hoşgeldin canım çok geçmiş olsunn hadi okuda gel
daha yeni girdim canım nete koşuşturmaktan eşim dün yne rahatsızlandı bütün gün hastanedeydik taş düşürüyo demiştim ya malesef taş düşmüyo yarın ameliyatla alcaklar off çok yoğundu bugün ondan giremedim siz neler yaptınız geçmişi okudumda baya muhabbet dönmüş
2 yıl olucak tatlım sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın
allah şifalar versin canım ya
bizde hep aynı işte bi gelişme yok tatlım
tam 1 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım
bu ay düşünmeye başladık ben de hemen olcakmış gibi kaptırdım kendimi,bir de ortalama 28 günde bir oluyom diye 12-14- ve 16 . gün ilişki oldu,ama ben bu ay 27. gün regl oldum,27-14=13. gün mü ilişki olması gerekliydiki?off offfff hayırlısı:)
tam 1 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım
bu ay düşünmeye başladık ben de hemen olcakmış gibi kaptırdım kendimi,bir de ortalama 28 günde bir oluyom diye 12-14- ve 16 . gün ilişki oldu,ama ben bu ay 27. gün regl oldum,27-14=13. gün mü ilişki olması gerekliydiki?off offfff hayırlısı:)
saol canım ya moralim bozuldu gerçi ama yapcak bişi de yokkevinin resimlerine baktım güle güle otur güzelim allah mutluluğunzu eksik etmesin inş bol çocuklu bir ev olur
hiççç üzülme bak dedi dersin adetlerin düzenliymiş 2 3 aya hamile kalırsın sen
eşinede keçiboynuzu pekmezi ve fındık ceviz falan yedir arada
ben bu ay yedirdim bakalım
amin canımm benmm... sende üzülme olcağı varmış hem korkulcak birşey yok kolay bi operayon olur tez zamanda iyi olur inş
bende 28 günde bir oluyorum bazen bir gün önce olduğum oluyo siz o günler içinde ilişkide bulunduysaanız sorun olmaz
ama benimkide düzenli şimdiye kadar iç bozulmadıda düzenii 6 aydır olmuyooo
iyi o zaman
sen kaç yaşındasın?1 yıl denedikten sonra mı dr a gittin?
bi kadının adetleri düzenliyken o ay hamile kalma şansı %25 hemen bat diye olucak birşey değil zaten ama sorun yapmayın olur
yeni evliyken adet düzensizliği vardı 2 ayda bi oluodum o yüzden 1.5 sene olmadı doktora gittim o ay hamile
baktın 2 3 ay olmuyo yumurta takibi yaptırırsın ilaçsız hemen kalırsın ben bile kaldıysam 2 ayda bi adet görmeme rahmen...
6 ayda olmaması bi problem olduğu anlamına gelmez canım benm
29 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim 6 aydır deniyoruz ama olmadı tabi bakalım bu ay nolcak son 5 günüm ...doktora gittim 1 yıl olmuyorsa öyle tedavi dedi ultrasonla baktı bişi yok dedi postaladı
benim de ultrasonda bişey çıkmadı temiz dedi ,hayırlısı inş...
bir de hakkaten biz ne kadar denesek de Rabbim ne zaman verirse o zaman oluyor:)
hayırlısı ne zamansa rabbim ozaman ver diyorum ama yinede her ay olmadığını görünce sinirlerim zıplıyo
benim kilo vermem lazım fazla kilolarım var baya hamile kalırsam beni en çok düşündüren kilolar
benim kilo vermem lazım fazla kilolarım var baya hamile kalırsam beni en çok düşündüren kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?