- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Sabret cnm birkere oldu normal yine olur kendini kasmaCarsamba gnü bidaki test. Sadece 1 hafta uyguladk keçiboynuzu kurunu snra arayaa baska seylr grdi artk son tahlile gore bakacz. Anlamıorm ki 1senede nsl degsr gecn sne hamile kaldm bu sene olmuo. Acım gercktn ck buyk rabbm sanada sabr versn 2 ay kalmstı sadece bnm dogumuma ama nasp deglmş işte
Git cnm ihmal etme en ufak bi agrini bile soyle cogu zaman onemsizler ama bazen onemli olabiliyorlar son adeti sormadim ben hamile olsanda adet zamani yaklasinca adet olacakmis gibi agirir sonra gecer
Son bir tane kaldi birkac gune adet olurum insallahanladım abla olabilir evet.
yok ihmal etmiyicem gidicem de şimdi ev toplama işi var diğer eve taşımayi zaten ben yapmiycam eşim ugrasicak sonra o eve yerlestirmesi var yok çamaşır yok mutfağı onu kayinvalidem ile yavaş yavaş yapıcaz.
Eşim işten izin alacak bir ara da gidip bebisimi görücez.
o ara sorarım.. Sen naptin tarlusal bittimi
Rahim agzi yetmezligi cnm bide pkoyum gecen ay 5 haftalik oldum tutunamadi buyukler ilk yazdigimdan gitti cnm kismet istePki sormamda bi saknca yoksa sn ndn kaybttn bbeklri
Son bir tane kaldi birkac gune adet olurum insallah
Ben hamile kalamiycm diye korkmuyorum olucak ama bakalim lucagima alabilecek miyimAllah hepimze sabır versn ama sn yne 2.ye hamile kalmsn 3te olr mrk etme ve insallah bebegni alrsn kucagına
Tesekkrlr hosbuldk :) cnm sonc su ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40 ndn böle oldu anlamdm[/QUOTE
Hızlı ilerisi sınırdaymış keçi boynuzu fındık bal yedir sonuç daha iyi olabilir. Yani şöyle 32 milyonun %25 12 milyon civarı eder doktorlar olur diyor ama biraz da nasip işi. Bizim Sperm sayısı 276 milyon ama 14 aydır ne gelen var ne giden bol bol dua et stresten uzak dur.
Vardi canm temmuzda vardı..Senin sorun ne olmuyomu esinin morfoloji % 11 mi canimSlm.. dha önce vrmydı kistn
Şöyle oluyormuş spermler 72 günde bir üretiliyormuş yumurtalıkta sonra gelişiyorlarmış stres yaş ve beslenme zamanla olumsuz etki yapabiliyormuş ürolog söylemişti. Her üç ayda bir yenisi geliyormuş yani. %11 Morfoloji iy aylık dölleme ihtimali %50 ve üstü yani benim eşimin de %12 doktora sormuştum öyle dedi %4 ve altı iyi değil diye biliyorum artık uzman olduk allahımMorfoloji%11 testte sınırda yazıo ama bir bck senede nsl degsr onu anlamdm ve ilk hamilelgm 1ayda olmstu haziranda evlenp temmuzda hamile kalmstm
Şöyle oluyormuş spermler 72 günde bir üretiliyormuş yumurtalıkta sonra gelişiyorlarmış stres yaş ve beslenme zamanla olumsuz etki yapabiliyormuş ürolog söylemişti. Her üç ayda bir yenisi geliyormuş yani.
Çok etkiliyormuş stres canım benim kuzenim ilk çocuğuna 2.ci ayda hamile kaldı ikinciyi 2 yıl bekledi testleri normal çıkmış onların da ama baktı olmuyor dayadı eşine keçi boynuzunu balı şimdi 8aylık hamileEsimn yası dha 23 beslnmyi blmiorm ama stres çokca vr
Canim yanlis olmasin ya normali %4 üstunde olmali diyo doktorlar..Benim esimin % 2 ben gebe bile kalamiyorum sen hic kalamazdin onla alakali deildir..Bnm 1. oldu ama 2. olmuo ilk bebegmi kaybttmsmdide esmde sperm harektszlgi vr morfoloji %11 yazıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?