hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Arkadaslar bir sey sorucam adetime 12 gun var ve az once kahve rengi akintilarim oldu doktora gecen hafta gittigimde yumurtan olusmadi demisti bu ne ki simdi kasiklarimda agriyor adetlenicekmisim gibi korktum

Arkadaslar bir sey sorucam adetime 12 gun var ve az once kahve rengi akintilarim oldu doktora gecen hafta gittigimde yumurtan olusmadi demisti bu ne ki simdi kasiklarimda agriyor adetlenicekmisim gibi korktum
ara kanamalar olabılır ayrıca yumurtanın ne zaman buyuyecegı bellı olmaz benım gecen ay 14. gun yumurtam yoktu 22. gune kadar buyuyup çatlamıstı bellı olmaz o

evet haklısın ama ben adet düzensizliği yaşıyorum 52 günde adet olduğumu biliyorum 29 yaşındayım başıma ilk defa geldi 18 gün sonra adet oldum sanırım kırmızıya dönüştü hayret birşey doktora gidicem iş çıkışı...

Pko varmi

Canım ya ben de hala adet olmadim 45. Güne girdim şiştim şiştim patlıcam hamile de degilim bekarken hep böyle düzensizdi ama evlendikten sonra hep düzenli oluyodum kürtajdan sonra ilk adetim 45 gün oldu sonra 15 sonra 3-4 ay 29-30 günde oldu şimdi olamadım gitti hiç olacak gibi de değilim yarın özele gidicem ama orda da tahlil yok sadece ultrason var bakalım ne dicek doktor kilo aldım baya benim de vermem lazım offf

Ayni durumdayiz ben tarlusal ictim dun bitti olmadim henuz sayiyim bakalim kac olmus benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…