hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

AYYYY CANIM YA INSALLAH EN KISA ZAMANDA OLURSUN
inşallahh canım yhaaaa dıyet yaptım 3 kılo verdım on gunde sonra adetım gecmeye baslayınca bı anda 4 kılo fazla gelmeye basladım halada oyleyım bı an once olursam odemlerım sokulecek

inşallahh canım yhaaaa dıyet yaptım 3 kılo verdım on gunde sonra adetım gecmeye baslayınca bı anda 4 kılo fazla gelmeye basladım halada oyleyım bı an once olursam odemlerım sokulecek
BEN KİLO VEREMEDİM CÜNKÜ ÇOK YEDİM BU KİLOLARLA BASIM DERTTE YARIN ORUCLARA BASLIYACAM

Öncelikle cvp verdgnz içn tskkrlr.. sorunm su gecn yıl evlendm ve hç kornmadm 1 buck qy snra hamile kaldm hqmilelgmn 7.ayına kdr hrsy ck güzldi fakt gecn ocak ayında trafk kazası gecrdm ve bebegm öldü doktrm logusalgm btnce tekrar gebelk düsüneblrsn dedi snra bu zmna kdr hala kornmuorm agustos aynda dktra gttm tahlillrmi yptrdm ck sukr bnde sorn yk fakt 3hafta once esm sperm sayımı yptrdı 32 milyn cktı gayt iyi ama sperm hareketliligi %50 yerinde harektli %10 harektsz %40 cktı doktr bkre dha tahlil istedi szce ckmu ktu snclr

Merhabalar hoş geldin öncelikle :) benim eşime de iki kez yapıldı cnm bazan erkekler numuneyi tam veremiyormuş o yüzden istemiş olabilir tam olarak anlayamadım ileri hızlı hareketli diye bir yazı yokmu? Hareketsizi biraz fazla gibi benim eşimin de %35ti ama Sperm sayısı çok olduğu için doktor ilaç yazmadı.

Tesekkrlr hosbuldk :) cnm sonc su ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40 ndn böle oldu anlamdm

Sanirim esinden kaynakli olmuyor sizden daha dusuklere bile normal yollarla olur diyorlar ama birdahaki testten once iyice yedir keciboynuzu bal yedir insallah yine kendiiginden olur acin cok buyuk rabbim sabir versin bende bir alti bir 4 aylik iki bebek kaybettim 4 aydir da korunmuyorum benimde olmadi mutlaka zamani var ama kontrolu elden birakmamak lazim

Abla nasılsın Nasıl gidiyor?
sana bişi sorucam daha doktora gitmedim malum ev taşıyoruz yarın yada perşembe gidicez.
ama su zamanlarda 30 sn felan bir regl ağrısı hafif oluyor bu neden kaynaklanıyor hemen gidip wcye bakıyorum ama kanama felan yok.
30 sn sonra
geçiyor?

Normaldir cnm endiselenme adet zamanin di mi su amda adet zamaninda olur agri ama sen yinede yat dinlen bol bol suanda daha tutunuyor sana rahimde buyuyor agri yapmasi normal ama yinede druna soyle cnm hicbiseyi ihmal etme

Carsamba gnü bidaki test. Sadece 1 hafta uyguladk keçiboynuzu kurunu snra arayaa baska seylr grdi artk son tahlile gore bakacz. Anlamıorm ki 1senede nsl degsr gecn sne hamile kaldm bu sene olmuo. Acım gercktn ck buyk rabbm sanada sabr versn 2 ay kalmstı sadece bnm dogumuma ama nasp deglmş işte

Normaldir cnm endiselenme adet zamanin di mi su amda adet zamaninda olur agri ama sen yinede yat dinlen bol bol suanda daha tutunuyor sana rahimde buyuyor agri yapmasi normal ama yinede druna soyle cnm hicbiseyi ihmal etme

Soyluyecem abla. yok 3 Kasım di son regl zaten 3 yada 4 gün de bir kez oluyor oda kısa sürüyor.
En kısa zamanda doktora gidicem

Soyluyecem abla. yok 3 Kasım di son regl zaten 3 yada 4 gün de bir kez oluyor oda kısa sürüyor.
En kısa zamanda doktora gidicem
Git cnm ihmal etme en ufak bi agrini bile soyle cogu zaman onemsizler ama bazen onemli olabiliyorlar son adeti sormadim ben hamile olsanda adet zamani yaklasinca adet olacakmis gibi agirir sonra gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…