bu bahsettiğiniz tombiş
tombistombis mi yoksa?
evet cnm ta kendisi
tatlım adet oldun mu yoksa olmadın mı anlayamadım
evt herkes bayan diye düşünüp mahremimizi anlatıyoz..ama çıkıyo böle çürük yumurtalar..bilemiyoruz ...hangi akılla ne amaçla yalan sölüyolar bunu da anlıyor değilim..bence haklısın zeynep çok özele girmemek gerekiyo..
uff yarın pazar anca pazartesi günü çok garip hissediyorum kendimi ya sanki hazır değilmişim gibi geliyo daha sanki ona iyi annelik yapamıcakmışım gibi
adet oldum ama normalde 1 hafta olurum bu sefer 4 gün oldum ve kesildim
hadi ya erkek miymiş
ben de konuşmuştum onla
beni de aydınlatsanız sorun ne
hadi ya erkek miymiş
ben de konuşmuştum onla
beni de aydınlatsanız sorun ne
adet oldum ama normalde 1 hafta olurum bu sefer 4 gün oldum ve kesildim
tatlım erkek mi değilmi tam olarak bilmioruz ama söyledikleri yalanmış karakız die biri vardır tombişle hep kavga ediodu meğerse ikiside aynı kişiymiş dengesizliğe bakar mısın sonra site yöneticisi bunun üyeliğini iptal etti iyide etti
Canlarım merhababen 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum ama çalışıyorum işe yeni başladım 2 ay oldu :44: biraz tecrube kazanır kazanmaz Rabbimden hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum
Canlarım merhababen 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum ama çalışıyorum işe yeni başladım 2 ay oldu :44: biraz tecrube kazanır kazanmaz Rabbimden hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum
allah allah cok ilginç
siz nasıl öğrendiniz ki?
tuhaf gerçekten
çocuksuzluk herkesin kafaına vurmuş ben gibi desene
canım böyle düşünme ne olur o kadar çok anne olmak isteyipte olamayan varki eğer hamişsen allahım sana en büyük ödülü vermiş demektir ne olur kıymetini bil
bebek yapmaya çalışanlardanım ama hedefi tutturamadım henüz
kazen var site yöneticisi o topice gelip açıklama yaptı cnm vede üyeliğini iptal etmiş
bebek yapmaya çalışanlardanım ama hedefi tutturamadım henüz
hedef baya uzakta anlaşılan
ben de tutturamadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?