Hamile kalmayı bekleyenler

Süpermişşş canımmm bnmkilerde az önce geldiii :)) akşamada dışardayızz :)) Eki Görüntüle 977712

ayy yarım saattir mutsuzca yazıları okuyor ve seninle aynı durumda reglimin tam anlamıyla başlamasını bekliyorum. ama şu mesajını okuyunca gülmekten koptum söylemeden de edemedim :)))
bende dünden beri ağrılıyım bugünde koyu renk bi akıntı geldi durdu. ama regl gibi his var bayaa..

Ahahahhhh napiimmm kuzumm işte bölee kendimi oyalıorummm bu ay olsun çok isterdim böle güzel bi günde ama nasip deilmişş daha fazla uzatamadım geldilerr
Hayırlısı canımm hiö üzme kendini onlarında bi zamanı var dua et bol bol

oyle mi dersinn..senin düzenlimi peki tatlım

nerdeee canım 5 6 aydır düzenliydi günü 1 gün bile şaşmıyordu 31 günde bir oluyordum ama önceki ay 2 gün gecikti geç yumurtladım nedense geçen ay rahim filminden mi neden 7 gün gecikti benim ümitlerimi falana krarttı resmen o kadar umutlandım ki o yüzden düzenli değil canım ya hep kayıyor 1 2 gün. etraftan çok gözlem yaptım canım adeti düzenli olanlar gerçekten daha kısa sürede hamile kalıyor. bir arkadaşım korunmayı bıraktı o ay hamile kaldı. yine bir arkadaşım 4 ay içinde hamile kaldı çevremde çok böyle. adeti düzenli hepsinin günü gününe. ama benm gibi sürekli tarihi değişen arkadaşlarım da beklemedeler uzun süredir. bende onlardanım :///:44::44::44:

canım benim de düzenlidir genelde ama yazdan bu yana 1-2 gün kaymalar oldu ayrıca iki kez de 1 hafta gecikti seninki gibi. hiç olmazdı böyle. bir arkadaşımdan duymuştum, onun da normalde çok düzenliymiş, çalışmalara başladıktan sonraki aylarda gecikmeler olmuş hep. doktoru da bunun normal olduğunu, rahim kendini gebeliğe alıştırmaya çalışırken böyle gecikmelerin yaşanabileceğini söylemiş. yani gebelik öncesi bazılarında yaşanabilen bir durummuş bu doktorun dediğine göre. inşallah bizdeki gecikmeler de bu yüzdendir bence bu kadar hazırlık yeter, artık başlasın ama dimiii ?

unuturmuyuz hiiiiiiç kuzuumm hic belli olmaaz yaa umutsuzluga kapilmayaliim ben düşünmüyorum yaa saldim gitti ha :)))

ah cnm ya benımde 17 sı ınsallah ıkımızde guzel haberler alırız beklemekk cooooooooooook zorr yaa gelde stres yapmaa

Geri sayima basladim gene hadi hayirlisi halaaa ümitsizim gerçi yumurtlama günümde falan oldu iliskimiz ama hic ümidim yok genelde Rabbim nasip etmiştir inşallah

Cnm once hosgeldin bence ovulasyon testi al işini şansa bırakma yani adetın kac gun suruosa ona gore testı yapmaya baslarsınn....yıne sorularını alabılırımm bız kıdem aldıkk artık

bunu bende duydum canım özellikle o 1 haftalık gecikme gebeliğe hazırlık diye duydum ama ddediğin gibi 10 aydır hazırlanıyor zaten (( yeter artık hazırım bennnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))

günaydın kızlar bugün benim batım daha ne gelen var ne giden inşallah olmam kızlar bana dua edin ya

aynı durumdayım.

Bu sabah dayanamayıp test yaptım ben negatif çıktı. Adete 3 gün var ama olsaydı çıkardı zaten.Kendimi kandırmışım meğer belirtiler var diye.Şimdide hiç inanasım yok.Adetim geçsinde hem ovül.testlerine başlıyım,hemde doktordan randevu alcam.İnşallah gecikir bir sürpriz olursa bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…