hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

tabbi ilk baş istemiorum havasına girebilir naza çekebilir ama sen kadınlığını kullan adamın yelkenler aşağı iniveriray çok fenayım yaa

En iyisi yatakta yapiyim tv izlerken bir ise yaramaz cilveler uyurken uykusunda beceririm bir guzel

naberr canım nasılsın kıs :))
şimdi tombiştombişin profiline bakıodum en son bugün 18:30 gibi girmiş nası girebilio ki anlamadım sende bak bakim bi

yüce rabbim ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul etsın ve bebek ısteyen herkese tez zamanda saglıklı hamıslık nasıp etsın ınsallah,hayırlı ramazanlar,,

yüce rabbim ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul etsın ve bebek ısteyen herkese tez zamanda saglıklı hamıslık nasıp etsın ınsallah,hayırlı ramazanlar,,

Allah razi olsunn Guzel dileklerin icin .. AMiN INSALLAH.. Bu hayirli ayda hayirli haberler almayi nasip etsin Cumlemize Bebek isteyenlere...

Ama ben napiyim cekiniyrm Kùs degiliz ama pek knsmuyoruz iyice acilmadim daha
derin bi nefes allllll tamammıı sevdiği bi tatlıyı yapp git yanına oturrr laf atmalara başla :)) hafifff cazibelii duruşlar yappp yadaaaa onun yanındayken bi işi yaparken hafiff canın yanmış gibi yap :) hemen atlar zatenn sonra yanına gelince hemen sarıll :))

Bi kac saat sonra yatmaya gittginde yapicam bisiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…