hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

kızlar ben kaçar artık yarın çok yorucu bir gn olcak benim için ameliyata alırlarsa bir kaç gün giremeyebilirim kendinize iyi bakın herkese iyi geceler görüşürüz

ne kadar fazlan var canım? arkadaşımda kilo vereyim dişleri yaptırayım derken hamile kaldı,hatta hapı bıraktığı ay,şimdi çok tatlı bir hamile oldu :)

60 kiloyum canım 7 kilo fazlam var inş bizde en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize

ben de fazlam var deyince 70-80 kilosun sandım 60 neki:)
bende 57 kiloyum ben kilo veriyim bari heheheheh:)

ama benm boyum 1.60 bana ve eşime fazla gelio kilolar özellikle eşime

aşkım kilo aldın diyip duruyo bende kafaya takdım iyice

ıyı geceler kızlar aranızda yumurta kıstı amelıyatı olan varmı?

iyi geceler canım yumurta kisti nasıl oluo ilk defa duyuorum geçmiş olsun

canım bbendekı folukul kıstı yumurta buyumuyor catlamıyor dollenmıyor kıst olusuyor.ve bendekı ergenlıkten berı var yasım 26 yaklasık 13 yıldır aynı buyuklukte adet lerım duzensız nereyse hıc olamaıyorum ama hormanlarım duzgun.salı gunu amelıayt olucam ve 13 yıllık seruven sona erıcek ınsallah...

kafaya takma taktıkça veremezsin sadece tabaklarını yani porssiyonlarını küçült ve ekmeği kes :)

yada pahalı bır dıyetısyen bul cok para ver verdıgın para mıdene otursun yemek yıyemene yalan soylıyım ben sınırı gecınce kendım kılo veremezsem oyle yapıyorum

kafaya takma taktıkça veremezsin sadece tabaklarını yani porssiyonlarını küçült ve ekmeği kes :)

zaten yemek ve ekmek fazla yemiorum ama abur cubura dayanamıorum hergün magnum cips çikolata gerçi bu aralar kestim dondurma hariç

eşim bu akşam gelirken 15 tane almış adama artık hep al demekten bıktı toplu almış

yazın çikolataya birşey diyemem ama çiko ve cips çok kilo yapar hele bide akşam yiyorsan
koçişinde hem kilo aldın diyor hemde sana abur cubur taşıyor heheheh:)

çok geçmiş olsun tatlım allah şiflar versin

yada pahalı bır dıyetısyen bul cok para ver verdıgın para mıdene otursun yemek yıyemene yalan soylıyım ben sınırı gecınce kendım kılo veremezsem oyle yapıyorum

ilahii kız güldürdün beni çok şükür diyetisyenlik bi durum yok artık bu ay hamile kalamazsam (inş kalırım) yürüyüşe başlıycam

yazın çikolataya birşey diyemem ama çiko ve cips çok kilo yapar hele bide akşam yiyorsan
koçişinde hem kilo aldın diyor hemde sana abur cubur taşıyor heheheh:)

adam bıktı her akşam siparişten toplu alayımda çenesi kapansın demiştir

bendede olmuyor dıyetısyenlık bır durum ama benım sınırım 70 ama ben 75 olunca oyle bır tutusuyorum kı ne yapcagımı sasısyorum

kızlar kaçtım ben ,yavaştan sahur hazırlığı yapayım:)
bugün erken sahur yaptırcam eşime ,eeee malum biz kırmızı kartlıyız hahahahaha:)

kızlar kaçtım ben ,yavaştan sahur hazırlığı yapayım:)
bugün erken sahur yaptırcam eşime ,eeee malum biz kırmızı kartlıyız hahahahaha:)

bende bu gece sahurumu yapıp yatacağım... hadi size afiyet olsun iyi geceler

sahuru yanlız yapacağım eşim ilaç kullandığı için tutamıorum ne yapsam kendime acaba

canımda birşey istemiyo ama zorlanırım yemesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…