- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Kuzummm 7 haftLik mi oldun cabuk geciyor zaman keseyi gormussundur kalp de duyulur artik
Canim sizde bi problem varmiydi? 12 ay bekledik demissin ya. Normalmi oldu tedavi mi? Bide 12 ay boyunca doktorun sana tedavi vs uyguladimi?abla nerelerdesin yahu :) kesesini perşembe gördük p.tesi bebeği görmeye gidicez inşallah kalp atislarinida duyarım.
Canim sizde bi problem varmiydi? 12 ay bekledik demissin ya. Normalmi oldu tedavi mi? Bide 12 ay boyunca doktorun sana tedavi vs uyguladimi?
Duyarsin cnm ben coook yogunum bu aralar yhsaaabla nerelerdesin yahu :) kesesini perşembe gördük p.tesi bebeği görmeye gidicez inşallah kalp atislarinida duyarım.
Duyarsin cnm ben coook yogunum bu aralar yhsaa
yhaa ehlıyetım yoktu benım stajer olayı da cıkınca bu seneden alayım hemen dedım akşamları kursa gıdıyorum 9 da ewe gelıyorum cok bıtkınım yhaaaa uykum var uyucam bırazdan dayanameyoooominşallah abla :) Kıyamam ya özledim sohbetlerimizi vallahi bende net paketim yok diye giremedim 1 hafta.
yhaa ehlıyetım yoktu benım stajer olayı da cıkınca bu seneden alayım hemen dedım akşamları kursa gıdıyorum 9 da ewe gelıyorum cok bıtkınım yhaaaa uykum var uyucam bırazdan dayanameyoooom
Hayirlisi canim.izmire hosgeldiniz:) insallah izmir size ugurlu gelir.ben mehmet sait yucebilgin e gidiyordum ama proflar cok yogun olduklari icin yeteri kadar ilgilenemiyorlar. Ya da bana oylesi denk geldi bilemiyorum.Kendi halimize biraktilar bizi.zaman kaybetmis olduk anlayacagin.doktordan ve yaklasimindan memnun kalirsan bilgi verebilir misin?Merhaba canim bizde 14 aydir deniyoruz ama yok olmuyor.daha once doktora hic gitmedik izmire yeni tasindik hangi doktora gitmeliyim hangi hastane iyidir bilmiyorum ama netten su hospitali buldum Nurettin Ersöz ince varmis guzel yorumlar okudum hakkinda 10ocak icin randevu aldim hakkimizda hayirlisi olsun
Bildiğim kadarıyla oluyor yumurta geç olgunlaşınca adet de gecikiyor. Yumurtlama günlerini takip et bakalım bende de gecikme olduğu aylar yumurtlamanın geç olduğu aylar oluyor.17. 18. Günlerde yumurtlama olduğunda adetim de gecikiyor.Arkadaşlar geç yumurtlama adet gecikmesine sebep olur mu?
Ayyyy sorma benim okul da yogun baya naapcaz bkalimanladım abla Kıyamam sana canım benim.
bide hamile kalirsan dahada yorgun duseceksin ama.
ben evdeyim evdeyken bile usengecligim tutuyor düşün :)
Ayyyy sorma benim okul da yogun baya naapcaz bkalim
Canım benim adetlerim 32,33,34 günde bir olur yumurtlamada 17-20.Günler arası olurdu genelde bu ay akıntı hissettim bi yaptım ovulasyon testi 25. gün poızitif çıktı.Şimdide 37. gündeym hala adet olmadım.Gebelik testi yaptım negatif çıktı gebelikte yok adette gelmio.Kafam iyice karıştı.Bildiğim kadarıyla oluyor yumurta geç olgunlaşınca adet de gecikiyor. Yumurtlama günlerini takip et bakalım bende de gecikme olduğu aylar yumurtlamanın geç olduğu aylar oluyor.17. 18. Günlerde yumurtlama olduğunda adetim de gecikiyor.
Aynen maraton yasiyorum olsun ama yogunluk iyidirAllah yar ve Yardimcin olsun güç kuvvet versinn zor vallahi.
baya bir maraton hayat yaşıyorsun desene
Aynen maraton yasiyorum olsun ama yogunluk iyidir
Hayirli olsun cnm gule gule oturun bencede sen temizleme cnm:) evi tasiyicaz abla bizde 6.katta oturuyordum He haliyle hamileyim meldivenler dikine ev rutubet.
çok şükür bugün giriş kat bahceli ev bulduk oraya tasinicaz anlaştık yarın badanasi felan yapilacak.
kayinvalidem sağolsun ben temizliği yaparım sen dokunma sakin dedi. ama insan genede bir strese giriyor herhalde mekan degisince
Hayirli olsun cnm gule gule oturun bencede sen temizleme cnm
gelir tabı cnm bızde her tasındıgımızda ben yenı hamıleydım bı kere daha tasıncazz belkı yıne hamıle olurumSağol abla ihtiyacımız vardı giriş kat suan 6.kattayim meldivenler dikine korka korka çıkıyorum düşcem die. Bebiis ugurlu geldi..
:) seninde şansına be abla olsun sağlıklı bir şekilde gelsin bebis te dikkat edersin.gelir tabı cnm bızde her tasındıgımızda ben yenı hamıleydım bı kere daha tasıncazz belkı yıne hamıle olurum
Oluruum bu gece cok guzel bi ruya gordum sanirim sira bize geldi:) seninde şansına be abla olsun sağlıklı bir şekilde gelsin bebis te dikkat edersin.
Oluruum bu gece cok guzel bi ruya gordum sanirim sira bize geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?