kızlarr evimi çektim koydumm
ee ben de karnımda ikiz taşısam yorulurdum heralde
isinden geleli 3 hafta oldu izindeydim esim burdaydi3 haftada da hamilelik belirtisi olmaz sanirim
insallah sanada nasip olur bitanem
valla bence olabilir pekala
evde testin varsa yapsana
Tsk ederim tatlim,hastaydim yattim belimden kalkamadim valla bilmiyorum olma ihtimali dusuk, migdem eksiyo sanki dayak yemis gibi her yeirm agriyo yaaa :44: Sen nasilsin cnm ?
Sagol teyzesi ALLAH sanada olmayan herkesede nasip etsin insallah
evet evimiz kücük canim bebislerin odasi yoktu bu ay tasincaz kismetse bebek odasini aldik bugün bez aldim iste yorganlarini felan aldik
tek eve gecicez tabi yeni eve yeni esya alincak bu evdekileri burda birakiyoruz daha ev icin bakmadik esya bebeklerin hazir sayilir
Test yok yarin alir yaparim belki
Ruzgargulu_; 10 gün ciddi bir geç kalma bence de test yap merak etmiyor musun kızzz:84::84::84:
amin inşallah
mümkünse tek olsun ama
iyiyim tatlım bende doktora gittim bugün dün akşam yumurtam çatlamış
ohh yeni ev yeni eşyalar güle güle oturun canım allah ağzınızın tadını hiç bozmasın
onlara eşya bakması ne zaman zevklidir minicik minicik
Ruzgargulu_; 10 gün ciddi bir geç kalma bence de test yap merak etmiyor musun kızzz:84::84::84:
Allah bilir orasini canim insallah rabbim cok bekletmez
sagol canim zevkli ama yoruyo iste insani Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin insallah bebisler versin sizlere bu arada evin cok sik güle güle otur
beniim de 5 gün geçti arkadaşlarım test alıp gelmişler eve hadi yapalım diye negatif çıkınca benden çok üzüldüler valla
saol canımm aminn birimizden biri bebiş haberi versede kutlasak yaw
valla ben bir dahaki aya kadar beklicemşuanda hastarım günler geçsene çalışmalr başlasa
Ediyorum cnm ama tatildeydim iliski olmadi geleli de 3 hafta oldu yani 3 haftada belirti olmaz onu diyorum.. hemde pko var aydan aya duzenli degil regl lerim hic umudum yok
Biricigim bebegin birini bana ver de seviyim olmaz miSen almanyanin neresindensin ?
saol canımm aminn birimizden biri bebiş haberi versede kutlasak yaw
İyisinizdir insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?