slm kizlar bende dun gece son hapimi aldm bitti, hamile kalmayi dusunuyorm bakalim nasil olcak hiçte cesaretim yok ama kapattim gozumu girdim bi yola Allahim hayirlisa nasip etsin bana insallah sizlerede ole hayirlisiysa olsn
nasılsınızz benim bugün kırmızlar geldiiiii ramazanımı kutlamaya sanırım((
nasılsınızz benim bugün kırmızlar geldiiiii ramazanımı kutlamaya sanırım((
slm kader arkadaşlarım
küçük bir tatilden sonra buradayım gene ösledim sizleri
slm kader arkadaşlarım
küçük bir tatilden sonra buradayım gene ösledim sizleri
as tatlım hoşgeldinn neler yaptın bayadır yoktun
hb canım tatil yaptim 8 gün kadar eşimle beraber her an dip dibeydik malum çok çalışmamız lazım
gerçi hala hastalanmadım o ayrı konu :26:
ama artık usandım galiba doktora gitmekten böle gitcek ramazan bitene kadar sonra gene başlarım galiba
sen neler yapyon kısır deme canım çekti bizde 2 saat önce döndük evde bi damla yemek yok dolap tam takır kuru bakıreşimde bende öle bakıoz o tv daldı ben pc yemek yollasın birileiri nolurr
ahh tatlım bende dün döndüm eve yazlıktaydım ev nasıl pislenmiş sorma heryer toz kir olmuş dediğin gibi dolap boşşş bende yapıcaktım kısır ama malzemelerim yokk
benmde yumurtlama günüme 1 2 gün kaldı yarın öbür gün büyük ihtimal tam gaz çalışıoruz
senn adet baya geçmiş yaw yaptın mı bidaha test olur muydu hiç böyle geciktiği
yok ben burdayım
hoşgeldin nasılsın
bende tek bulgur var geri kalan malzemeler yok az peynir yedim
evet baya geçti kör olası 2 test yaptım biri negatif az ikinci çizgi vardı sonra 2 yaptım negatif alişverişe gidince gene alcam bakalım ne olcak valla eczaneleri zengin etcem bu gidişle
yok geçikme olmuyodu ama ay ne bilim hayırlısı artık
sana iyi çalışmalar canım inşallah bu ay olur gelir bebişin
Selam güzeller ben geldim Nbr snizz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?