hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

selam kızlar iyi geceler nasılsınız
uzun zamandır kimseleri göremiyorum topikte varmı bi değişiklik
ben yarın tatile gidiyorum bu ay yumurtam büyümemiş doktor bile çok şaşırdı
çok stres yapıosun ondan engelliyo beyin dedi

Ilk bastakine bayiliyorum yaa tekrar tekrar bakiyorum valla Canim uzuntuden ve stresten uzak olmalisin stres yapma rahat ol hersey olacaina varir

farkına varmadan iyice kaptırdım kendimi bebek düşüncesine
doktor tamamen stres.. başka birşey yok dedi
hakkımızda hayırlısı olsun

selam,
ilk kez buraya yazıyorum
ben ağustosun 13 de düşük yaptım, 6 haftalıktı.
Şimdi yeniden çalışmalara başlasam mı bilemiyorum,
doktora da gitmedim.
Bir akıl verin arkadaşlar...
:18: :18: :18:

arkadaşlar tatildeydim yazamadım bugün geldik.
Geçen aya ayın 3ünde hastalanmıştım ağustosun ortalarında hamilelik yok demişti doktor adet olduğumda klomene başlıycaktım eylül ayına inşallah ilaçta kullannıcam bebeğim olur die ümitleniyodum.
Bu ay ayın 3ü geçti hastalanmadım, tatilde test yaptım 3 dk beklemem gerekiyomuş idrar testinde ben baktım tek çizgiydi çantama kutusuna geri koydum testi. yarım saat sonra bi baktım çift çizgi ama teki biraz silik hamileyimdir inşallah şimdi gittim kan verdim saat 8de sonucunu alıcam.

merhaba kızlar adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım kanda 0,100 çıktı hcg dün yani 3 gün kala evde idrar testi yaptım onda hafif pembe yani pozitif çıktı ama adetime de daha 3 gün var sizce doğru mudur şimdi ben hamile miyim diil miyim acaba ?

ihtimal var
yarın bence br daha kan ver
umarım hamilesindir

ihtimal var
yarın bence br daha kan ver
umarım hamilesindir

daha önceki 2 hamileleiğimdede aynı sey olmustu yani toz pembe cıkmıstı idrar testine göre var ama aklımı karıştıran 1 hafta önce kanda yok cıkmıştı normalde kanda görünmesi gerekmez miydi gecen hafta

kızlar hamileymişim çok mutlu oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah. ben 3 ağustosta adet olmuştum 20 ağustosta doktora gitmiştim hiç bir şey yoktu. 20 Ağustostan sonra zaten hamile kalmam gereken zaman geçti diye ne stres yaptım ne ilişkiden sonra yattım uzandım hiç beklemediğim bi zamanda çıkageldi. Günlere zamanlara çok takılı kalmadan deneyin.

canımm hayırlı olsunn vakti zamanı gelmiş demekkiii

selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum yoğunluktan nasıl gidiyor hamiş olan varmı bende bi gelişme yok malesef

Selamm Napiyosunuz kizlar ne var ne yok neden terkettiniz burayi bakiyimm Ben 3 aylik takipdeyim sonra tedaviye baslicam olmazsa umarim sizden guzel haberler vardir

bende 1 yıllık evliyim ve bebiş istiyorum artıkkk hemdeee çok tadaviye başladık bende bi sorun çıkmadı yalnız eşimde sperm sayısı düşük çıktı 2 ay beklemedeyiz sanırım 2 aydada olmazsa aşılama yada tüp bebek korkuyorum kızlarrr

hosgeldin canim Allah yardimciniz olsun bnde 1 yil kùsùr oldu 1 yil istemedik simdida bi kac aydir deniyoruz pko var bende duphaston verdi doktor 3 ay kullancam INSALLAH rabbim nasip eder o gunleri gormeyi hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…