hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Canım 11 ayda nasıl yaptılar testleri ben yalvariyorum resmen test için test bağımlısı imajı veriyorum heralde
Benim adet düzensizliğim vardı ilk önce onun için hormon testlerimi yaptırdım. Daha sonra 40 günde bir adet olduğum için doktorum yumurtalama takibi yaptı düzenli yumurtalamadığım ortaya çıktı ve ilaç tedavisine başladık tabii bunun için önce eşimden de test istedi. İlaçlarla bile bazen yumurtanın büyümediği oldu amh testi istedi yumurtalık rezervlerini gösteren bir test çok şükür oda çok güzel çıktı. 5 ay kadar klomen kullandım ama en son seferde yumurta büyümeyince iğnelere geçip aşılama deneyelim dedi. Bunu için geriye bir rahim filmi kalmıştı onuda hallettik şimdi sıra aşılamada. Bu ay akışına bıraktım önümüzdeki adetimle birlikte aşılama deneyeceğim. Benim yaşım 34 o yüzden doktorumda bende acele ediyoruz bir sorun varsa öğrenip ona göre yolumuza devam etmek istediğim için her şeye baktırdım.

anladım canım en kısa zamanda alırız güzel haberleri inş, benim evlendiğimde herşey çok güzeldi düzenli adet ideal kilo falan zaten istediğim ayda gebe kaldım ama kimyasal düşük falan derken ben 20 kilo aldım adetler sapıttı , hatta o zamanlar yumurtalıklarımda hiçbişey yoktu sonra teratom çıktı meydane, prolaktini öğrendim, tiroidim 2.5 imiş evlendiğimde o bile 4.1 e çıktı. bedenim bebeğe engel olmak için elinden geleni yapıyo hepsiyle savaştayım şu anda evlendim çürüğe çıktım resmen diyorum

Amin canım inşallah tüm isteyenler kavuşur bebeklerine. Kilonunda çok etkisi var hamile kalmada bende evlendikten sonra 10 kilo kadar aldım ve tüm denge bozuldu.

Arkadaşlar aranızda benim gibi yumurtalama problemi olan ve adet düzensizliği yaşayan varsa bu söylediğim kürleri uygulasınlar. Benim genelde yumurtalarım geç büyür hatta bazı aylar hiç büyümezler. Bu ay adetimin 2. gününden itibaren bal çörekotu tarçın ve karanfil (Çörekotu ve karanfili aktardan öğütülmüş olarak aldım) macun hazırlayıp sabah aç karnına ve akşam yatarken 1 çay kaşığı yuttum. Ve her sabah hayıt suyu içtim. Ayrıca gün içerisinde bol bol süt ve süt ürünleri aldım. Ve 1 aydır düzenli arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum. Ve ilk defa bu ay adetimin 7. günü olmasına rağmen çok kaliteli bir yumurtam oluştu. Bir kaç güne kadar çatlar. Bu arada belime yakı yapıştırmayı düşünüyorum ve yine burdan öğrendiğim bir jeli sipariş verdim bugün elime geçecek. Preseed jel ilişkiden 15 dakika önce vajinal bölgeye sıkıyorsun ve spermlerin çok daha uzun süre yaşamasını ve rahime ulaşmasını sağlıyor. Bu jelle hamile kalan çok fazla kişi var. Ayrıca eşimede bol bol havuç suyu ve keçiboynuzu özü içiriyorum :) Umarım bunların bir faydasını görürüz...

Kizlar bu ay da olmadi adet oldum.daha cekilecek cilemiz varmis demek ki.simdi rahim filmi cekilecek sonraki ay da asilama.Keske hicbirine gerek kalmadaydi.herkes gibi biz de kavussaydik bebislerimize.

Kizlar bu ay da olmadi adet oldum.daha cekilecek cilemiz varmis demek ki.simdi rahim filmi cekilecek sonraki ay da asilama.Keske hicbirine gerek kalmadaydi.herkes gibi biz de kavussaydik bebislerimize.
canım ya olsun aşılama tüp normal ne farkeder kavuşalım da sağlıkla hayırla bebişlerimize.. sıkma canını nasıl gelirse gelsin gelsin de bi yaramazlar..

ben de adetim ama çok sevinçliyim adet olmamdan artık bu bile mutlu ediyo 60 güne varınca adetler hiç değilse bu ay da deneme şansım olacak diğer türlü boşa geçen günler anlamına geliyo çünkü. 37 gün ile kurtardım bu ay hiç değilse

prolaktin için kullandığım ilaç ilk günler inanılmaz sarstı beni her sabah baygınlık geçirdim gözlerim karardı tansiyonum 8-4tü kendime geldiğimde. ama bırakmıycam bi daha ayılsam da bayılsam da içicem 2-3 ay . olmazsa artık yumurtlama takibi istiycem.yumurtlamıyorum heralde ben çünkü. eşimde hiç bi sorun yok neden olmasın 10 aydır

adet olmadan önce eşim geldi ağlıyoken yakalandım dedim ya noldu dedi kim üzdü seni falan "kim olacak senin çocuğun" dedim. "anan bitiyo danan başlıyo nedir benim senden çektiğim" diye ağlıyorum ciddi ciddi. eşim de" tamam gelsin de bi soracam ben ona bunun hesabını merak etme" diyo çok şizofren bi çekirdek aile olduk aile boyu huni paklar bizi artık

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım.inş anne olmak isteyen tüm arkadaşlar ve bende bu duyguyu tadarız amin.. 3.5 senelik evliyiz.çocuk denemeleri negatif gerçekleşiyo 3yıldır. adetlerim düzenlidir. 22gün üzerine 6 gün regl olurum. adet döngüm28 gün.. fakat bu ay değişti. adetim 6 gün gecikmiş durumda. gebelik testiyle evde baktım. tek çizgi tabikide dün de kan testi verdim. değerler 0.29 çıktı.. bununla birlikte bulantı kasıkarda ağrı olmakta.. sizce hamilelik olabilirmi.. ve akıntımda var.. bi umut işte belki bebiştir.. cevaplarınızı bekliorum

Merhaba. Hiç tedavi yöntemlerine basvurdunuz mu? İnşallah gebeliktir tabi ama bilemiyorum, kan testi de Negatifse... 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptırın isterseniz.

Cnm regl olmazsan bir daha yaptır bakalım inşallah gebeliktir.

Doz cok dusuk gelmis yumurtaliklar cevap vermedi igneye devam edelim dedim dr bunu iptal edelim bidahaki ay yeniden yuksek dozla baslayalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…