can kuşuuumm ben yeni gordum bu yazdiginiiii..ooohhh iyi yapmissin söylemeklee Allahtan telefon gelmiş bak vardir herşeyde bir hayir.. Rabbim cabalarini bosa cikarmasin kuzuumm inşallah önümüzdeki ayy sevindireceksin biiziiverdiğin bilgiler için de cook tesekkür ederiizz kuşuuumm
günaydın kızlar bugün benim batım daha ne gelen var ne giden inşallah olmam kızlar bana dua edin ya
İnşallah hamilesindir canım ya, dualarımız seninle:))
Beni hamile olarak kaydedebilirsinizdarısı bütün isteyenlerin başına
Bu sabah dayanamayıp test yaptım ben negatif çıktı. Adete 3 gün var ama olsaydı çıkardı zaten.Kendimi kandırmışım meğer belirtiler var diye.Şimdide hiç inanasım yok.Adetim geçsinde hem ovül.testlerine başlıyım,hemde doktordan randevu alcam.İnşallah gecikir bir sürpriz olursa bilemem.
Canısım:)) Sağol canım iyi ki varsın:))
Allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah:))) hayırlısı olsun.
Sen nasılsın canım, geri sayım başladı, testi ne zaman yapacaksın kuşuuuuuuuuum))
Yeni bat 16 mart gizz cim :)...
Cnm once hosgeldin bence ovulasyon testi al işini şansa bırakma yani adetın kac gun suruosa ona gore testı yapmaya baslarsınn....yıne sorularını alabılırımm bız kıdem aldıkk artık
ah cnm ya benımde 17 sı ınsallah ıkımızde guzel haberler alırızbeklemekk cooooooooooook zorr yaa gelde stres yapmaa
kızlarr benıde alın lısteyeeeeee bat 17 ocak yanı bu ay 17 subat
nerdeee canım 5 6 aydır düzenliydi günü 1 gün bile şaşmıyordu 31 günde bir oluyordum ama önceki ay 2 gün gecikti geç yumurtladım nedense geçen ay rahim filminden mi neden 7 gün gecikti benim ümitlerimi falana krarttı resmen o kadar umutlandım ki o yüzden düzenli değil canım ya hep kayıyor 1 2 gün. etraftan çok gözlem yaptım canım adeti düzenli olanlar gerçekten daha kısa sürede hamile kalıyor. bir arkadaşım korunmayı bıraktı o ay hamile kaldı. yine bir arkadaşım 4 ay içinde hamile kaldı çevremde çok böyle. adeti düzenli hepsinin günü gününe. ama benm gibi sürekli tarihi değişen arkadaşlarım da beklemedeler uzun süredir. bende onlardanım :///:44::44::44:
Değiştir değiştir kuzummm bu ay inşallahhh sizlerrr önümüzdeki ayda bennn inşallahhhhh
ya bişiy daha sorcam. adetim biteli 2 gün oldu ve 2 gündür deniyoruz. fakat ovulasyon testi almadım daha. şimdi alıp tesst yapsam yine olur dimi. yani bunun bir zamanı yok sanırım.
Yok cnm ama gun asırı yapın bıde adetın kac gunde bı oluosa ona gre test ıdrarını ne zmn yapacagın yazıoo zatenn cnmm
Sabaha karşı regl oldum hemde bu denli şiddetli olmamıştı ergenlikten beri. ://
Önce çok üzüldüm. Ama ağrısı sağolsun düşündürtmedi. Şimdi kendime gelebildim.
Bende aynen doktora gideceğim ve bu ay ovulasyon testinide deneyeceğim.
Bakalım.
Yinede o 10 gün regl olacakmı bekleyişindense rahatladım sonunda. Çok garip. Gerilmişim baya demekki.
kızlar bende 5 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmuyor. bu ay ki adetim dün bitti. yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyorsunuz. doktoramı gitmeliyim yada eczanelerde satılan testlerdenmi almalıyım yardımcı olurmusunuz..
ya aslında 28 günde bir oluyorsu ama gecen ay 32 gün sonra adet oldum. anlamadım niye öyle oldu. ama normalde cok düzenlidir adet dönemim. en iyisi bugün alayım ovulasyon testi. bakalım hayırlısı. teşekkür ederim sorularımı cevapladıgın için :)
hosgeldin canim mersinlimisin? ovl.testlerinden alsan daha iyi olur sanirim ama adet döngüsunu hesaplayarak veya kendindeki degisiklikleri takip ederek de tahmin edebilirsin
hosgeldin canimm inşallah tatlim bekleyen herkes güzel haberler alir umarim.ekliyorum birazdan listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?