hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

Sagol canim evet tedavi gördüm cok bekletti yaramazlar beni 2 sene kadar
yumurta gelistirici igne ve catlatma ignesi kullandim evet cift yumurta ikizleri bi tane oglusum olacak bi tane kizcem

Allahimm Massallahhh Nazar degmesinn ne guzel bir duygudur yaaa. Saglikli dogurmayi da nasip etsin Rabbim hayirli evlatlar olurlar INSALLAH..

Hayirlisi olsun canim bozma moralini bu ay degilse önümüzdeki ay diycez artik sende sorun varmi yada esinde?

eşimin tahlillerde hareketli sperm sayısı az gbi
ileri hareket %9, yerinde hareket %39
sayı 73milyon
morfolojide normal %34
sorun yok gibi pek

ben de üstten bakılarak muayene oldum
pko falan yok
herşey iyi görünüyor demişti

sorun yok diye biliyoruz anlıcan

Allahimm Massallahhh Nazar degmesinn ne guzel bir duygudur yaaa. Saglikli dogurmayi da nasip etsin Rabbim hayirli evlatlar olurlar INSALLAH..

Sagol canim darisi basiniza insallah Allah önce saglikli ve hayirli versin insallah

kiz sorun yokya sizde daha ne takiyon kafani yazdigimi görmedin sanirim 2 sene tedavi oldum diyorum sana
esine bol bol ananas suyu icir spermleri acaip canli ve hizli yapiyor

kiz sorun yokya sizde daha ne takiyon kafani yazdigimi görmedin sanirim 2 sene tedavi oldum diyorum sana
esine bol bol ananas suyu icir spermleri acaip canli ve hizli yapiyor

keçiboynuzu kürüne başladım dün
bakalım öbür ay etkisini görürürüz
zaten diğer ay da olmazsa saldım çayıra mevlam kayıra
insan çok bozuluyo ya olmayınca
ama iyi tarafı en azından gecikmedi gününden erken geldi de ümitlendirmedi beni daha fazla :2:

Sen yat kalk dua et haline ben hic adet olmuyordum hap kullaniyordum sürekli onunicin en azindan sanslisin bakarsin kür iyi gelir yada kafani takma kendi gelsin bebis

Sen yat kalk dua et haline ben hic adet olmuyordum hap kullaniyordum sürekli onunicin en azindan sanslisin bakarsin kür iyi gelir yada kafani takma kendi gelsin bebis

2 aydır böyleyim takıntı oldu heralde
ilk 3 ay geçtiğini bile bilmiyodum adetimin ne rahattım
ama dediğin doğru elbette
çok şükür

naberr canım nasılsın kıs :))
şimdi tombiştombişin profiline bakıodum en son bugün 18:30 gibi girmiş nası girebilio ki anlamadım sende bak bakim bi

iyidir tatlım akşam eşim geldi erken çıktım
o nasıl hale aynı üyelikten girebilio anlamadım onun üyeliğini kazen iptal etmemişmiydi :26:
bak dedi dersin farklı bi üyelik açar ve aramıza girer o

Aslen kapadokyaliyim tatlim ama ankarada buyudum.. Aileler vesile oldu ama ayni memleketteniz taniyorduk ztn

anladım tatlım allahım yuvanızda neşeyi bereketi ve çocuk sesini esirgemesinnn hiçç

yüce rabbim ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul etsın ve bebek ısteyen herkese tez zamanda saglıklı hamıslık nasıp etsın ınsallah,hayırlı ramazanlar,,

aminnn tatlımmm sanada hayırlı ramazanlar

Sagol canim evet tedavi gördüm cok bekletti yaramazlar beni 2 sene kadar
yumurta gelistirici igne ve catlatma ignesi kullandim evet cift yumurta ikizleri bi tane oglusum olacak bi tane kizcem

ayyy yerim ben onları yaa allahım ne güzel bi duygudur
allahım iki mutluluğuda bi anda tattırıcak hem oğlan hem kız hevesini alıcann inş doğumunda bi solukta oluverir tatlım
allah yardımcın olsun

iyi o zaman
tam şu an öğrendiğim yeni bir haberim var size
regl olduuummm şimdiii

üzülme canımm hem daha 3 aydır deniyomuşsun çabuk sabırsızlanmaya başlamışsın elbet olucak çok şükür sağlıklıyız

biz ne yapak 2 yıl olucakk yakında

Allahım oruç tutan herkese sabır versin gece sahura kalktım tek başıma açtım tv saatlerce ağladım hepimiz için dua ettim kızlarr

biliyorum inanıyorum allahım kimsenn dileğini çevirmiycekk

selam kızlar yok mu yinr kimseciklerrr akşam giremedim eşim çoookkkk hastaydııı ilk sahurumu hastane de yaptım herkese hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…