- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Ara kanama olur büyük ihtimalle cnm bende öyle olmuştu sonrada adetim gecikti hamile zannettim kendimiOle diosan ole yapayim canim. Gerci kullanali daha 3 gun oldu ama. Ben bu dkh ile yapilan tedaviden bir tirt cikmayacagi kanaatindeyim. Dkh vermek yerine bu ay ilacsiz kendi haline biraksaydi keske. Benim sdetime daha 3 hafta var simdi dkh almasammsen adetin gelir ni diosun
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de yıllardır istiyorum ama maalesef olumlu sonuç alamadım.Bir doktorun dediği diğerini tutmuyor.ruhen de bedenen de yıprandım.Allaha dua ediyorum beni isyan ettirme Allahım diye.Tecrübelerimizi ve dertlerimizi paylaşarak belki biraz azaltırız.İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yardımcı olabiriseniz sevinirim.
MERHABA CANIM BENDEDE PKO VAR AMA HAFİF DÜZEYDE DEDİ DOKTOR.SEN KAÇ GÜNDE ADET OLUYOSUNbenım sorun pko canım ama hap tedavısıne cevap verıyorum ılk yumurtladıgım ayda aşılama yaptırcam belkı de onumuzdekı ay olur bılemıyorum rabbım ne zaman kımset ederse artık tiroıd kaç çıkıor sen de bende de hamılelıkte tıroıd sorunu çıkıor son gebelıgımde 6 ya cıkmıstı eutroyx dıye bı ılaç içiodum 1.5 cıvarıy-nda seyredıodu tıroıdım
AMAAAN CANIM HAMİLENİN DUASI KABUL OLURMUŞ DUA ETKİ RABBİM BÜTÜN İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH BİZDE GÜZEL HABERLERİMİZİ PAYLAŞALIMBen tam 12.ayimizda hamile kaldım kızlar umidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin.
Rabbim çok bekletmeden hepinize nasip etsin inşallah
AMAAAN CANIM HAMİLENİN DUASI KABUL OLURMUŞ DUA ETKİ RABBİM BÜTÜN İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH BİZDE GÜZEL HABERLERİMİZİ PAYLAŞALIM
SAĞOLASIN CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH.BU AY YAKI OLAYI VARMIŞ ONU ÖĞRENİP YAPCAM,BELİMİ ÇEKTİRCEM,MERYEM SURESİ OKUYACAM,BİDE ÇOK ÇALIŞCAMAmin birtanem etmezmiyim hep ediyorum inşallah güzel haberlerini alırız buradan :)
SAĞOLASIN CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH.BU AY YAKI OLAYI VARMIŞ ONU ÖĞRENİP YAPCAM,BELİMİ ÇEKTİRCEM,MERYEM SURESİ OKUYACAM,BİDE ÇOK ÇALIŞCAMİNŞALLAH RABBİM ÖNÜMÜZDEKİ AY BİZEDE NASİP EDER.SENİN Bİ SORUNUN VARMIYDI TATLIM 1 SENE SONRA OLDU
VALLA EMİN DEĞİLİM AMA OLABİLİR ÇÜNArkadaşlar geç yumurtlama adet gecikmesine sebep olur mu?
İNŞALLAH CANIM BENİMinşallah hemen olur şekerim :)
yoktu temiz çıktık bence herseyin zamanı var sabır edip beklemek gerek ve duayi eksik etmemek gerek.
Karar verdim canim bugun son dkh aldim. Yarindan itibaren almicamKızlar bende 14 aydır uğraşıyorum bebek için ama benim de olmadı rabbim Dağı'na göre kar verirmiş sabredin kızlar zamanı gelince rabbim bize de nasip edecek
SEN İSTEMİYOMUYDUN CANIM BEBEK NEDEN KULLANIYODUNKarar verdim canim bugun son dkh aldim. Yarindan itibaren almicam
Doktorada pers gunu docem kizmayin ama
Ben kullanamadim dkhyi dicem. Kanama
Fln olcani sanmiorum ama
Bakalim artik dusunmicem :)
Tmm cnm için öyle rahat ediyorsa öyle yap sen kendini en iyi bilirsin sonuçta :))Karar verdim canim bugun son dkh aldim. Yarindan itibaren almicam
Doktorada pers gunu docem kizmayin ama
Ben kullanamadim dkhyi dicem. Kanama
Fln olcani sanmiorum ama
Bakalim artik dusunmicem :)
Ben eskiden 35 gunde olurdum ama ikinci dusugumden sonra ilacsiz adet olamamaya basladimMERHABA CANIM BENDEDE PKO VAR AMA HAFİF DÜZEYDE DEDİ DOKTOR.SEN KAÇ GÜNDE ADET OLUYOSUN
Kuzummm 7 haftLik mi oldun cabuk geciyor zaman keseyi gormussundur kalp de duyulur artikBen tam 12.ayimizda hamile kaldım kızlar umidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin.
Rabbim çok bekletmeden hepinize nasip etsin inşallah
HADİ YAA ÇOK ÜZÜLDÜM BİRAN ÖNCE DÜZELİR İNŞALLAH.BU İ.SARAÇOĞLUNUN SOĞAN KÜRÜ VAR UYGULADIN MI HİÇ ADET SÖKTÜRÜYODU GALİBABen eskiden 35 gunde olurdum ama ikinci dusugumden sonra ilacsiz adet olamamaya basladim
Bitkiler kurler bana iyi gelmio yhaaa ama bakalim bi ay daha tedavi olcam olmassa bakalim ne yapcm henuz karar vermedimHADİ YAA ÇOK ÜZÜLDÜM BİRAN ÖNCE DÜZELİR İNŞALLAH.BU İ.SARAÇOĞLUNUN SOĞAN KÜRÜ VAR UYGULADIN MI HİÇ ADET SÖKTÜRÜYODU GALİBA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?