hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

sahuru yanlız yapacağım eşim ilaç kullandığı için tutamıorum ne yapsam kendime acaba

canımda birşey istemiyo ama zorlanırım yemesem

sahuru yanlız yapacağım eşim ilaç kullandığı için tutamıorum ne yapsam kendime acaba

canımda birşey istemiyo ama zorlanırım yemesem

Valla ben yerinde olsam biraz ekmek le bir bardak sut icer yatardim oyle yemek icmek aramam pek yanliz tutmakda guzel aslinda

öyle yapayım bari haşlanmış yumurtada tok tutuyo

canım test yapmadın demi

Yok yapmadim bi kac hafta daha gecsinde hala bulantim olursa yaparim adet tarihimide bilmiyorm ki zor oluyo boylede yaa ama sanki regl olcakmisim gibi agrim oldu goguslerm karnim dizlerim agridi sivilce fln cikti bilemiyrm

inşallah canımmm

eşimin doğum günü 16sı bu ay hamile kalırsam emzik alıp hediye pakedi yapıp eşime vermek sürpriz yapmak istiorum

Ay INSALLAHHHH Allahim yardimcin olsunn.. Sen kac yasindaydn cnm ?birde senin reglerdemi duzensizdi ?

Yok yapmadim bi kac hafta daha gecsinde hala bulantim olursa yaparim adet tarihimide bilmiyorm ki zor oluyo boylede yaa ama sanki regl olcakmisim gibi agrim oldu goguslerm karnim dizlerim agridi sivilce fln cikti bilemiyrm

kadın olamk çok zor gerçekten her türlü sıkıntıyı çekioruz

Ay INSALLAHHHH Allahim yardimcin olsunn.. Sen kac yasindaydn cnm ?birde senin reglerdemi duzensizdi ?

23 yaşındayım canım.. yok canım çok şükür benm kürtajdan sonra düzene girdi çok düzenli şimdi günü gününe oluorum ilk evlendiğimde 2 ayda 1 oluodum çok düzensizdi ama bu arada senn yaş kaçtı

Daha gencmissin tatlim Allah hayirli bir zamanda kavustursun bebegine ins. Bende 21 yasindayim

aminnn canım...hoşgeldinn tukiyemm allah gönlüne göre versin ilk bebeğinimi düşünüosun canımm

yok canim benim uçuncu bebegim olcak,iki cocugumun arasi cok yakin ikiz gibi buyunce 3.biraz erteledik.ilki 10 ikincisi 9 yasinda arada baya bi fark olcak ama hayirlisi.

Gunaydin Kizlarr.. Nerelerdesiniz :26: Cnm cok sklyor konuscak biri olsada konussak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…