evt canım o kadar çok isteyipte olamayan var ki..bi de olupta kıymetini bilmeyen..ya bi de hamileyken sigara içenler oluyo yaa hiç anlayamıyorum o tarz insanları..insan kendi kanını ,canını nasıl bile bile zehirler..o kötü ,iğrenç kokuyu bebeğine de çektirir..Allah aklı fikir versin böylelerine yaa..
mrb cnm hoşgeldin
ahh ahh şu hededfi bi tuttura bilsek sonra gelsin bebişler
ahh be güzelim 6 aydır deniyorum ama olmuyoooooooooo olmadıkçada sinirlerim bozuluyoooooooo
ahh be güzelim 6 aydır deniyorum ama olmuyoooooooooo olmadıkçada sinirlerim bozuluyoooooooo
tatlım hiç gerilme daha yeni başlamışsın 10 yıl olupta olmayanlar var allahım kimsenn kucağını bebişsiz bırakmasın
tatlım hiç gerilme daha yeni başlamışsın 10 yıl olupta olmayanlar var allahım kimsenn kucağını bebişsiz bırakmasın
benim de 5 ay bitiyor 2 ağustosta
sqanırım yine olmıcak çünkü dün yaptığım test negatifti :18:
hiç doktora falan gittiniz mi?
kaç yaşındasın canım...hamile kalmak için özel bişeyler denedin mi...kür vs..ben ilk hamileğimde eşime keçiboynuzu kürü uygulamıştım ve o ay hamile kaldım..etkili olduğunu düşünüyorum..malesef bebeğim 9.haftada beni terketti..İnş.siz tutturun ve bebeğinizde sizi sıkı sıkı tutsun bırakmasın..
haklısın cnm bunlardan biri benim
gittim üstten baktı bi tahlil yaptııı bişi yok yumurtlaman normal dedi postaladı beni :)
biz de bu ay keçiboynuzu kürüne başladık
yani bugün
sonraki aya etkisi olabilir
fındık badem ve cevz de yiyoruz
keçiboynuzu özü de içiyor eşim
günde de ikişer incir yiyoruz
bu ay geçince umarım etkisini görürüz
hatta daha iyi bir dilek negatif idrar tahlilime rağmen umarım bu ay hamileyimdir :93:
bende reglimin 3.günü gitmiştim bi
üstten baktı bi sorun yok dedi
pko ya baktırmıştım
yumurtaların iyi görünüyor dedi
sonra da gitmeye korkuyorum
alttan muayene edecek diye
canm benm allahım inş benden önce sana nasip eder aşılama tüp bebek denediniz mi hiç
bende reglimin 3.günü gitmiştim bi
üstten baktı bi sorun yok dedi
pko ya baktırmıştım
yumurtaların iyi görünüyor dedi
sonra da gitmeye korkuyorum
alttan muayene edecek diye
kızzz bu kadar çok şey yemeyin bi kerede bebiş yapcam derken mide fesadı geçirmeyin sakınbende incir suyu duymuştum olmassa bu ay sonraki ay deniycem
kısmette varsa olacak yapacak bişey yok tedaviden ve dua etmekten başka 3 aşılama 1 tüp bebek denedim ama 1 yıldır tedavi görmüyorum oluruna bıraktım şimdilik tekrar tüp bebek deneyecem ama ne zaman yaptırsam diye kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?