Hamile kalmayı bekleyenler

Canısım:)) Sağol canım iyi ki varsın:))
Allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah:))) hayırlısı olsun.
Sen nasılsın canım, geri sayım başladı, testi ne zaman yapacaksın kuşuuuuuuuuum))

Beni hamile olarak kaydedebilirsiniz darısı bütün isteyenlerin başına

aaaaaaaaaaaa inanmiyoruuuuuummmm bak niye gec verdin bize bu guzel haberiii super yaaa ne zaman nasil ogrendin canim ve nelere dikkat ettin bu ayy.. cok sevindim canim benimm listemizin 4. hamişisin Rabbim hayırlısıyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhh kuzuummm

Sabaha karşı regl oldum hemde bu denli şiddetli olmamıştı ergenlikten beri. ://
Önce çok üzüldüm. Ama ağrısı sağolsun düşündürtmedi. Şimdi kendime gelebildim.
Bende aynen doktora gideceğim ve bu ay ovulasyon testinide deneyeceğim.
Bakalım.
Yinede o 10 gün regl olacakmı bekleyişindense rahatladım sonunda. Çok garip. Gerilmişim baya demekki.

canooo gunaydiinn ay ben bilmiyorum ne zaman yapacam test. bi diyorum 19unda yaparim bi diyorum bikac gun gecsin kendimle celisiyorum aklımda deli sorular :26:

Cnm once hosgeldin bence ovulasyon testi al işini şansa bırakma yani adetın kac gun suruosa ona gore testı yapmaya baslarsınn....yıne sorularını alabılırımm bız kıdem aldıkk artık

ya bişiy daha sorcam. adetim biteli 2 gün oldu ve 2 gündür deniyoruz. fakat ovulasyon testi almadım daha. şimdi alıp tesst yapsam yine olur dimi. yani bunun bir zamanı yok sanırım.

canimm hic uMutsuzluga kapilma Allah ne derse o olur vakti gelince elbet kavusacaz miniklerimize..hayirlisi deyip beklemekten başka caremiz yok..

ya bişiy daha sorcam. adetim biteli 2 gün oldu ve 2 gündür deniyoruz. fakat ovulasyon testi almadım daha. şimdi alıp tesst yapsam yine olur dimi. yani bunun bir zamanı yok sanırım.

Yok cnm ama gun asırı yapın bıde adetın kac gunde bı oluosa ona gre test ıdrarını ne zmn yapacagın yazıoo zatenn cnmm

Yok cnm ama gun asırı yapın bıde adetın kac gunde bı oluosa ona gre test ıdrarını ne zmn yapacagın yazıoo zatenn cnmm

ya aslında 28 günde bir oluyorsu ama gecen ay 32 gün sonra adet oldum. anlamadım niye öyle oldu. ama normalde cok düzenlidir adet dönemim. en iyisi bugün alayım ovulasyon testi. bakalım hayırlısı. teşekkür ederim sorularımı cevapladıgın için :)

Haklısın,bende regl olup kurtulsam iyi olur bir an önce. Myıs haziran gibi eşimin işinden dolayı yurtdışına taşınacağız. Güvenilir doktor bulmak zor olabilir.O yüzden burada doktora gideriz.Forumda gördüm,doğurganlık oranı giderek düşmüş insanlarda.

hosgeldin canim mersinlimisin? ovl.testlerinden alsan daha iyi olur sanirim ama adet döngüsunu hesaplayarak veya kendindeki degisiklikleri takip ederek de tahmin edebilirsin

Al cnm adetten sonra 10. Gununde yapmaya baslaa hangı gunse calısınn cnm ne demekk hepımızın duası bellıo opuyorumm

hosgeldin canim mersinlimisin? ovl.testlerinden alsan daha iyi olur sanirim ama adet döngüsunu hesaplayarak veya kendindeki degisiklikleri takip ederek de tahmin edebilirsin

evet mersinliyim canım. yumurtlama döneminin belirtilerini bilmiyorum. daha cok yeniyiz. biraz araştırma yapmalıyım

hosgeldin canimm inşallah tatlim bekleyen herkes güzel haberler alir umarim.ekliyorum birazdan listeye

beni de alır mısınız listeyeee?? geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 5 aylık denemenin sonucunda ama bebeğim tutunamadı bana..kısmet bu aya bakalım bat 4 mart..yumurtlama dönemimdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…