hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

yüklemek istersen bakarız şekerim... napayım canım ya başım çok kötü ağrıyo dolnaıp duruyrm evde

kıyamam... bende tutamadım bügün oruç alttan muayene oldum orucu bozuyormuş hiç tutmayayım bari dedim kazalarım artık

yumurtama baktırmak için canım kaç mm olmuş onu öğrenicektim meğerse çatlamış benm yumoş
bide rahim ağzında yara oluşmuş tabi

slm,

Ne güzel yumurtan çatlamış. İnş tutunur annesine...

Bende de yara var dedi bi dr. Kendi dr gittim önemli bişey değil dedi. Doğum zamanı normal doğum ile düzelir dedi. Belki seninde öyledir canım...

slm cnm hoşgeldin

inş tatlım çok sağol yarayı baya araştırdım korkulcak birşey değilmiş inş öyledir sen hamilemisin

yumurtam akşam çatlamış bizde ilişkide bulunduk bakalım çok nefesliyim

Hoş buldum canım... Değilim inş yakın zamanda olurum...

Bende çok korkmuştum dr ilk söylediğinde ama kendi dr gittim. O korkulacak bişey değil dedi..

Hatta o arada baktı ki iki tane yumurtam olmuş... Biri 22 mm diğeri 20 mm Belli olmaz belki iki tane yumurtlarsın dedi... İnş bitanei tutar...

İnş sende tutturusun canım....

inş canım yaa regl ne zaman peki

En son 10 temmuzda olmuştum. Ama bu durumda geç yumurtlamışım... yani tahmini 14-15 Ağustos olacak bat...

benmkide 19 die biliodum ama dün yumurtladığıma göre benmde 15 16 ya gelio battaşız kız beaber sayıcaz anlaşılan sen ne zaman gittin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…