hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

Selam kızlar bi şey sormak istiyorum size yaklaşık 1 ay önce gebelik testi yapmıştım adetten önce 2 dk bekledim sonra koymuştm banyodaki dolaba sonra adetim geçikti 5 gün ve normal adet gibi olmadım dün banyoda testi gördüm bi de baktım 2. çizgi silik daha öncede testleri hemen atmaz koyardım bi yere ama çizgi olmazdı hiç acaba hamilemiyim

mrb cnm geçmiş olsun inş en kısa zamanda hamile kalırsın. ilişki sonrası hemen kalkmassan iyi olur spermler akmaz belinin altına yastık kolaysan spermler içeri daha çabuk gider buda hamile kalma şansını artırır çin takvimine ben pek inanmıorum ama etrafımdaki çoğu kişinin doğru çıktı

iyi akşamlar cnm ya ben kaç gündür giremedim topiğe tombiş gerçekten erkekmiymiş

iyi akşamlar cnm sorma ya tombiş erkekmiydi tam olarak belli değil ama dedikleri hepsi yalanmış bide karakız vardı tombişe sataşan meğerse oda tombişmiş kesin aklıyla zoru vardı böyle birşey yaptı site yöneticisi ıp adresinden bulmuş bizde saf gibi herşeyimizi anlattık ona

mrb tatlım hoşgeldin gebelik testleri 10 dkdan sonra doğru sonuç vermiyo die biliorum cnm ama üstünede görmüş olabilirsin istersen bi test daha yap kafandaki soru işaretlerini atmış olursun inş hamilesindir

bende yorgunum bütün gün temizlik yaptım ramazana girmeden yapayım dedim oruçlu yapılmaz diye

ay ay sorma benmde ev mahvolmuş 10 gün yoktum heryer toz bende yarın başlıycam artık cnm ramazanada birşey kalmadı allah hepimize kolaylık versin

evet gerçekten çok safmışız bence dengesizliğinden yapmış neyseki farketmişler yoksa bizi daha uyutacaktı insanlara güvenilmiyo artık o yüzden çok özelimize girmemek lazım diye düşünüyorum

canım genellikle belli bi süreden sonra geçerliliğini yitiriyo testler...ama adetinde gecikmiş 5 gün..testi yinele..ve inş.hamilesin..şimdiden tebrikler

evet gerçekten çok safmışız bence dengesizliğinden yapmış neyseki farketmişler yoksa bizi daha uyutacaktı insanlara güvenilmiyo artık o yüzden çok özelimize girmemek lazım diye düşünüyorum

heleki sanal ortamda hiç güven yok cnm o yüzden kendime topic açtım tombişede acayip sinir oldum bi insan nie böyle şeyler yapar anlamış değilim

evt herkes bayan diye düşünüp mahremimizi anlatıyoz..ama çıkıyo böle çürük yumurtalar..bilemiyoruz ...hangi akılla ne amaçla yalan sölüyolar bunu da anlıyor değilim..bence haklısın zeynep çok özele girmemek gerekiyo..

tatlım adet oldun mu yoksa olmadın mı anlayamadım

bu bahsettiğiniz tombiş
tombistombis mi yoksa?

canım genellikle belli bi süreden sonra geçerliliğini yitiriyo testler...ama adetinde gecikmiş 5 gün..testi yinele..ve inş.hamilesin..şimdiden tebrikler
uff yarın pazar anca pazartesi günü çok garip hissediyorum kendimi ya sanki hazır değilmişim gibi geliyo daha sanki ona iyi annelik yapamıcakmışım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…