bitmez oo günler ben çalışma günlerini bekle bekle mahvolmuştum şimdide çalışmalar bitti finalleri beklioruz hayatımız beklemekle geçicek galiba
Hosbulduk bebemm nevar ne yok napiosunuz bakimmmmmhoşgeldin bebişimm
Hb canimmm bende iyiyim iste nettin kis arayi buldunmuuu kocişinleHg canimm iyiz sen nasilsinn
Almanyada teyzem dayim halam var ama senin dedigin yeri bilmiyrm :26: kolnde teyzem nurnbergde dayim var sanirim uzak oralara senin oturdugun yer
Hosbulduk bebemm nevar ne yok napiosunuz bakimmmmm
hemen umutsuz olma kiz ALLAH büyük hic beklemedigin anda oluverir
ahh canim yakin olsanda versem sana beraber bakardik vallaben dortmund dayim canim
Insallah bigün oda olur yeterki umut olsun canim en önemlisi o bence
selam canim iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin?? ya kizlar acaip midem yaniyor
Canim iyiyim bende sen hamissin dimiiii bencee sacli bi bebisin olcak
Ohhhhh insallahhh tutar valla canimmm mubarek gunlerin yüzü suyu hürmetineeee bu arada bendede vardi bi dondurma islemi birde yakma islemi yapiolar dondurma islemi peek iyi deilmis ama yakma islemi iyiymis bende yaktirdim 4 sene oluo bi daha tekrarlamadi seninkinin durumu nasilmis bisi yaptilarmişimdilik bi gelişme yok benm rahimdeki yara dışında doktora gittim rahimde yara varmış bide benm yumoşlar akşam çatlamış bizde faaliyetteydik
Amaninnnnnnnnnnn bu en guzel haber olsa gerekkk merak ettim simdi tüp bebekmi yoksam dogal mi yoksam klomenlimi :))))) hangisiiiiii senin mideninn yanmasida dogal bence :))bebişleri desek daha doğru olur ikizleri alUCAKMIŞŞ
Canim iyiyim bende sen hamissin dimiiii bencee sacli bi bebisin olcak
bebişleri desek daha doğru olur ikizleri alUCAKMIŞŞ
Ohhhhh insallahhh tutar valla canimmm mubarek gunlerin yüzü suyu hürmetineeee bu arada bendede vardi bi dondurma islemi birde yakma islemi yapiolar dondurma islemi peek iyi deilmis ama yakma islemi iyiymis bende yaktirdim 4 sene oluo bi daha tekrarlamadi seninkinin durumu nasilmis bisi yaptilarmi
Amaninnnnnnnnnnn bu en guzel haber olsa gerekkk merak ettim simdi tüp bebekmi yoksam dogal mi yoksam klomenlimi :))))) hangisiiiiii senin mideninn yanmasida dogal bence :))
evet canim hamileyim cok sükür darisi basiniza tez zamanda insallahdoktora gidicem ama cok yaniyo yesemde ayni
yemesemde kaynar su var sanki icimde
sizinde olsun insallah canim ikiz ücüz ALLAH sizede versin
Ee tabiii biraz oluo :)) yakmadan sonra iliski yasak banyonu bile ayakta yapiosun banyo yaparken oturmak yasak sonra boleee yanik et kokusu gelio o anda. :)))
Canim eczaneye sorda hic yan etkisi olmayan bir ilac var yanmayi hwmen kesio sirf deniz yosunundan yapiliomus adi gaviskon ilacin mentollu bi surup tadi öyle yanii ben hamileyken cok kullanmiştimm
hmm hem iyi hem kötüymüş yaw:))Almak sorun degil canim burda vermiyor eczane recetesiz doktora yazdirmam sart illlki gerci randevum 18.de ama bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?