- 13 Mayıs 2014
- 288
- 211
- 83
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.501
Benim adet düzensizliğim vardı ilk önce onun için hormon testlerimi yaptırdım. Daha sonra 40 günde bir adet olduğum için doktorum yumurtalama takibi yaptı düzenli yumurtalamadığım ortaya çıktı ve ilaç tedavisine başladık tabii bunun için önce eşimden de test istedi. İlaçlarla bile bazen yumurtanın büyümediği oldu amh testi istedi yumurtalık rezervlerini gösteren bir test çok şükür oda çok güzel çıktı. 5 ay kadar klomen kullandım ama en son seferde yumurta büyümeyince iğnelere geçip aşılama deneyelim dedi. Bunu için geriye bir rahim filmi kalmıştı onuda hallettik şimdi sıra aşılamada. Bu ay akışına bıraktım önümüzdeki adetimle birlikte aşılama deneyeceğim. Benim yaşım 34 o yüzden doktorumda bende acele ediyoruz bir sorun varsa öğrenip ona göre yolumuza devam etmek istediğim için her şeye baktırdım.Canım 11 ayda nasıl yaptılar testleri ben yalvariyorum resmen test için test bağımlısı imajı veriyorum heralde
anladım canım en kısa zamanda alırız güzel haberleri inş, benim evlendiğimde herşey çok güzeldi düzenli adet ideal kilo falan zaten istediğim ayda gebe kaldım ama kimyasal düşük falan derken ben 20 kilo aldım adetler sapıttı , hatta o zamanlar yumurtalıklarımda hiçbişey yoktu sonra teratom çıktı meydane, prolaktini öğrendim, tiroidim 2.5 imiş evlendiğimde o bile 4.1 e çıktı. bedenim bebeğe engel olmak için elinden geleni yapıyoBenim adet düzensizliğim vardı ilk önce onun için hormon testlerimi yaptırdım. Daha sonra 40 günde bir adet olduğum için doktorum yumurtalama takibi yaptı düzenli yumurtalamadığım ortaya çıktı ve ilaç tedavisine başladık tabii bunun için önce eşimden de test istedi. İlaçlarla bile bazen yumurtanın büyümediği oldu amh testi istedi yumurtalık rezervlerini gösteren bir test çok şükür oda çok güzel çıktı. 5 ay kadar klomen kullandım ama en son seferde yumurta büyümeyince iğnelere geçip aşılama deneyelim dedi. Bunu için geriye bir rahim filmi kalmıştı onuda hallettik şimdi sıra aşılamada. Bu ay akışına bıraktım önümüzdeki adetimle birlikte aşılama deneyeceğim. Benim yaşım 34 o yüzden doktorumda bende acele ediyoruz bir sorun varsa öğrenip ona göre yolumuza devam etmek istediğim için her şeye baktırdım.
Amin canım inşallah tüm isteyenler kavuşur bebeklerine. Kilonunda çok etkisi var hamile kalmada bende evlendikten sonra 10 kilo kadar aldım ve tüm denge bozuldu.anladım canım en kısa zamanda alırız güzel haberleri inş, benim evlendiğimde herşey çok güzeldi düzenli adet ideal kilo falan zaten istediğim ayda gebe kaldım ama kimyasal düşük falan derken ben 20 kilo aldım adetler sapıttı , hatta o zamanlar yumurtalıklarımda hiçbişey yoktu sonra teratom çıktı meydane, prolaktini öğrendim, tiroidim 2.5 imiş evlendiğimde o bile 4.1 e çıktı. bedenim bebeğe engel olmak için elinden geleni yapıyohepsiyle savaştayım şu anda evlendim çürüğe çıktım resmen diyorum
Seninle aynı duyguları paylaşıyoruzKizlar bu ay da olmadiadet oldum.daha cekilecek cilemiz varmis demek ki.simdi rahim filmi cekilecek sonraki ay da asilama.Keske hicbirine gerek kalmadaydi.herkes gibi biz de kavussaydik bebislerimize.
canım ya olsun aşılama tüp normal ne farkeder kavuşalım da sağlıkla hayırla bebişlerimize.. sıkma canını nasıl gelirse gelsin gelsin de bi yaramazlar..Kizlar bu ay da olmadiadet oldum.daha cekilecek cilemiz varmis demek ki.simdi rahim filmi cekilecek sonraki ay da asilama.Keske hicbirine gerek kalmadaydi.herkes gibi biz de kavussaydik bebislerimize.
adet olmadan önce eşim geldi ağlıyoken yakalandım dedim ya noldu dedi kim üzdü seni falan "kim olacak senin çocuğun" dedim. "anan bitiyo danan başlıyo nedir benim senden çektiğim" diye ağlıyorum ciddi ciddi. eşim de" tamam gelsin de bi soracam ben ona bunun hesabını merak etme" diyoçok şizofren bi çekirdek aile olduk aile boyu huni paklar bizi artık
Merhaba. Hiç tedavi yöntemlerine basvurdunuz mu? İnşallah gebeliktir tabi ama bilemiyorum, kan testi de Negatifse... 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptırın isterseniz.merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım.inş anne olmak isteyen tüm arkadaşlar ve bende bu duyguyu tadarız amin.. 3.5 senelik evliyiz.çocuk denemeleri negatif gerçekleşiyo 3yıldır. adetlerim düzenlidir. 22gün üzerine 6 gün regl olurum. adet döngüm28 gün.. fakat bu ay değişti. adetim 6 gün gecikmiş durumda. gebelik testiyle evde baktım. tek çizgi tabikidedün de kan testi verdim. değerler 0.29 çıktı.. bununla birlikte bulantı kasıkarda ağrı olmakta.. sizce hamilelik olabilirmi.. ve akıntımda var.. bi umut işte belki bebiştir.. cevaplarınızı bekliorum
Niye ki?Selam kizlar benim tedavi yine iptal oldu
Cnm regl olmazsan bir daha yaptır bakalım inşallah gebeliktir.merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım.inş anne olmak isteyen tüm arkadaşlar ve bende bu duyguyu tadarız amin.. 3.5 senelik evliyiz.çocuk denemeleri negatif gerçekleşiyo 3yıldır. adetlerim düzenlidir. 22gün üzerine 6 gün regl olurum. adet döngüm28 gün.. fakat bu ay değişti. adetim 6 gün gecikmiş durumda. gebelik testiyle evde baktım. tek çizgi tabikidedün de kan testi verdim. değerler 0.29 çıktı.. bununla birlikte bulantı kasıkarda ağrı olmakta.. sizce hamilelik olabilirmi.. ve akıntımda var.. bi umut işte belki bebiştir.. cevaplarınızı bekliorum
Neden cnm ya ... Hayırlısı olsun...Selam kizlar benim tedavi yine iptal oldu
İnşallah bi dahaki ay, yumurtan da gelişir, bebek de olur canim. Sıkma canını, bosveeeerDoz cok dusuk gelmis yumurtaliklar cevap vermedi igneye devam edelim dedim dr bunu iptal edelim bidahaki ay yeniden yuksek dozla baslayalim dedi
Bosverdim de iste zaman gecse de bariİnşallah bi dahaki ay, yumurtan da gelişir, bebek de olur canim. Sıkma canını, bosveeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?