- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Yok hamile kaliyorum bu ay olcak insallah ama dusmemesi icin herseyi yapicaz rabbim omur verirse dusmez bizim gebelik surecimiz cok zor olucakHayır olsun abla hep dua ediyorum inşallah olur neden olmasın ki zaten 2 kez kaldın yani hamile kalamamakla ilgili sıkıntım da yok.
Yok hamile kaliyorum bu ay olcak insallah ama dusmemesi icin herseyi yapicaz rabbim omur verirse dusmez bizim gebelik surecimiz cok zor olucak
Amin cnm benim tarlusal iciyorum ben de yarin bitecek samirim cuma gunu adet olurum Allahin iznie tedavimize baslarizevet canım ya senin düşük riskin oluyor.
inşallah tutar abla ya. Rabbim ömür versin inşallah herkeze
İnsallah ama sanmiyorum canimyaa..Hissederim gibi geliyo bana...Bugün incir aldim adetten sonra baslicam esimede yedircem..Siz denediniz hic kizlar?
İnşallah bu Topic hepimize uğur getirir
Insallahhh cnm hepimiz olalim en degerli istegimiz buHamile kalmak istiyorum
Rabbim nasip eder inşallah
Cümlemize.....
CANIM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ.BENİM İNT PAKETİM KAPANDI SIK GİREMİYORUM.BEN HERAY BİR İLK YASIYORUM.BU AYDA ADETİM BİTİNCE 3 GUN AKINTIM OLDU.10 GÜNDÜR HİÇ AKINTIM YOK.BEYAZ Bİ AKINTIM OLURDU BUAY HİÇ OLMADI.BAKALIM BUAY ERKEN ADET GÖRECEMMİ.SEN NE DURUMDASINInsallahhh cnm hepimiz olalim en degerli istegimiz bu
ben hala adet olmadım cnm tarlusal ıcıyorum en gec cuma gunu adet olurum sonrasında iğnelı tedavıye baslıycam bır ay daha denıycem olmassa mayısa ertelıycemCANIM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ.BENİM İNT PAKETİM KAPANDI SIK GİREMİYORUM.BEN HERAY BİR İLK YASIYORUM.BU AYDA ADETİM BİTİNCE 3 GUN AKINTIM OLDU.10 GÜNDÜR HİÇ AKINTIM YOK.BEYAZ Bİ AKINTIM OLURDU BUAY HİÇ OLMADI.BAKALIM BUAY ERKEN ADET GÖRECEMMİ.SEN NE DURUMDASIN
iğneli tedavi çok maliyetli mi benim doktorum lh ım 8 olduğu için doğum kontrol hapı verdi (gerçi kullanmadım ama) klomene yanıt veremezsin dedi iğneli tedavi de maliyetli dedi merak ettim ne kadar tutuyor eğer çok uçuk bir rakam değilse gelecek ay bunu uygulamsını isticemben hala adet olmadım cnm tarlusal ıcıyorum en gec cuma gunu adet olurum sonrasında iğnelı tedavıye baslıycam bır ay daha denıycem olmassa mayısa ertelıycem
CANIM YA 40 GÜN OLDU O ZAMAN ADET OLMAYALI.İGNELİ TEDAVİ OLDUNMU HİÇben hala adet olmadım cnm tarlusal ıcıyorum en gec cuma gunu adet olurum sonrasında iğnelı tedavıye baslıycam bır ay daha denıycem olmassa mayısa ertelıycem
Maliyeti kisiye gore degisir cnm menogon 130 lira gonal f 350 civari bi kutulari bana bi kutu menogon yetiyor mesela benim lh 12 cikio klomene bu ay cevap vermedim ama 2 ay yumurtam oldu 2. Yumurtam dollendi hatta 5 haftalik oldu dustu ben artik sansa birakmak istemiyorum o yuzden igneli tedavi istiycemiğneli tedavi çok maliyetli mi benim doktorum lh ım 8 olduğu için doğum kontrol hapı verdi (gerçi kullanmadım ama) klomene yanıt veremezsin dedi iğneli tedavi de maliyetli dedi merak ettim ne kadar tutuyor eğer çok uçuk bir rakam değilse gelecek ay bunu uygulamsını isticem
Ilk cocugumda igneli olmustum ikincide sadece klomen ne 40 gunu canim bugun 50. GunCANIM YA 40 GÜN OLDU O ZAMAN ADET OLMAYALI.İGNELİ TEDAVİ OLDUNMU HİÇ
ANAAAAAAAA.BAYA OLMUŞ CANIM.Ilk cocugumda igneli olmustum ikincide sadece klomen ne 40 gunu canim bugun 50. Gun
he yhaa adet oluyum bı herşey olçulsun bakalım tedavıye uygun muyumANAAAAAAAA.BAYA OLMUŞ CANIM.
EN SON DRA GİTTİGİNDE BAKTIMI YUMURTALIKLARINAhe yhaa adet oluyum bı herşey olçulsun bakalım tedavıye uygun muyum
baktı bı sorun yok kalınlaşma var adet olucaksın dedı ama daha beklemeyelım tarlusalı ıceyım dedım tamam dedıEN SON DRA GİTTİGİNDE BAKTIMI YUMURTALIKLARINA
SEN Bİ HAYIRLISIYLA ADET OLDAbaktı bı sorun yok kalınlaşma var adet olucaksın dedı ama daha beklemeyelım tarlusalı ıceyım dedım tamam dedı
aaynennn bı olayım da yarın bıtıyo tarlusal 4 gun ıcınde olurum heralde cuma yada cumartesı gıderım kontroleSEN Bİ HAYIRLISIYLA ADET OLDA
EN SON DRA GİTTİGİNDE KAN TAHLİLİ YAPTIRDINMIaaynennn bı olayım da yarın bıtıyo tarlusal 4 gun ıcınde olurum heralde cuma yada cumartesı gıderım kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?