hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Belki dollenmede degil de tutunmada bi sorun yasiyosun cnm

canım benim aramıza hoşgeldin :) bizde aynen beklemedeyiz mucizemizi

Bayanlar ben aranıza yeni katıldım ve benim de bir sorum var biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz 6 aydır bekliyoruz 3 gün önce regl olmam gerekiyordu açık kahve pembe renk arası hafif lekelenmeler oluyor arada artmıyor da tam kesilmiyor da idrar testi yaptım sabah tek çizgi çıktı regl mi yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünmekten başıma ağrılar giriyor artık böyle olan var mı? Bu durum normal mi?

Canım benim aramıza hoşgeldin :) bence net olarak öğrenmek istiyorsan kan tahlili yaptır bence.

savrukzeynep'im moraller nasıl? dün fln bayağı duygusaldn :)
İyi ya fena değil işte, adetim bitsin çalışmalar başlıcak bu ay da ateş ölçme yi deniycem. Her ay deneme işte. Bi de ovulasyondan 15 gün sonra adet olmamış olursam beta hcg baktircam. Geçen ayki olaydan sonra acaba gebe kalmamda degil de yerlesmede mi sorun var diye düşünmeye başladım. Belki daha önceki aylarda da beta hcg em yukselip sonra adet olmuşumdur? daha önce de böyle adetim gecikmeli olmuştu bikaç defa

aynen bende canım ama bugün bitecek herhalde benim öyle hissediyorum :) hcg'ye baktıracağım demişssin nasıl bakılıyor ki? bana 5 tane fln test yaptılar fsh, lh, e2 ve amh gibi.. hatırladıklarım bunlar :) hcg için napılıyor?

H
Hcg gebelik testi kız, Allah iyiligini versin işte acaba gebe kalıyorum aslında da acaba yerlesmede mi sorun oluyor diye aklıma geldi. Geçen ay adetim 2 gün geçince hcg em 11,5 çıkmıştı ya, unuttun mu. Sonra üzerine adet oldum. (Hcg 5 in üzeri olunca gebelik demek oluyo )

ay amaan ne bilim belki ekstradan da bakılıyordur diye düşündüm

inşallah canım :) bu ay hepimiz hamiş olacağızzz
Ben test yaptırmaya gitmeyi düşünürken adetin başladı ve yine hayal kırıklığı biz üç aydır gün sayıyoruz bu ay ovulasyon testini deneyeceğim ateş ölçme nasıl takip ediliyor duydum da tam bilmiyorum

Canim 3 ay olmuş daha çok yenisiniz, inşallah bizim kadar beklemezsin. Ates ölçme yöntemi diye bi topik var, onun ilk sayfasında anlatılıyor

Canım ya geçmiş olsun görünce kimyasaldır o diye geçmişti aklımdan baktım yazmışsın bile Allah sabır versin hepimize..
Saol... ama bi kişi daha vardı, diğer topiklerden birinde, onun da değeri 11,5 tu. Onun değeri sonradan artti, 80lere yükseldi. Olabilirdi de yani ama olmayacağı varmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…