 hf bekledim durdu kalbi kürtaj oldum. 10 aydır da sapıtan adetlerimle başbaşayım gebelik olmuyo
Kuzu bunu dra soyle gerekirse progestan ic dr verirseH
Hcg gebelik testi kız, Allah iyiligini versinişte acaba gebe kalıyorum aslında da acaba yerlesmede mi sorun oluyor diye aklıma geldi. Geçen ay adetim 2 gün geçince hcg em 11,5 çıkmıştı ya, unuttun mu. Sonra üzerine adet oldum. (Hcg 5 in üzeri olunca gebelik demek oluyo )
27 marta randevu aldım canım o zaman bi gideyim 11 ay olmuş oluyo artık bişeyler yaparlar heraldeOlacak canm uzulme su prolaktinden bi kurtul acaba rahim filmi cektirsen belki parca felan kalmistir dusuklerden
Yapsinlar artik kuzu yha beni de dr 7 aydir oyaliyo yaaa mallar27 marta randevu aldım canım o zaman bi gideyim 11 ay olmuş oluyo artık bişeyler yaparlar heralde
Valla olacak elbet birgün de, beklemek zor işte...Hcg 47 di canım ilk gebelik ti kimyasal falan bilmiyodum 5 gün sonra kanamayla öğrendim kimyasal olduğunu. 2. De bata 5 gün kala 96 idi o da 7 hflıkken kalp atışı anormal çıktı 1 hf bekledim durdu kalbi kürtaj oldum. 10 aydır da sapıtan adetlerimle başbaşayım gebelik olmuyo
canım ya sorma dün eşim işten 5 dk erken geldi ben kkda takılıyodum yeni msjlarda 2014 aralık annelerini gördüm tıkladım (maşallah hepsineValla olacak elbet birgün de, beklemek zor işte...
yaaa iyiki hatırlattıınnn şubat 28 olayı var dimi birdeee öfff bende 17 martı bekliyordumm şimdi 19 mart'ı mı bekleyeceğimmBen de adet Olmayı bekliyorum.daha doğrusu olmamayı:)bugün 29. Günümdeyim.şubatın 28 gün olduğunu unutup aa 31.gündeyim yaşasın olmadım diye sevinirken hatırlayıverdim 28 çektiğini. Neyse bu bekleyişte olan herkesi çok iyi Anlıyorum.Bir yandan için kıpır kıpır oluyor bir yandan yok ya değildir diyorsun.İç çamaşırındaki kötü sürprizi görmemek için tuvalete girmeye korkuyorsun.Hele bir de etrafındaki herkes hamileyse ve sürekli bebek & hamilelik sohbeti dönüyorsa içi acıyor insanın. Yemeğe gidiyoruz garsona soruyor Arkadaşımın eşi " marullar iyi yıkanmış mıdır? Bunun için de ne var? Eşim hamile de birşey Olmasın sonra?" Diye. Ya arkadaşım madem endişelisin evde ye Yemeğini diyesim geliyor. Bir diğeri ay ben şimdi Türk kahvesi de içemem Çay da içemem yazık bana der gibi havalarda.Sanki hamile kalmadan önce bilmiyo muydun diyesim geliyor.Bir başkası erkek OLDUĞUNU öğrenince ağlıyor neymiş efendim kız istiyormuş. Kızlar kafanızı şişirmedim inşallah.Ne bileyim ben iyi hissetmiyorum özendiği bu aralar. Içimi Döktüm işte size.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?