bayıldım bebişlere ya mıncıklamak geldi içimden oyyyy
Ilk bastakine bayiliyorum yaa tekrar tekrar bakiyorum vallaCanim uzuntuden ve stresten uzak olmalisin stres yapma rahat ol hersey olacaina varir
merhaba kızlar adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım kanda 0,100 çıktı hcg dün yani 3 gün kala evde idrar testi yaptım onda hafif pembe yani pozitif çıktı ama adetime de daha 3 gün var sizce doğru mudur şimdi ben hamile miyim diil miyim acaba ?
ihtimal var
yarın bence br daha kan ver
umarım hamilesindir
ihtimal var
yarın bence br daha kan ver
umarım hamilesindir
canımm hayırlı olsunn vakti zamanı gelmiş demekkiiikızlar hamileymişimçok mutlu oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah. ben 3 ağustosta adet olmuştum 20 ağustosta doktora gitmiştim hiç bir şey yoktu. 20 Ağustostan sonra zaten hamile kalmam gereken zaman geçti diye ne stres yaptım ne ilişkiden sonra yattım uzandım hiç beklemediğim bi zamanda çıkageldi. Günlere zamanlara çok takılı kalmadan deneyin.
bende 1 yıllık evliyim ve bebiş istiyorum artıkkk hemdeee çok tadaviye başladık bende bi sorun çıkmadı yalnız eşimde sperm sayısı düşük çıktı 2 ay beklemedeyiz sanırım 2 aydada olmazsa aşılama yada tüp bebek korkuyorum kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?