hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Sabret cnm birkere oldu normal yine olur kendini kasma

Git cnm ihmal etme en ufak bi agrini bile soyle cogu zaman onemsizler ama bazen onemli olabiliyorlar son adeti sormadim ben hamile olsanda adet zamani yaklasinca adet olacakmis gibi agirir sonra gecer

anladım abla olabilir evet.
yok ihmal etmiyicem gidicem de şimdi ev toplama işi var diğer eve taşımayi zaten ben yapmiycam eşim ugrasicak sonra o eve yerlestirmesi var yok çamaşır yok mutfağı onu kayinvalidem ile yavaş yavaş yapıcaz.
Eşim işten izin alacak bir ara da gidip bebisimi görücez.
o ara sorarım.. Sen naptin tarlusal bittimi

Son bir tane kaldi birkac gune adet olurum insallah

Allah hepimze sabır versn ama sn yne 2.ye hamile kalmsn 3te olr mrk etme ve insallah bebegni alrsn kucagına

Rabbim buyk.. bnm bi akrabamda 2 kayptn snra 3.ye hamile ve az kaldı dogumuna ama bnde hamile kalamycm die korkuorm ilk kayptn snra 2ye ne kdr surede hamle kaldn

Morfoloji%11 testte sınırda yazıo ama bir bck senede nsl degsr onu anlamdm ve ilk hamilelgm 1ayda olmstu haziranda evlenp temmuzda hamile kalmstm

Selam kızlar nasılsınız?Ben aynı sol kasıgımda agrı var taa regl olmadan önce başlamıstı sanırımkist yine..

Morfoloji%11 testte sınırda yazıo ama bir bck senede nsl degsr onu anlamdm ve ilk hamilelgm 1ayda olmstu haziranda evlenp temmuzda hamile kalmstm
Şöyle oluyormuş spermler 72 günde bir üretiliyormuş yumurtalıkta sonra gelişiyorlarmış stres yaş ve beslenme zamanla olumsuz etki yapabiliyormuş ürolog söylemişti. Her üç ayda bir yenisi geliyormuş yani. %11 Morfoloji iy aylık dölleme ihtimali %50 ve üstü yani benim eşimin de %12 doktora sormuştum öyle dedi %4 ve altı iyi değil diye biliyorum artık uzman olduk allahım gelmedi şu velet

Esimn yası dha 23 beslnmyi blmiorm ama stres çokca vr

Bnde diorm esime carsamba gunu tekrar test yptrcz egr yne sonç aynı ckrsa sna keçi boynzu kurunu onun pkmeznii snra fndk cevz badm ne varsa yicn diorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…