hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

menü belli de umarım yapacak enerjiyi bulurum
yoksa ilk iftar yemeğimizi sadece nohutla yapıcaz

morelim bozuk biraz bende ilk iftarda yanlızımmm
geçen hafta yazlıktaydık eşimin işler biriktiii

12 de gelioo geldiğimizden beri bu akşamda 11de gelicekmiş

püfffff

bende şöyle yapıyorum mercimekleri haşlıyorum onunla beraber de bi patetes sonra blendrdan geçiriyorum ....tencereme biraz tereyağı koyuyorum ( isteğe göre zeytin yağıyıyla karıştırabilirsin daha lezzetli oluyo ) soğanı hafif pebeleşinceye kadar kavuruyorum bu arada soğanı da rendeden geçiriyorum baharatlarla birlikte biraz daha kavrulmasını bekleyip salça katıyorum ama çok değil tadını değiştiriyoo sonra blendrdan geçmiş patates ve mercimeklerimi ekleyip biraz daha suyunu eklemeden bekletiyorum ocakta en son kaynamış su ekliyorum ama çok değil mercimeğe göre ayarla mercimekte haşlandığı için 20 dk sonra kapatıyorum pişiyo hemen bu arada tencerede yapıyorum
Sogani dogruyrm yagda biraz ceviriyorum sonra uzerine cok az salca ustunede mercimekleri biraz karistirip tuzunu suyunu ekliyrm psiyolar havuclu patateslide yapiyrm kùp kùp dograyi ekliyrm ama su siralar yapmadim psince blendrdan geciryrm

Yok hic denemedim ilac kullaninca normal birakinca yine duzensiz. bende kullanmiyrm artik bebek dusunuyrz ya olmazsa bi kac ay tedaviye basliycam artik

eğerki bebek düşünüyorsanız tedaviye en kısa sürede başlayın bende de düzensilikler vardı en son yumurtalarım büyüyüp çatlamamya başladı sonra daha zor oluyor düzene sokmak ve yumurtaları çatlar hale getirmek umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsınız.

valla bi mercimek çorbası için bu kadar uğraşamam
ki zaten kolay olduğu için tercih ediyorum
üşengeç miyim neyim

tek yemekten nefret ederim
işi ne eşinin
baya yoğun anlaşılan
sen çalışıyo musun?

ben çalışmıorumm tatlım
eşimin reklam ajansı var reklam işi yapıyo kendi işi olunca böyle oluo çoğu zaman hafta sonu bile çalışıoo
bende sıkıldım artık yanlızlıktan
o yüzden bi an önce bebiş istiorumm

Bide bunu deniycem bakalim nasil olcak merci cnm

netten araştır soğan kürü diye ben yaptım 2 defa ama şükür bişi olmadı yani kahverengi aıntı falan gelmedi akıntıda olmadı boşuna yapmış gibi bişi oldum eğer kistin flan varsa temizliyo ve kahverengi akıntı şeklinde oluyo ordan anlarsın
Yok hic denemedim ilac kullaninca normal birakinca yine duzensiz. bende kullanmiyrm artik bebek dusunuyrz ya olmazsa bi kac ay tedaviye basliycam artik

ben çalışıyorum aslında ama şimdi tatil
çalışmaya alışınca çok sıkılıyorum evde
utanmasam adamı da hiç göndermicem işe dibime oturtucam

ooo hayatta bu kadar uğraşmam bütün malzemeleri haşlarım blendrdan geçirim tuzunu ve bi parça tereyağı atarım olur biter

Tsk ederimm.. INS ztn duzelicegni umut etmiyrm ben 7 senedir pko ile savasiyorm Allah'Im bilir O nun verdigi bir hastalik bununla yasamayi ogrendim.. Ama isyan etmedim hic..

hoşgeldin canım aramıza

alemsiniz kızlar toplasan 20 dk zamanı mı almıyo valla mercimekler haşlanana kadar ben zaten diğerlerini hazır ediyorum üşenme yappp yesin erkekin :)
valla bi mercimek çorbası için bu kadar uğraşamam
ki zaten kolay olduğu için tercih ediyorum
üşengeç miyim neyim

ooo hayatta bu kadar uğraşmam bütün malzemeleri haşlarım blendrdan geçirim tuzunu ve bi parça tereyağı atarım olur biter

Cok duydm sogan kùrùnù ama denemedim.. hic birseye guvenim kalmadiki bol spor yapiyrm hemde bi 7 kilo fazlam var onlari vermem lazim. Zayiflamaninda faydasi varmis duzensizlige abur cubur yemiyrm hic hele kola biraktim tumden hafta 1 kez cikolata yiyrm oda yarim ama sabirliyim yaa eskiden nasil cnm cekerdi simdi aklima bile gelmiyor.. Hic birseyde hevesim kalmadi aslinda

ben çalışıyorum aslında ama şimdi tatil
çalışmaya alışınca çok sıkılıyorum evde
utanmasam adamı da hiç göndermicem işe dibime oturtucam

bende çalışmak istiorum ama çocuk düşündüğüm için evdeyim şu anda

walla benm ki evde fazla olmadığında evde bulduğumda adamı rahat bırakmıorum

çok neşeli bi yapıp vardırr
meselaa dansözlük yaparım kocişime

dansöz kostümüm varrr çok manyağım ben yaaa

kesinlikle işe yrıyor soğan kürü
en azından adeti düzene sokuyor
mutlaka yap

oy maşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…