hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

insanlar böyle tatlım nasıl olsa gören yok deyip ellerini konuşturuyorlar klavyede böyle insanlara hiç tahammülüm yok

Canlarım merhaba ben 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum ama çalışıyorum işe yeni başladım 2 ay oldu :44: biraz tecrube kazanır kazanmaz Rabbimden hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum

uff yarın pazar anca pazartesi günü çok garip hissediyorum kendimi ya sanki hazır değilmişim gibi geliyo daha sanki ona iyi annelik yapamıcakmışım gibi

canım böyle düşünme ne olur o kadar çok anne olmak isteyipte olamayan varki eğer hamişsen allahım sana en büyük ödülü vermiş demektir ne olur kıymetini bil

hadi ya erkek miymiş
ben de konuşmuştum onla
beni de aydınlatsanız sorun ne

tatlım erkek mi değilmi tam olarak bilmioruz ama söyledikleri yalanmış karakız die biri vardır tombişle hep kavga ediodu meğerse ikiside aynı kişiymiş dengesizliğe bakar mısın sonra site yöneticisi bunun üyeliğini iptal etti iyide etti

adet oldum ama normalde 1 hafta olurum bu sefer 4 gün oldum ve kesildim

canım ben adet olmadın diye anlamıştım...adet değişmesi mevsim , ruh hali vs..gibi sebeblerle değişiklik gösterebilir...bi ihtimalde üstüne görme yaşamış olabilirsin..ama üstüne görme renk , miktar olarak normalden adetten farklıymış bildiğim kadarıyla..hakkında hayırlısı olsun..gönlünden hangisi geçiyorsa (çocuk veya beklemek )o olsun..en kısa zamanda bi test daha yap..için rahat etsin..

allah allah cok ilginç
siz nasıl öğrendiniz ki?
tuhaf gerçekten
çocuksuzluk herkesin kafaına vurmuş ben gibi desene

mrb tatlım hoşgeldin inş istediğin zmanda allahım anne olmayı nasip etirir ahhh ahh bi bebeğim olsun elleri yumuş yumuşşşş

cnm daha yeni evli sayılrsın ama inş. en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın

canım böyle düşünme ne olur o kadar çok anne olmak isteyipte olamayan varki eğer hamişsen allahım sana en büyük ödülü vermiş demektir ne olur kıymetini bil

evt canım o kadar çok isteyipte olamayan var ki..bi de olupta kıymetini bilmeyen..ya bi de hamileyken sigara içenler oluyo yaa hiç anlayamıyorum o tarz insanları..insan kendi kanını ,canını nasıl bile bile zehirler..o kötü ,iğrenç kokuyu bebeğine de çektirir..Allah aklı fikir versin böylelerine yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…