Hamile kalmayı bekleyenler

Bende bundan korkuyorum sadece 12 yadimda adet oldum sonra hic olmadim bu yadima kadar hep ilacla oldum.ilac birakinca olmuyorum hic.bu korkutuyo beni

işte biraz zaman alıcak o yüzden canım. beklicez sabırla :)))

Kızlar benim BAT 18.Ama 3-4 gündür adet ağrısı gibi sağlı sollu ağrılarım var.Şimdide sağ bacağımdan ayağıma kadar vurdu aynı ağrı.Nedir bu? Adet olcakmışım gibi ama daha önce hiç erken olmadım.

sgl cnm çok iyisiniz

Bende bundan korkuyorum sadece 12 yadimda adet oldum sonra hic olmadim bu yadima kadar hep ilacla oldum.ilac birakinca olmuyorum hic.bu korkutuyo beni

Canım evlenmeden önce söylenecek kadar zor ve problem bir konu değil ki bu. Doktora gittiğinizde sen ultrasona giriyorsun ya o zaman doktorla başbaşayken söyle,hocam eşim pko.yu çok problem yapıyor, eşime bilgi verip rahatlatır mısınız diye? Doktor söyleyince herkeste yaşanabilen bir durum olduğunu ve bebeğe engel olmadığını o zaman sorun çözülür.
Sen de yumurtlama ilacı+çatlatma iğnesi ile devam edersin. Kendini suçlama canım ne olur. Kendine haksızlık etme. Evliliğin ilk zamanlarında böyle problemler çok oluyor, çok normal şeyler ama hepsi geçecek emin ol.

Kızlarrrrr Mesai bitti ben evme gidiyorum... Hepinizin Sevgililer Günü Kutlu Olsun tekrardannn .Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizin haberlerini almayın nasip etsinnn.. İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşalar i akşamlar ben kaçıyorumm hoşçakalınnn umarım regl olmam bana dua edınn nolurrr dualarımmmmmmmm sızınlee

oyle mi dersinn..senin düzenlimi peki tatlım

nekadarda agır gelse yaşadıklarımız hayat devam ediyor...... allah kuluna kaldıramayacagı yükü yüklemez....rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Bazen diorumki keşke bu kadar güçlü bi insan olmasaymışımm

Diğer BAtT.daşınızı unutmayın.Benimde ayın 10-13 arası sarı akıntı oldu.O günden beri ara ara gelen adet sancıları.Benimkide 18'ini beklemeden gelecek mi yoksa

unuturmuyuz hiiiiiiç kuzuumm hic belli olmaaz yaa umutsuzluga kapilmayaliim ben düşünmüyorum yaa saldim gitti ha :)))

can kuşuuumm ben yeni gordum bu yazdiginiiii..ooohhh iyi yapmissin söylemeklee Allahtan telefon gelmiş bak vardir herşeyde bir hayir.. Rabbim cabalarini bosa cikarmasin kuzuumm inşallah önümüzdeki ayy sevindireceksin biizii verdiğin bilgiler için de cook tesekkür ederiizz kuşuuumm

Yaaa inanmıyorum yaaa sende miii?
herkes bana bu şarkıyı söylüyor,
Gülmek sanaaaaaa yakışıyoor
Gülmek sanaaaaaa yakışıyoor

Beni hamile olarak kaydedebilirsiniz darısı bütün isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…