- 11 Mart 2015
- 24
- 9
- 16
- 34
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.481
Ben de adet Olmayı bekliyorum.daha doğrusu olmamayı:)bugün 29. Günümdeyim.şubatın 28 gün olduğunu unutup aa 31.gündeyim yaşasın olmadım diye sevinirken hatırlayıverdim 28 çektiğini. Neyse bu bekleyişte olan herkesi çok iyi Anlıyorum.Bir yandan için kıpır kıpır oluyor bir yandan yok ya değildir diyorsun.İç çamaşırındaki kötü sürprizi görmemek için tuvalete girmeye korkuyorsun.Hele bir de etrafındaki herkes hamileyse ve sürekli bebek & hamilelik sohbeti dönüyorsa içi acıyor insanın. Yemeğe gidiyoruz garsona soruyor Arkadaşımın eşi " marullar iyi yıkanmış mıdır? Bunun için de ne var? Eşim hamile de birşey Olmasın sonra?" Diye. Ya arkadaşım madem endişelisin evde ye Yemeğini diyesim geliyor. Bir diğeri ay ben şimdi Türk kahvesi de içemem Çay da içemem yazık bana der gibi havalarda.Sanki hamile kalmadan önce bilmiyo muydun diyesim geliyor.Bir başkası erkek OLDUĞUNU öğrenince ağlıyor neymiş efendim kız istiyormuş. Kızlar kafanızı şişirmedim inşallah.Ne bileyim ben iyi hissetmiyorum özendiği bu aralar. Içimi Döktüm işte size.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Canım ya onu ben de çok düşündüm çünkü evlenirken 2-3 sene istemiyorum diye evlendim eşimle flört dönemimiz çok kısaydı işte belki anlaşamayız çocuk dursun diyodum ama 2 ayda fikrim değişti evlenince. Bi de mesela ilk gebeliğimde ciddi ciddi kafamda bi milyon sorun oluştu 5 günde. Hazır mıyım erken mi oldu nasıl bakıcam nasıl büyütücem falan. Sonra kaybedince çok üzüldüm tabi ama dediğin gibi acaba olmadığından mı bu kadar çok istiyorum diye de düşünüyorum ama eşime benzeyen bizim büyüteceğimiz şeker yumağını nasıl istemem ki..Off, bazen diyorum ki, abartıyor muyum bu bebek işini? Evleneli 10 ay oldu... insanın ulasamadigi şey illa ki kıymet biner ya hanihiç bi sorunu olmadığı halde, kendileri istemediği için yıllarca bebek yapmayanlar da var. Ama bi yandan da annelik bir kadınlık icgüdüsü... offfff....
Ben eşime değil bana benzesin istiyorumCanım ya onu ben de çok düşündüm çünkü evlenirken 2-3 sene istemiyorum diye evlendim eşimle flört dönemimiz çok kısaydı işte belki anlaşamayız çocuk dursun diyodum ama 2 ayda fikrim değişti evlenince. Bi de mesela ilk gebeliğimde ciddi ciddi kafamda bi milyon sorun oluştu 5 günde. Hazır mıyım erken mi oldu nasıl bakıcam nasıl büyütücem falan. Sonra kaybedince çok üzüldüm tabi ama dediğin gibi acaba olmadığından mı bu kadar çok istiyorum diye de düşünüyorum ama eşime benzeyen bizim büyüteceğimiz şeker yumağını nasıl istemem ki..
Yüzü eşime huyu ve zekası bana benzesinBen eşime değil bana benzesin istiyorum
Bi olsunlar da popolarını ısıra ısıra sorarız anneyi bekletmeyiAman ya olmazsa olmasın velet
Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebeliğin olur hepimizin de olur inş da öyle dönem dönem hepimiz karamsar melankolik oluyoruz bak daha dün gece yarım saat salya sümük ağladım. Bugün adet oldum ona bağladım dünkü hassasiyetimi olmayınca da kötü oluyorum. adet başlangıcından 3 hf süreyle moralim iyi adete 1 hf kala tozutuyorum ben de. İnsana ne söylense yetmiyo o an eksikliği dolduracak tek şey gebelik haberi gibi oluyo. Ama elimizden geldiğince güçlü olmalıyız. Nasıl yaparız bilmiyorum dikkat dağıtma yöntemleri de bi yere kadar işe yarıyorYa bende saplantı haline geldi buHayır yani antidepresan kullanayım desem, bi türlü olmayan gebeliğin her an olma ihtimali de var sonuçta.... ben gebe kalsam da benden kurtulsaniz...
Aynen ben de adet olmaya bir hafta kala cok kotu oluyorum.Dusunmekten delirecek gibi oluyorum surekli kendimi teselli etmeye calisiyorum.O kadar iyi anliyorum ki sizi.Dualarim hepimiz icin.olacak mi olmayacak mi diye dusunmekten strese giriyorum ve adetim de gecikiyor.3 yildir her ay bunu yasiyorum.Allahim sen yardimcimiz ol...Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebeliğin olur hepimizin de olur inş da öyle dönem dönem hepimiz karamsar melankolik oluyoruz bak daha dün gece yarım saat salya sümük ağladım. Bugün adet oldum ona bağladım dünkü hassasiyetimi olmayınca da kötü oluyorum. adet başlangıcından 3 hf süreyle moralim iyi adete 1 hf kala tozutuyorum ben de. İnsana ne söylense yetmiyo o an eksikliği dolduracak tek şey gebelik haberi gibi oluyo. Ama elimizden geldiğince güçlü olmalıyız. Nasıl yaparız bilmiyorum dikkat dağıtma yöntemleri de bi yere kadar işe yarıyor
İnsallah canim benim insallah.Rabbim gonlune gore versin.ben de uc yildir istiyorum.bir dusuk bir kirtajim var.bu ay da olmazsa once rahim filmi sonra asilama olacak.Bakalim hayirlisi.Canım merhabalar,
Seni o kadar iyi anlıyorumki..
Bende polikistikover var yeni öğrendim.. 2 yıllık evliyim ilk ayımızda bir düşük yaşadım ama daha sonra bebek istemedik eşimde bende, şimdi istiyoruz once kontrol amaçlı doktora gittim polikistik over dedi şaşırdım, tarlusal verdi bakalım şimdi ne olucak düzensiz adet oldugum için ilişki tarihime göre test edeceğm inşaAllah hemencecik hayırlısıyla olur. Rabbim isteyen herkese versin inşaAllah
günaydın kızlarİnsallah canim benim insallah.Rabbim gonlune gore versin.ben de uc yildir istiyorum.bir dusuk bir kirtajim var.bu ay da olmazsa once rahim filmi sonra asilama olacak.Bakalim hayirlisi.
cnm inan aynı durumdayız arkadaslarımın cogu hamile diger kalanı hamile yeni evlenen arkadasımda 2 yıla hamile kaldı nerde ucuz bebek kıyafeti var bebek arabası nasıl olmalı onlarla geze geze ogrendm ben evneli iki yıl oldu iki kere dusuk yaptım ama vardır rabbimin bildigi diyorum ama ne zaman kızlarla dısarı cıksak mutsuz oluorum yetmiomus gibi komsu anneme bebek kıyafeti vermiş bidunya yıkayım temiz olsn dedm bebek kokuolar die onuda yapamadm neyse basın sismesn inş kız erkek farketmez eli ayagı duzgun olsunda bizde bebek sahibi olalımBen de adet Olmayı bekliyorum.daha doğrusu olmamayı:)bugün 29. Günümdeyim.şubatın 28 gün olduğunu unutup aa 31.gündeyim yaşasın olmadım diye sevinirken hatırlayıverdim 28 çektiğini. Neyse bu bekleyişte olan herkesi çok iyi Anlıyorum.Bir yandan için kıpır kıpır oluyor bir yandan yok ya değildir diyorsun.İç çamaşırındaki kötü sürprizi görmemek için tuvalete girmeye korkuyorsun.Hele bir de etrafındaki herkes hamileyse ve sürekli bebek & hamilelik sohbeti dönüyorsa içi acıyor insanın. Yemeğe gidiyoruz garsona soruyor Arkadaşımın eşi " marullar iyi yıkanmış mıdır? Bunun için de ne var? Eşim hamile de birşey Olmasın sonra?" Diye. Ya arkadaşım madem endişelisin evde ye Yemeğini diyesim geliyor. Bir diğeri ay ben şimdi Türk kahvesi de içemem Çay da içemem yazık bana der gibi havalarda.Sanki hamile kalmadan önce bilmiyo muydun diyesim geliyor.Bir başkası erkek OLDUĞUNU öğrenince ağlıyor neymiş efendim kız istiyormuş. Kızlar kafanızı şişirmedim inşallah.Ne bileyim ben iyi hissetmiyorum özendiği bu aralar. Içimi Döktüm işte size.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
İdrar yolu enfeksiyonu varsa hemen ilaç yazdır kendine çünkü gebe kalmayi engelliyorgünaydın kızlarbenimde bu ay olmazsa rahim filmi var::) ya bu doktorlar da niye bu kadar süründürüyor kii ya ben yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum doktorumu değiştirdim o dedi rahim filmi diye diğeri ne zaman yapmayı düşünüyordu acabaaaaa ya kızlar bu yanma olayı beni delirtmek üzere ara ara çok felaket yanma var sanki idar yolları iltihap olmuş gibi bir saat kadar sürüyor dayanamıyorum doktorum da uzakta 19 unda adet olunca (inşallah olmam) gideceğim zaten diye dayanmaya çalışıyorum ama neden oluyor ki mantar falan mı ki yapar mı öyle şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?