- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Yok cnm morfolojide sorn yok ama sperm hareketliligi azlmşCanim yanlis olmasin ya normali %4 üstunde olmali diyo doktorlar..Benim esimin % 2 ben gebe bile kalamiyorum sen hic kalamazdin onla alakali deildir..
Ee keci boynuzu yedir bide incir ve havuc..Ben ke i boynuzu yediriyorum bi aydir bide bitkisel bi ilac verdi doktor..onu kullaniyo bana iyi geldi diyo..Yok cnm morfolojide sorn yok ama sperm hareketliligi azlmş(
Hareketlilik çok riskli değil cnm sınırda sadece zaten gereken sadece birtanecik :) o yüzden çok sorun etme rahim filmi çektirdin mi?Yok cnm morfolojide sorn yok ama sperm hareketliligi azlmş(
Ciddi bisey yok bence bizim degerler daha kötü..Bikere daha yaptir stres cok etkiliyo bide testi verdigi ortamda etkiliyomus..Benim esimde kalitesiz ve hareketsiz sperm uzun süre yasamiyomus spremler..3 ay dolunca tekrar yaptircaz test..Ama keci boynuzu yedir sen hic bi zarari yok sabahlari 2 kasik yesin sayisini da hareketini de artiriyomus..Carsamba gnü bkre dha test yptrcz bakalm ne ckck ya sorn su ileri hızlı harektli %25 ileri yavs harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40
Son teste gore harekt etcz artk bakalm nlck ondn fzla bn streslymCiddi bisey yok bence bizim degerler daha kötü..Bikere daha yaptir stres cok etkiliyo bide testi verdigi ortamda etkiliyomus..Benim esimde kalitesiz ve hareketsiz sperm uzun süre yasamiyomus spremler..3 ay dolunca tekrar yaptircaz test..Ama keci boynuzu yedir sen hic bi zarari yok sabahlari 2 kasik yesin sayisini da hareketini de artiriyomus..
Stres yapma canim insallah düzelmistir temiz cikar..Son teste gore harekt etcz artk bakalm nlck ondn fzla bn streslym
İnsallah ama artık olsn istiorm ölen melegimi öpüp koklayamdn içm yanıo hala belki tekrar bebegm olrsa yaram kabuk baglr en azndnStres yapma canim insallah düzelmistir temiz cikar..
Sor cnmHanimlar bsey sorabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?