hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

selam hoşgeldin tatlımm iyidir sen nasılsın bebişlerimiznasıl kız kaç haftalıksın sen doğum ne zamn

Hosbulduk canim yorgunluk disinda iyiyiz alisverise ciktik yine yoruldum
ticker imda yaziyor canim 27 haftalik olduk erken olma ihtimalini düsünürsek ki simdi bile kavga ediyolar icerde ikisi
cok zamanimiz yok ay ortasi evi tasiyoruz iste off cok isimiz var

Hosgeldin canim bende yaeni geldim cok sükür iyi sayiliriz senden naber?

Hb cnm Allah iyilik versin.. Bende butun gun hasta yatiyodum ymek fln yapmadim dunden kalanlari yicez salata cacik yaptim bitek iftara 15 dk var onu bekliyorum.. Belim ve kasiklarim cok agriyo

selam kızlar ben de geldim
iftardan sonra biraz yürüyüşe çıktık
madem hamile kalamadım 2-3 kilo verip hamile kalsam daha iyi olur

canımsın ya ne güzel birşey yirim ben onları yaa

allahım nazarlardan korusun sizi

evinimi değiştiriyosun tatlım

Hb cnm Allah iyilik versin.. Bende butun gun hasta yatiyodum ymek fln yapmadim dunden kalanlari yicez salata cacik yaptim bitek iftara 15 dk var onu bekliyorum.. Belim ve kasiklarim cok agriyo

Gecmis olsun canim hayirdir ne oldu sana böyle?regli felan mi olacan yoksa iyi en azindan yemegin varmis canim bende bugün yattim gerci

hosgeldin ohh iyi yapmissin canim bizde ciktikta yoruldum aman

Ben geldimm nasilsiniz kizlar ?

hoşgeldin canım yoktun bugün merak ettim kız

geçmiş olsun tatlımm niye ağrıo acaba kız yoksa hamile misin

selam canm hoşgeldin off aslında benmde vermem lazım 60 kiloyum 55 olsam süper olacak

ben de senelerce 49-52 arasında oldum hep
bu sene ilk kez 53.5 falan oldum kıyafetler dar gelmeye başladı
bebekten önce zayıflasam nasıl sa gene alıcam dimi

Tsk ederim tatlim,hastaydim yattim belimden kalkamadim valla bilmiyorum olma ihtimali dusuk, migdem eksiyo sanki dayak yemis gibi her yeirm agriyo yaaa :44: Sen nasilsin cnm ?

canımsın ya ne güzel birşey yirim ben onları yaa

allahım nazarlardan korusun sizi

evinimi değiştiriyosun tatlım

Sagol teyzesi ALLAH sanada olmayan herkesede nasip etsin insallah
evet evimiz kücük canim bebislerin odasi yoktu bu ay tasincaz kismetse bebek odasini aldik bugün bez aldim iste yorganlarini felan aldik
tek eve gecicez tabi yeni eve yeni esya alincak bu evdekileri burda birakiyoruz daha ev icin bakmadik esya bebeklerin hazir sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…