hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

inş.tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yollardan olur bebişin..canım bilinen bi sorun var mı.ne diyo doktorlar??

canım böyle düşünme ne olur o kadar çok anne olmak isteyipte olamayan varki eğer hamişsen allahım sana en büyük ödülü vermiş demektir ne olur kıymetini bil

evet bende öyle düşünüyorum ya hiç hamile kalamazsam diyorum bi sorun olursa ondan da çok korkuyorum benim ki değişik bi duygu daha doğmadan onu düşünyorum herşeyi iyi olsun güzel olsun ona iyi bir anne olayım istiyorum

kızzz bu kadar çok şey yemeyin bi kerede bebiş yapcam derken mide fesadı geçirmeyin sakınbende incir suyu duymuştum olmassa bu ay sonraki ay deniycem
eşim de aynı şeyi söylüyo ama az az yiyoz ya
2 incir 5 fındık 5 badem 3 ceviz
2 kaşık akşam 2 kaşık sabah keçiboynuzu özü
ama küre başladım diye bırakcaz sanırım özü çok olur o şekilde
eşimin sperm testinde sayı 73milyon ama ileri hareket %9, ileri olmayan hareket %39,yani toplamı %50'den az
morfoloide %34 normal,%40 baş anormalisi var
baş anormali çok fazla
fayda etsin diye deniyoruz

ayyyy bende korkuyorum her ay gideyim diyorum ama her defasında vazgeçiyorummmmm

yaa ben de çok korkuyorum alttan muayenede ...o kadar kasıyorum ki her defasında ağrıyo..dr diyo en ağrısız olanı bu acımaması lazım..neyse inş.bi daha alttan muyene olmak zorunda kalmam..

off ya iyi bari tek değilmişim
ovulasyon testi denicem bu ay
onda çift çizgiyi görünce yumurtlamış olmuyoz mu zatgen
doktora gitmeye gerek yok

seni çok iyi anlıorum tatlım llahım inş hazır olduğun zamanda nasip eder o zaman

bende alcam yarın ovülasyon testi cnm şu alttan muaynaneye sinir oluorum bide doktor kendini kasma sıkma die laf sokardım ama dua etsin doktora saygım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…