Bende bundan korkuyorum sadece 12 yadimda adet oldum sonra hic olmadim bu yadima kadar hep ilacla oldum.ilac birakinca olmuyorum hic.bu korkutuyo beni
Canım çok zor günler geçirmişsin, çok güçlü bir hatun olmalısın. Ama artık geride kaldı hepsi, bundan sonra herşey çok daha iyi olacak merak etme.
Rahim filmi çok pahalıymıs. Ben devlet Hastanesinde çektirmiştim. Yok mu yakınlarında kadın doğum hastanesi ya da normal bir hastane de olur. Testlerinizi orada yaptırın bence tatlım, özel hastanelerde astarı yenini geçiyor. Devlette tetkikler bitince tedavinizi olup olmazsa yumurta vb takibi için özele gidersiniz.
Kafa şisirmek ne demek tatlım, olur mu hiç, bir daha duymayayım) dertleşiyoruz şurda:))
Bende bundan korkuyorum sadece 12 yadimda adet oldum sonra hic olmadim bu yadima kadar hep ilacla oldum.ilac birakinca olmuyorum hic.bu korkutuyo beni
Ayyy canımmm sen de neler yaşamışsın...
herkesin yaşadığı kendine ağır geliyor işte canım benimmm..
evde otururken sanki bunları sadece ben yaşıyormuşum gibi geliyor, çevremde sadece bebk bekleyen insanları görüyorum sanırım, bizim gibi beklmek zorunda kalanları görmüyorum. Allah hepimizn yardımcısı olsun.
ama şunu farkettim adeti düzenli olan insanlar çok daha hızlı hamile kalıyorlar. dğerlerinde durum biraz daha uzun sürüyor sanırım.
nekadarda agır gelse yaşadıklarımız hayat devam ediyor...... allah kuluna kaldıramayacagı yükü yüklemez....rabbim yar ve yardımcımız olsun..
Diğer BAtT.daşınızı unutmayın.Benimde ayın 10-13 arası sarı akıntı oldu.O günden beri ara ara gelen adet sancıları.Benimkide 18'ini beklemeden gelecek mi yoksa
olabilir tekrar 9 şubat yapabiliriz bat ı, ya da beklesem mi, kalsa mı öyle şimdilik, bilemedim ki :44:
bence değiştiriim tekrar sonucta gelmemis ki kırmızılaarr
Kırmızıyıda görcezkiiiyok klomen ztn adetin 5.günü başlanıomuş sanırım doktoruma gitmem lazım önce :))
tamam canımm değiştirelim hadi. tekrar 9 şubat olsun bakalım
hamiş altinda oldun valla hadi ugur getirsin bebegiimm
Doktora gittim kızlar, yumoşlarımı ziyaret ettim:))) İlaç biraz fazla etki yapmış, 3 tane nurtopum var:))) Ama tabi henüz çok büyümemişler. Pazartesi tekrar gideceğim bakalım.Doktorla konuşurken, benim adama telefon gelince odadan çıktı tabi, ben hemeenn fısır fısır eşimin problemlerini biirr birr anlattım doktora:))) Allah razı olsun Cumhur Abi'den, oydu eşimi tam zamanında arayan. Bu ay hamile kalabilirsem Cumhur Abi sayesinde olacak, çünküm hatırlarsanız benim adam geçen gittiğimizde doktora "tüm problem aha da bunda" diye beni göstermişti sanki kendi sütten çıkma ak kaşıkmış gibi:)) Ben eşimde ciddi sperm azlığı ve anomalisi var, seneler önce bize size tüp bebek bile zor demişlerdi deyince doktor da "iyi ki söyledin,yoksa boşa kürek çekecektik" dedi.Benim adam odaya dönünce "size aşılama yapalım,biraz daha kesin olsun ama ondan da çok umut beklemeyin" dedi. :))) İnşallah çarşamba gibi aşılama yapacağız bakalım.
Kızlar doktorum dedi ki, aşılama yaptıran ve sonuç alamayan arkadaşlarım için söylüyorum; aşılamanın şansı sadece %20 imiş. O yüzden aşılama tutmadıysa kendimizi suçlamamak, üzülmemek lazım. Kadında da erkekte de problem olmaması durumunda bile bu kişilerin her ay bebek sahibi olma oranı %17 imiş... En başarılı, konusunda son nokta tüp bebek kliniklerinde dahil tüp bebek başarı oranı %51dir mesela dedi. O yüzden ne yapmıyoruuuuz, üzülmüyoruuuzz:))) Allah ne zaman derse o zaman olacak.
Bakalım aşılamadan ben de pek umutlu değilim de, hayırlısı..
Canııııımmmmsııınnn:))))
Bak Hakkı Bulut Ağabeyimizden senin için gelsiiiinn, sabah sabah ne de iyi olur (!) :
Hiçbir şeyi dert etme sen dırınım
Üzme sakın kendini sen dırı dırı
Ne olur böyle gülsen trilay
Gülmek sanaaaaaa yakışıyoor
Gülmek sanaaaaaa yakışıyoor:))))) Heheheheheee:))))
batdasiiiiiiiiiiimmmm gercektenmiiiiiiii(((((
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
ozlemimk 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
optimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDEberfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
checkbone 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
asliaydin 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
mervesvr 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
filizgoc 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEcems85 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
lasya 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
Leman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
lulu11 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
crayz3527 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEzha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDE
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
fatma86 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
nutella88 12 MART BEKLEMEDE
sweetgiirl 14 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?