Hamile kalmayı bekleyenler

insan ister istemez üzülüyor cnm hele de hamile haberlerini alınca daha ayrı bi üzüntü
beklicem artık zaten burda kan testi yapılmıyor cnm merkeze gitmek gerekiyor

ama isyan etme sakin olurmu hadi insallahh sevincli haberler verirsin bizee

hoşbulduk cnm ovulasyon testi aldım ama hiç bişeyde anlamadım 5 gün yaptım zaten 5 li paketti ama koyu çizgiyi yakalayamadım

ama isyan etme sakin olurmu hadi insallahh sevincli haberler verirsin bizee

isyan etmiyorum cnm ama her hamile haberi aldığımda boğazım düğümleniyor sanki ağlamaktn kendimi alamıyorum.
Ben ağlamaya başlayınca eşimde kıskançsın diyo daha çok üzülüyorum,ağlamamın kıskançlıkla alakası olmadığını anlamıo ve bende anlatamıyorum zatn

sen gonlunu ferah tut tatlim vardır bir zamani en iyi biz biliriz ayni duygulari yasayanlar bilir tabiki cok cok zor ama elden bise gelmiyor iste..sadece sabir...

öyle canım zaman geçiyor hepimiz için hayırlı haberler inşallah....

canımmmm seni o kadar iyi anlıyorum ki 1 yıldır bunu yaşayan bir insan olarak kıskançlık tan değil hiç biri. bir gün o duyguyu yaşayamama korkusundan oluyor. Allah yardımcımız olsun.bende o kadar çok yaşadım ki bunu arkadaşım daha ağustosta evlendi hamile ben kaç adır uğraşıyorum ya... onunda olsun tabi neden olmasın rabbim herkese versin ama bana da bize de versin.(((

merhaba arkadaşlar ben eski üyelerdenim ama uzun zamandır katılmıyordum

ben ilk kez kullandım pco hastasıyım ilk kullanmamdada hemen hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum
şimdi tekrar düşünüyorum ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

aynen öyle cnm dediğin gibi özlem çekmekten bnm ağlamam...
amin cnm Allah isteyen herkese versin,aratmasın

ben sizinle bişey paylaşmak istedim umarım bende işeyaradı herkeze anlatmak istiyorum bi kişide bile işe yarasa çok mutlu olurum benim 9 yaşında bi kızım var ve bir daha hamile kalamadım neredeyse 7 sene olmadı ve klomen tedavisi gördüm 2 yıl olmadı bekledim olmadı daha sonra tüp bebek yaptırdık ilk seferde tuttu ama düştü daha sonra kendiliğinden hamile kaldım oda düştü ve ben bi kere daha tüp bebek denedim ve o da tutmadı böylee 7 seneyidevirdik artık tedavi için maddiyat yetmeyeeği için oluruna bıraktım ama boş durmayayım diye bi kür duydum ve onu uyguladım bal tarçın ve çörek otu macun yapıp yedim yanındada hayıt tohumu macunu aktarlarda satılıyo ve eşimede keçi boynuzu kaynattım içirdim her gün ve bunu bir tek ay kullandım ve rabbim nasip etti şimdi hamileyim 3.5 aylık ve yatıyorum korkumdan belki sizede sebeb olur olmaması ne demek iii bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…