hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

Tsk ederim tatlim,hastaydim yattim belimden kalkamadim valla bilmiyorum olma ihtimali dusuk, migdem eksiyo sanki dayak yemis gibi her yeirm agriyo yaaa :44: Sen nasilsin cnm ?

iyiyim tatlım bende doktora gittim bugün dün akşam yumurtam çatlamış

ohh yeni ev yeni eşyalar güle güle oturun canım allah ağzınızın tadını hiç bozmasın
onlara eşya bakması ne zaman zevklidir minicik minicik

amin inşallah
mümkünse tek olsun ama

Allah bilir orasini canim insallah rabbim cok bekletmez

sagol canim zevkli ama yoruyo iste insani Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin insallah bebisler versin sizlere bu arada evin cok sik güle güle otur

Ruzgargulu_; 10 gün ciddi bir geç kalma bence de test yap merak etmiyor musun kızzz:84::84::84:

Ediyorum cnm ama tatildeydim iliski olmadi geleli de 3 hafta oldu yani 3 haftada belirti olmaz onu diyorum.. hemde pko var aydan aya duzenli degil regl lerim hic umudum yok

beniim de 5 gün geçti arkadaşlarım test alıp gelmişler eve hadi yapalım diye negatif çıkınca benden çok üzüldüler valla

Biricigim bebegin birini bana ver de seviyim olmaz mi Sen almanyanin neresindensin ?

Allah bilir orasini canim insallah rabbim cok bekletmez

sagol canim zevkli ama yoruyo iste insani Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin insallah bebisler versin sizlere bu arada evin cok sik güle güle otur

saol canımm aminn birimizden biri bebiş haberi versede kutlasak yaw

valla ben bir dahaki aya kadar beklicemşuanda hastarım günler geçsene çalışmalr başlasa

bitmez oo günler ben çalışma günlerini bekle bekle mahvolmuştum şimdide çalışmalar bitti finalleri beklioruz hayatımız beklemekle geçicek galiba

Ediyorum cnm ama tatildeydim iliski olmadi geleli de 3 hafta oldu yani 3 haftada belirti olmaz onu diyorum.. hemde pko var aydan aya duzenli degil regl lerim hic umudum yok

hemen umutsuz olma kiz ALLAH büyük hic beklemedigin anda oluverir

Biricigim bebegin birini bana ver de seviyim olmaz mi Sen almanyanin neresindensin ?

ahh canim yakin olsanda versem sana beraber bakardik vallaben dortmund dayim canim

saol canımm aminn birimizden biri bebiş haberi versede kutlasak yaw

Insallah bigün oda olur yeterki umut olsun canim en önemlisi o bence

İyisinizdir insallahhh

selam canim iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin?? ya kizlar acaip midem yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…