hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Hayır olsun abla hep dua ediyorum inşallah olur neden olmasın ki zaten 2 kez kaldın yani hamile kalamamakla ilgili sıkıntım da yok.
Yok hamile kaliyorum bu ay olcak insallah ama dusmemesi icin herseyi yapicaz rabbim omur verirse dusmez bizim gebelik surecimiz cok zor olucak

Insallahhh cnm hepimiz olalim en degerli istegimiz bu
CANIM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ.BENİM İNT PAKETİM KAPANDI SIK GİREMİYORUM.BEN HERAY BİR İLK YASIYORUM.BU AYDA ADETİM BİTİNCE 3 GUN AKINTIM OLDU.10 GÜNDÜR HİÇ AKINTIM YOK.BEYAZ Bİ AKINTIM OLURDU BUAY HİÇ OLMADI.BAKALIM BUAY ERKEN ADET GÖRECEMMİ.SEN NE DURUMDASIN

ben hala adet olmadım cnm tarlusal ıcıyorum en gec cuma gunu adet olurum sonrasında iğnelı tedavıye baslıycam bır ay daha denıycem olmassa mayısa ertelıycem

ben hala adet olmadım cnm tarlusal ıcıyorum en gec cuma gunu adet olurum sonrasında iğnelı tedavıye baslıycam bır ay daha denıycem olmassa mayısa ertelıycem
iğneli tedavi çok maliyetli mi benim doktorum lh ım 8 olduğu için doğum kontrol hapı verdi (gerçi kullanmadım ama) klomene yanıt veremezsin dedi iğneli tedavi de maliyetli dedi merak ettim ne kadar tutuyor eğer çok uçuk bir rakam değilse gelecek ay bunu uygulamsını isticem

CANIM YA 40 GÜN OLDU O ZAMAN ADET OLMAYALI.İGNELİ TEDAVİ OLDUNMU HİÇ

Maliyeti kisiye gore degisir cnm menogon 130 lira gonal f 350 civari bi kutulari bana bi kutu menogon yetiyor mesela benim lh 12 cikio klomene bu ay cevap vermedim ama 2 ay yumurtam oldu 2. Yumurtam dollendi hatta 5 haftalik oldu dustu ben artik sansa birakmak istemiyorum o yuzden igneli tedavi istiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…