hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

Almanyada teyzem dayim halam var ama senin dedigin yeri bilmiyrm :26: kolnde teyzem nurnbergde dayim var sanirim uzak oralara senin oturdugun yer

Canim iyiyim bende sen hamissin dimiiii bencee sacli bi bebisin olcak

şimdilik bi gelişme yok benm rahimdeki yara dışında doktora gittim rahimde yara varmış bide benm yumoşlar akşam çatlamış bizde faaliyetteydik
Ohhhhh insallahhh tutar valla canimmm mubarek gunlerin yüzü suyu hürmetineeee bu arada bendede vardi bi dondurma islemi birde yakma islemi yapiolar dondurma islemi peek iyi deilmis ama yakma islemi iyiymis bende yaktirdim 4 sene oluo bi daha tekrarlamadi seninkinin durumu nasilmis bisi yaptilarmi

Canim iyiyim bende sen hamissin dimiiii bencee sacli bi bebisin olcak

evet canim hamileyim cok sükür darisi basiniza tez zamanda insallahdoktora gidicem ama cok yaniyo yesemde ayni
yemesemde kaynar su var sanki icimde

bebişleri desek daha doğru olur ikizleri alUCAKMIŞŞ

sizinde olsun insallah canim ikiz ücüz ALLAH sizede versin

inşş canımm inşş

walla doktor ufak bi yara var dedi
eğer bu ay hamile kalırsam doğumda gidiomuş kendiliğinden
yok bu ay hamile kalmasam yakıcaklar galiba nasıl ağrılı oluyomu:44:

Ee tabiii biraz oluo :)) yakmadan sonra iliski yasak banyonu bile ayakta yapiosun banyo yaparken oturmak yasak sonra boleee yanik et kokusu gelio o anda. :)))

Amaninnnnnnnnnnn bu en guzel haber olsa gerekkk merak ettim simdi tüp bebekmi yoksam dogal mi yoksam klomenlimi :))))) hangisiiiiii senin mideninn yanmasida dogal bence :))

Sanirim dogal ama ne yapicam bilmiyorum süt felan iciyorum ama fayda etmiyor
benim yumurtalarim tembeldi yumurta gelistirici igne ve catlatma ignesi kullandim 2 seneye yakin tedavi gördüm bende yaptigim igenenin haddi hesabi sayisi yoktur sanirim cok sükr rabbim ol deyince oluyor 3 senelik evliyim zaten size diyebiölecegim tek sey sabirli olun

evet canim hamileyim cok sükür darisi basiniza tez zamanda insallahdoktora gidicem ama cok yaniyo yesemde ayni
yemesemde kaynar su var sanki icimde

sizinde olsun insallah canim ikiz ücüz ALLAH sizede versin

Canim eczaneye sorda hic yan etkisi olmayan bir ilac var yanmayi hwmen kesio sirf deniz yosunundan yapiliomus adi gaviskon ilacin mentollu bi surup tadi öyle yanii ben hamileyken cok kullanmiştimm

Canim eczaneye sorda hic yan etkisi olmayan bir ilac var yanmayi hwmen kesio sirf deniz yosunundan yapiliomus adi gaviskon ilacin mentollu bi surup tadi öyle yanii ben hamileyken cok kullanmiştimm

Almak sorun degil canim burda vermiyor eczane recetesiz doktora yazdirmam sart illlki gerci randevum 18.de ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…