Ay korkuyrm yaa reddedilmektenn
kızz sen parisdemi yaşıyorsunn
ohhh walla ne güzell millet can atıor tatile parise gitmek için sen gelin gittin heee
eşin türk mü canım
tabbi ilk baş istemiorum havasına girebilir naza çekebilir ama sen kadınlığını kullan adamın yelkenler aşağı iniveriray çok fenayım yaa
Evet tatlim paristeyim, evet turk
En iyisi yatakta yapiyim tv izlerken bir ise yaramaz cilveler uyurken uykusunda beceririm bir guzel
ne güzel.. bende bursadayım:97::97: bu sıcakta hiç çekilmioo
Turkiye de yasasam bende keske yaaburasida sogukk
aslen nerelisin kızz eşinle nasıl tanıştınayy bende amma meraklıyım
yüce rabbim ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul etsın ve bebek ısteyen herkese tez zamanda saglıklı hamıslık nasıp etsın ınsallah,hayırlı ramazanlar,,
ramazanda küslük olmass :))
derin bi nefes allllll tamammıı sevdiği bi tatlıyı yapp git yanına oturrr laf atmalara başla :)) hafifff cazibelii duruşlar yappp yadaaaa onun yanındayken bi işi yaparken hafiff canın yanmış gibi yap :) hemen atlar zatenn sonra yanına gelince hemen sarıll :))Ama ben napiyim cekiniyrmKùs degiliz ama pek knsmuyoruz iyice acilmadim daha
derin bi nefes allllll tamammıı sevdiği bi tatlıyı yapp git yanına oturrr laf atmalara başla :)) hafifff cazibelii duruşlar yappp yadaaaa onun yanındayken bi işi yaparken hafiff canın yanmış gibi yap :) hemen atlar zatenn sonra yanına gelince hemen sarıll :))
Selamm hosgeldin canimmm nasilsinnn ?
Ne olsun canim uykumuz yok takiliyoruz bebisler rahat durmuyor sen nasilsin?sanirim halen barisi saglayamadin beceriksiz seni
Dun gece uyumusum yoksa halledicektim meseleyi ama cok ykum geldi napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?