kızlar hoşgeldinizzz
hoşbuldum cnm nasılsın
merhaba hoşbuldukkızlar hoşgeldinizzz
iyiyim tatlım yazlıktan eve transfer ettikevi toplamaya çalışıorum yorucu bigündü sen nasılsın tatlım
arkadaşlar bende mıyom vardı bılmıyordum hamıle kalmak için denemeler yaptık. neyse mıyomun oldugunu ögrendık hemen amelyata girdım aldırdım nısan ayında amalıyat bıttı bu ekım ayına kadar korunmak şartmış neyse ekım ayında bebek yapmak istıyorum faka ben birşeyler duydum dogrumu ?? ılışkı sonrası hemen kalkmıycakmısız yok yastık falan konulacakmış belımıze bunlar dogrumu ??? bir sorum daha var bu çin testı cınsıyet için bu dogrumu yoksa yalanmı ? varmı böyle deneyen arkadaşlar
iyi akşamlar cnm ya ben kaç gündür giremedim topiğe tombiş gerçekten erkekmiymiş
Selam kızlar bi şey sormak istiyorum size yaklaşık 1 ay önce gebelik testi yapmıştım adetten önce 2 dk bekledim sonra koymuştm banyodaki dolaba sonra adetim geçikti 5 gün ve normal adet gibi olmadım dün banyoda testi gördüm bi de baktım 2. çizgi silik daha öncede testleri hemen atmaz koyardım bi yere ama çizgi olmazdı hiç acaba hamilemiyim
bende yorgunum bütün gün temizlik yaptım ramazana girmeden yapayım dedim oruçlu yapılmaz diye
saol tatlım... kafama takıldı bi sorayım bakayım doktora
bu arada ne öğretmenisin tatlım merak ettim
merhaba hoşbulduk
iyi akşamlar cnm sorma ya tombiş erkekmiydi tam olarak belli değil ama dedikleri hepsi yalanmış bide karakız vardı tombişe sataşan meğerse oda tombişmiş kesin aklıyla zoru vardı böyle birşey yaptı site yöneticisi ıp adresinden bulmuş bizde saf gibi herşeyimizi anlattık ona
Selam kızlar bi şey sormak istiyorum size yaklaşık 1 ay önce gebelik testi yapmıştım adetten önce 2 dk bekledim sonra koymuştm banyodaki dolaba sonra adetim geçikti 5 gün ve normal adet gibi olmadım dün banyoda testi gördüm bi de baktım 2. çizgi silik daha öncede testleri hemen atmaz koyardım bi yere ama çizgi olmazdı hiç acaba hamilemiyim
evet gerçekten çok safmışız bence dengesizliğinden yapmış neyseki farketmişler yoksa bizi daha uyutacaktı insanlara güvenilmiyo artık o yüzden çok özelimize girmemek lazım diye düşünüyorum
ay ay sorma benmde ev mahvolmuş 10 gün yoktum heryer toz bende yarın başlıycam artık cnm ramazanada birşey kalmadı allah hepimize kolaylık versin
evet gerçekten çok safmışız bence dengesizliğinden yapmış neyseki farketmişler yoksa bizi daha uyutacaktı insanlara güvenilmiyo artık o yüzden çok özelimize girmemek lazım diye düşünüyorum
evt herkes bayan diye düşünüp mahremimizi anlatıyoz..ama çıkıyo böle çürük yumurtalar..bilemiyoruz ...hangi akılla ne amaçla yalan sölüyolar bunu da anlıyor değilim..bence haklısın zeynep çok özele girmemek gerekiyo..
uff yarın pazar anca pazartesi günü çok garip hissediyorum kendimi ya sanki hazır değilmişim gibi geliyo daha sanki ona iyi annelik yapamıcakmışım gibicanım genellikle belli bi süreden sonra geçerliliğini yitiriyo testler...ama adetinde gecikmiş 5 gün..testi yinele..ve inş.hamilesin..şimdiden tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?